- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.405
- 698
Kolay gelsin ♡ bu saatte ne temizliğiHer banyodan önce zeytinyağı ya da badem yağı sür gürleşir ya benim çok banyo yapmaktan çabuk uzuyor galiba
Ben temizlik yapıyorum arada bakıyorum
Iyiyim tatlım uzandım şimdi dolaniyorum kk da :)) sen napiyorsun ? ♡nisankralicesi napion arkadaşım
Bende misafir bekliyorum ama gelen giden yokIyiyim tatlım uzandım şimdi dolaniyorum kk da :)) sen napiyorsun ? ♡
Erken gelirler inşallah :)Bende misafir bekliyorum ama gelen giden yok
Kız bu saatten sonra gelen erken gelmiş olamazErken gelirler inşallah :)
Maşallah ♡ yoğunluk tavan yapmış :)Selam gençler ve libidolular okullar açıldı kreş iş ev üçgenine bir de üniversite yerleştirdim deymeyin keyfime :/
Maşallah ♡ yoğunluk tavan yapmış :)
Duzene girince daha kolay olur inşallah ♡Ay sorma benim neyime su yaştan sonra okul emme kisin can sıkıntısı olmaz ne güzel :)
EvetHahahaha banyo mu :)))
Başarılar:))Selam gençler ve libidolular okullar açıldı kreş iş ev üçgenine bir de üniversite yerleştirdim deymeyin keyfime :/
ela'yıı yatiriyorum şşş sessiz olun:)))Kova hatunu PaNickYok yesilimtrak @Sedaasuu @Far East Disipline Girmis BirKadin hippotalamus derandiren
Ve etiketliyemedigim diğer kızlar
Sağol canım benimki geç geliyor nasılsa bende tülleri perdeleri yıkadım ütülüyorum asiyorum ama bitti sayılır yarım saatlik isim kaldıKolay gelsin ♡ bu saatte ne temizliği
Mide bulantısı da var mı kiBasın mi dönüyor la castholdmi :)
Kolay gelsin ♡Sağol canım benimki geç geliyor nasılsa bende tülleri perdeleri yıkadım ütülüyorum asiyorum ama bitti sayılır yarım saatlik isim kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?