- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Bugün mü:)) nice mutlu seneler dilerim sağlıkla büyüsünler canımArtık 1 yaşına girdik bugün canım ama uyku yok:)) günde toplam 3-4 saat o da parça parça
Aynen kuzum =/ batıyor hep =/Senin Allah bağışlasın 2 tane ne yaparsak yapalım çocuklu ev gerçekten temiz durmuyor ya
Sağol canım benimBugün mü:)) nice mutlu seneler dilerim sağlıkla büyüsünler canımgündüz uyanık kalsa sorun değilde gece çok sık uyanıyor
Napalım gelenlerde kusurabakmasın artik:)) iş bekler ama kuzucuklar beklemez. Benim yavrum 7 aylık olmayacak bir daha oyüzden önceliğim oAynen kuzum =/ batıyor hep =/
Sağol canım benimgece gündüz uyku yok ya hadi senin 1 tane bende 3 bebe:))))
Aynen kuzum bende uzun zamandır yapmadigimdan bi genel temizliğe basliyim dedim :) durmadan böyle yapmam zaten :)Napalım gelenlerde kusurabakmasın artik:)) iş bekler ama kuzucuklar beklemez. Benim yavrum 7 aylık olmayacak bir daha oyüzden önceliğim o
Aynen yaw yap yap gene ayni. Bende öyle girişmiyorum hergün nede olsa gene batacak diyeAynen kuzum bende uzun zamandır yapmadigimdan bi genel temizliğe basliyim dedim :) durmadan böyle yapmam zaten :)
Wuhuu :))O koca bebeğim benim
O sadece sarılma değildirAynen yaw yap yap gene ayni. Bende öyle girişmiyorum hergün nede olsa gene batacak diyedün gece alışverişi eşime söyledim ayy nedir senden çektiğim dedi kuruttun beni dedi hihihi dedim sarildim bişey demedi
:)) öyleler. Libidon yerine geliyo inşallah yavaş yavaşO koca bebeğim benim
Kız mutfakta söyledim sarilma değildir ne:)) tam yemeğini hazirlarken söyledimO sadece sarılma değildir
Iyi iyi inandımKız mutfakta söyledim sarilma değildir ne:)) tam yemeğini hazirlarken söyledim
Gene başladı:)) kişi kendinden bilir işiIyi iyi inandım
Ooo sen bu saatte ayakta mısın
EvetOoo sen bu saatte ayakta mısın
TünaydınnGunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?