- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Libido çalışıyorda hornonlar yumurtalıklar çıks en güZeli :)
Yağğğ bana sex demeyinYok ya fotom falan :/ 2 tane var dur mesajlara yetişiyorum koyamadımtaktı kediye biz sex diyoruz o cat diyor
Nasil anlatalim gecelik neyim al kendine fantazi mantazi havaya gir yada kocan havaya girerŞu gecelik işini bir ara banada anlatın yahu
Anlattın ahahahah ahahahaha ahahahahaNerden biliyon lan
Yok ya fotom falan :/ 2 tane var dur mesajlara yetişiyorum koyamadımtaktı kediye biz sex diyoruz o cat diyor
Yestişmiyon mu yaşlıNe çene var arkadaş sizde
Ben de şu ara hormon tedavisi görüyorum da ilacın içinde "aşırı artmış cinsel istek durumunda hemen hastanenin acil servisine başvurun" diyor. Geçen benimkini nasıl sıkıştırdıysam yarın hastaneye git sen en iyisi dedi adamcağız
HahahahBen de şu ara hormon tedavisi görüyorum da ilacın içinde "aşırı artmış cinsel istek durumunda hemen hastanenin acil servisine başvurun" diyor. Geçen benimkini nasıl sıkıştırdıysam yarın hastaneye git sen en iyisi dedi adamcağız
SouL özel görüşelim senle bacım ahahahajajajNe geceliği yaa fantazi kostümlerden haberiniz var mı sizin .....
Kız bakma 24 sayfaya, yarısı bibinin mesajı zaten..Ne çene var arkadaş sizde
hahah birini söyledilerNe geceliği yaa fantazi kostümlerden haberiniz var mı sizin .....
Deget deliAnlattın ahahahah ahahahaha ahahahaha
Benim libido döviz kuru gibi dalgali. Bu dalgali kur daha fena ya. Bi ayarim yok.Hehe tüh üzüldüm
Eşinden dolayı da olabilir bak o sevdirmemiştir belki
Kötü amaçla demedim ama şimdi yanlış anlama :)
Ahahaha acilde napcaklarmis cok merak ettim.Ben de şu ara hormon tedavisi görüyorum da ilacın içinde "aşırı artmış cinsel istek durumunda hemen hastanenin acil servisine başvurun" diyor. Geçen benimkini nasıl sıkıştırdıysam yarın hastaneye git sen en iyisi dedi adamcağız
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum foruma
Bizde karı koca grip olduk 3 gün önce ve çareyi her zamanki gibi yatakta terlemekte bulduk sabah kalktığımızda bomba gibiydik hastalıktan eser kalmamıştı
Her derde deva
Neyi söyledilerrrr görmedim ben :)hahah birini söylediler
Neyine sok kizben şok
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum foruma
Bizde karı koca grip olduk 3 gün önce ve çareyi her zamanki gibi yatakta terlemekte bulduk sabah kalktığımızda bomba gibiydik hastalıktan eser kalmamıştı
Her derde deva
Kız herkes kendinde çok olanı değil az olanı ister. Ben de zex çok, kedi yok, napçaaan???
Dimi ama bol deriki kırbaçlı falanNe geceliği yaa fantazi kostümlerden haberiniz var mı sizin .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?