- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
Arada giyersin:)))
Zorla giydiricez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada giyersin:)))
aynen:)))Zorla giydiricez
ee tamam işte gün boyu misafir vardı , bende arkalarını topladımSen de bir karar ver işmi misafirmi:)))
Çelişkili cevaplar bunlar
Dur sen cezalısın hem açıktan okuyorum ben:/ geçen o kibirliye laf yapiştirayim derken bizide gömdün sağolee tamam işte gün boyu misafir vardı , bende arkalarını topladım
Aşkolsun, sonrasında yazdıklarımı okumadın mı üzülürüm öyle düşünürsen.Dur sen cezalısın hem açıktan okuyorum ben:/ geçen o kibirliye laf yapiştirayim derken bizide gömdün sağol
Sarhoştun hatırlamıyosunAşkolsun, sonrasında yazdıklarımı okumadın mı üzülürüm öyle düşünürsen.
Üstelik ben sınava hazırlanırken niyetim açıktan okumaktı. Hem de büyük istekle.
Sonra nasıl böyle oldu ben de anlamadım
BelkideSarhoştun hatırlamıyosun
Yök senin gibi bir değeri kaybetmek istememişde olabilir
Ben okudum yorumlarını yanlış anlaşılacak birşey yoktu ki zaten diğer mesajlarında açıklamanı yaptınBelkide
Kadına gak desen başka bir yere çekiyor. Açık vermek istemedim, ama baya baya yanlış anlaşıldım sanırım.
Neyse benim içim rahat niyetim o değildi, tanıyan tanır beni
Sevindim :)Ben okudum yorumlarını yanlış anlaşılacak birşey yoktu ki zaten diğer mesajlarında açıklamanı yaptın
Şaka yapıyorum:)) hangi amaçla yazdiğini biliyorum canıımAşkolsun, sonrasında yazdıklarımı okumadın mı üzülürüm öyle düşünürsen.
Üstelik ben sınava hazırlanırken niyetim açıktan okumaktı. Hem de büyük istekle.
Sonra nasıl böyle oldu ben de anlamadım
Ben o anda anladım zaten neden yazdiğini:)) takılmak için söyledim şimdiBen okudum yorumlarını yanlış anlaşılacak birşey yoktu ki zaten diğer mesajlarında açıklamanı yaptın
Şaka yapıyorum:)) hangi amaçla yazdiğini biliyorum canıım
Pazar gecesi çay istiyorsun sende ama :)))
Çay yok mu çay
valla o saatte çay değilde bir porsiyon bebek vardı:))) kızımı ayağımda sallıyordum
Çay yok mu çay
Bu saatte ne günaydını ya yattığım bir kaç saat olmuşGünaydın ♡
Ya bebis olunca o saatte kalkiyorsunBu saatte ne günaydını ya yattığım bir kaç saat olmuş
SelamSlm libidolu bayanlar