- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Fırında sütlaç yaptım kızlar yemek isteyen buyursun
Ufff çok güzel gözüküyor neden yaptın bunu bizeFırında sütlaç yaptım kızlar yemek isteyen buyursun
Dur yeme!!!Bunu bana gonderFırında sütlaç yaptım kızlar yemek isteyen buyursun
Teşekkür ederim canımPek te severimmm eline sağlık canım benim
sağol canım ayy ne bileyim hamile yok diye ekleyiverdimUfff çok güzel gözüküyor neden yaptın bunu bize
adres alayımDur yeme!!!Bunu bana gonderadresimi veriyorum
Yarın bende yaparım hihTeşekkür ederim canım
sağol canım ayy ne bileyim hamile yok diye ekleyiverdimkeşke yakın olsaydik hep beraber yerdik
adres alayımşaka maka valla sizle paylaşmayi çok isterdim
Ne güzel olurdu vallaTeşekkür ederim canım
sağol canım ayy ne bileyim hamile yok diye ekleyiverdimkeşke yakın olsaydik hep beraber yerdik
adres alayımşaka maka valla sizle paylaşmayi çok isterdim
O zaman yarın sana gelelimYarın bende yaparım hih
Olur ♡♡♡O zaman yarın sana gelelim
❤❤❤Olur ♡♡♡
Konu dışı ama isim değişikliği mi yaptınız yenimisiniz :)
Olsun değişiklik güzeldir hoşgeldin o zaman .İsim değişikliği yaptım ama o zaman pek aktif değildim yeni yeni fırsat buldum diyelim
Sağol canım teşekkür ederim :) saçlara bende kıyamıyorum ya geçen sene bı delilik yaptim kestirdim hem de ne delilik küt yaptırdım baya benimki çok içerledi nasıl kiydin bı daha kestirirsen bozusuruz diye Allah'tan çabuk uzuyorOlsun değişiklik güzeldir hoşgeldin o zaman .
Bu aralar benim de saçlarımı kestiresim var kıyamıyorum :) (değişiklik deyince)aklıma geldi
Yarın bende yaparım hih
Noldu şekerim
İki gündür aklımda sütlaç varNoldu şekerim
Tüh bilsem koymazdiim valla:) bende çok severim sütlaçı kızımın süt alerjisi var diye pek tüketemiyorum emzirdiğim için bugün kendimi ödüllendireyim dedim.İki gündür aklımda sütlaç var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?