• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Kızım sütlacın neyini kıskancan
Sen haftanın 10 günü yapıyosun zaten :KK70:
Daha hamsi olmadı ki
Şoklu balık yemeyin yaa :/
Nasıl olmadı ya 2 haftadır haberlerde veriyorlar :27: zaten aldığımız yer mükellefi kötüyse bugün alma diyor geçen hafta yiyecektik size gelmez didi :110: bugünkü iyi demek :KK76:kiskanıyon dimi :70:
En son sütlaç ne zaman yaptım hatırlamıyorum :KK12::63:

Nasıl olmadı ya 2 haftadır haberlerde veriyorlar :KK53: zaten aldığımız yer mükellefi kötüyse bugün alma diyor geçen hafta yiyecektik size gelmez didi :110: bugünkü iyi demek :KK76:kiskanıyon dimi :KK70:
En son sütlaç ne zaman yaptım hatırlamıyorum :KK12::63:
Ne kıskanacam yav seni düşündüm tamamen :(
Hamsi yağlanmadan yenmez
Yağlanması içinde baya soğuk olmadı lazım suyun
Kış gibi

Tüh bilsem koymazdiim valla:) bende çok severim sütlaçı kızımın süt alerjisi var diye pek tüketemiyorum emzirdiğim için bugün kendimi ödüllendireyim dedim.
Hemen hemen hergün bi tatlı pişiriyorum
iyi yaptın canım, afiyet olsun :)

Sağol canım teşekkür ederim :) saçlara bende kıyamıyorum ya geçen sene bı delilik yaptim kestirdim hem de ne delilik küt yaptırdım baya benimki çok içerledi nasıl kiydin bı daha kestirirsen bozusuruz diye Allah'tan çabuk uzuyor :KK39:

Ama kökü bizde ya sana niye kestirdin diyecek yoksa kestir:KK54:
Yok benimki naparsan yap istersen kszit diyor :confused:

Benim beline kadar geliyor şuan uzun ama iki parmak kalınlığında saç var toplayinca çok seyrek ve ince yani doğumdan sonra çok döküldü :rolleyes:

Yok benimki naparsan yap istersen kszit diyor :confused:

Benim beline kadar geliyor şuan uzun ama iki parmak kalınlığında saç var toplayinca çok seyrek ve ince yani doğumdan sonra çok döküldü :rolleyes:

He o zaman kestir gürleşir benimki çok gürlesti belime indi tekrar 1 senede :KK6:

He o zaman kestir gürleşir benimki çok gürlesti belime indi tekrar 1 senede :KK6:
Maşallah cnm ya o kadar çabuk uzuyor demek
Eskiden saçlarım tel tok almazdı çıt diye atardı o kadar gürdü şimdi toka durmuyor saç yok valla

Her banyodan önce zeytinyağı ya da badem yağı sür gürleşir ya benim çok banyo yapmaktan çabuk uzuyor galiba :KK53::KK70:

Ben temizlik yapıyorum arada bakıyorum :temizlik:
Hahahaha banyo mu :)))

Back