- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Günaydınlar hepinizee
Günaydınlar hepinizee
Burdayim canım benim kız dişlerden ötürü sanırım,baya huysuz o yüzden yazamadim
Çok Teşekkür ederim valla gece 6-7 kez kalkıp ağladı şu an sarhoş gibiyimGünaydın efenim geçmiş olsun o dişe çare yok ne yazık kikaç aylık
Çok Teşekkür ederim valla gece 6-7 kez kalkıp ağladı şu an sarhoş gibiyim
7 aylık iki dişi çıktı alttan ama sanırım ağrısı bitmiyor
Çok geçmiş olsun kuzumGünaydınlar hepinizee
Öylemi bilmiyordum karanfilin anestezik etkisinden dolayi demekki.Ben Bakarım çok sağolKaranfilli bir jel tarifi vardi onu bulabilirsem göndereyim ya da sende bakabilirsin arama motorundan 6 ve üstü çocuklar için kullanılabiliyor
Sağol canım inşallah :) en büyük hastalık diş olsun şükür Rabbime başka derdimiz yokÇok geçmiş olsun kuzumbu günlerde geçecek sabret et ♡
Inşallah olmaz kuzum ♡Öylemi bilmiyordum karanfilin anestezik etkisinden dolayi demekki.Ben Bakarım çok sağol
Sağol canım inşallah :) en büyük hastalık diş olsun şükür Rabbime başka derdimiz yok
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsunGünaydınlar hepinizee
MasallahAnam 55 yaşında ikiz anası olmuş bir kadın şaka gibi
Masallah
Ilk okuduğumda öyle sandım bende hahaAnam derken kendi annem değil ha yanlış anlaşılma olmasın ay çocuğumdan küçük bir kardeşim olduğunu düşündüm de hemen sildim düşünceyi ahahahah
İnşallah tatlım hiçbirimizinInşallah olmaz kuzum ♡
Çok sağol canım aminnCanım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
Bende kendi annen sandım önceAnam 55 yaşında ikiz anası olmuş bir kadın şaka gibi
Ay uyumadi bu cocuk dellendim
Yok huysuz da degil sadece uyku saati gecti hala oyun pesinde....deli mi ne :) ben yerinde olsam fosur fosur uyurumHuysuzluk mu yapıyor?
Yok huysuz da degil sadece uyku saati gecti hala oyun pesinde....deli mi ne :) ben yerinde olsam fosur fosur uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?