- 11 Mart 2016
- 11.339
- 49.002
- 598
Ellerine sağlık deranımFırında sütlaç yaptım kızlar yemek isteyen buyursun
Ela ya bol bol süt olsun
Bende de bunun fırına girmemişi var bol limon kabuklu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık deranımFırında sütlaç yaptım kızlar yemek isteyen buyursun
Ellerine sağlık deranım
Ela ya bol bol süt olsun
Kızım sütlacın neyini kıskancanHiç de kıskanmadım benim kocacığımda hazır pişmiş çıtır hamsi yaptırmış
Nasıl olmadı ya 2 haftadır haberlerde veriyorlar zaten aldığımız yer mükellefi kötüyse bugün alma diyor geçen hafta yiyecektik size gelmez didi bugünkü iyi demek kiskanıyon dimiKızım sütlacın neyini kıskancan
Sen haftanın 10 günü yapıyosun zaten
Daha hamsi olmadı ki
Şoklu balık yemeyin yaa :/
Hemen kocasını övdü:))))Hiç de kıskanmadım benim kocacığımda hazır pişmiş çıtır hamsi yaptırmış
Ah bende bugün hamsi kızarticamHiç de kıskanmadım benim kocacığımda hazır pişmiş çıtır hamsi yaptırmış
Ne kıskanacam yav seni düşündüm tamamenNasıl olmadı ya 2 haftadır haberlerde veriyorlar zaten aldığımız yer mükellefi kötüyse bugün alma diyor geçen hafta yiyecektik size gelmez didi bugünkü iyi demek kiskanıyon dimi
En son sütlaç ne zaman yaptım hatırlamıyorum
Ayyy hamsiciler basmış burayı
Kınım kınım kınım
iyi yaptın canım, afiyet olsun :)Tüh bilsem koymazdiim valla:) bende çok severim sütlaçı kızımın süt alerjisi var diye pek tüketemiyorum emzirdiğim için bugün kendimi ödüllendireyim dedim.
Hemen hemen hergün bi tatlı pişiriyorum
Yok benimki naparsan yap istersen kszit diyorSağol canım teşekkür ederim :) saçlara bende kıyamıyorum ya geçen sene bı delilik yaptim kestirdim hem de ne delilik küt yaptırdım baya benimki çok içerledi nasıl kiydin bı daha kestirirsen bozusuruz diye Allah'tan çabuk uzuyor
Ama kökü bizde ya sana niye kestirdin diyecek yoksa kestir
Yok benimki naparsan yap istersen kszit diyor
Benim beline kadar geliyor şuan uzun ama iki parmak kalınlığında saç var toplayinca çok seyrek ve ince yani doğumdan sonra çok döküldü
Teşekkür ederim canımm sana da afiyetolsun:)Ellerine sağlık deranım
Ela ya bol bol süt olsun
Sağol canımiyi yaptın canım, afiyet olsun :)
Maşallah cnm ya o kadar çabuk uzuyor demekHe o zaman kestir gürleşir benimki çok gürlesti belime indi tekrar 1 senede
Her banyodan önce zeytinyağı ya da badem yağı sür gürleşir ya benim çok banyo yapmaktan çabuk uzuyor galibaMaşallah cnm ya o kadar çabuk uzuyor demek
Eskiden saçlarım tel tok almazdı çıt diye atardı o kadar gürdü şimdi toka durmuyor saç yok valla
Ben temizlik yapıyorum arada bakıyorumHu hu kızlar ne yapiyorsunuz ? Kayboldunuz iyice
Hahahaha banyo mu :)))Her banyodan önce zeytinyağı ya da badem yağı sür gürleşir ya benim çok banyo yapmaktan çabuk uzuyor galiba
Ben temizlik yapıyorum arada bakıyorum