• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Sen kedimin fotoları var dedin ben baktım ama 2 foto var. Ama 42 foto var görünüyo. Laaan ondada mı fakiriz diye göremiyoruz. Bu nasıl çifte standart arkadaş?? Yoksa ben mi beceremedim, bu da bi seçenek, sosyal medya ve forum özürlü olduğum doğrudur..:KK34:

Laf aramizda yarin bi suru sey alcam :)))
Vhalla kendim icin havaya girerim diye...
Yani bunlar kica icin alinir nirmalde ama
bende her zamn ki gibi durum gene ters :KK70:
Ya hiç gün içinde aklınıza falan gelmiyor mu içiniz bir hoş olmuyor mu bende sorun mu var :70: veya eşimi hep sıkıştırıyorum akşamları siz yapmıyor musunuz ne koparırsam kar :70:

Kız bu libidoyla şimdiye üremen gerekirdi senin yanlışlıkla da olsa :halay:
Libido çalışıyorda hornonlar yumurtalıklar çıks en güZeli :)

Bibi nolur rahat dur ya :KK70: :KK70:
Naptım ya napak sevişmiyağ mı :27:

Tek zarar gören libido olsa :kızgın: La emoji bulamıyorum:KK70:
Ben de istek var da haftada 1 kere öyle sabah akşam sevişemem :KK70:
Hafta 1 işte bana az geliyor hep arıza çıkarıyorum :70:

Ahahahaha nasil oluyor bacım o ahahahahahhaha anlatın ben yerlerdeyim
Kız sen yoğsam hergün pijamayla mı karşılıyon adamı. Ben yapman mesela . Şaka bi yana mevzu gecelikte değil. Ben sevmiyorum öyle düzgün , fücutunu güzel saran şortlar askılılar elbiseler giy. Dizi çıkmış pijamayla koca mı karşılanır :deli:

Kız sen yoğsam hergün pijamayla mı karşılıyon adamı. Ben yapman mesela . Şaka bi yana mevzu gecelikte değil. Ben sevmiyorum öyle düzgün , fücutunu güzel saran şortlar askılılar elbiseler giy. Dizi çıkmış pijamayla koca mı karşılanır :deli:
Ben senin nasıl karşıladığını biliyorum :KK53::KK53:

Sen kedimin fotoları var dedin ben baktım ama 2 foto var. Ama 42 foto var görünüyo. Laaan ondada mı fakiriz diye göremiyoruz. Bu nasıl çifte standart arkadaş?? Yoksa ben mi beceremedim, bu da bi seçenek, sosyal medya ve forum özürlü olduğum doğrudur..:KK34:
Yok ya fotom falan :/ 2 tane var dur mesajlara yetişiyorum koyamadım :70: taktı kediye biz sex diyoruz o cat diyor :70:

Artık atomumu beni mi :KK70:
:D :D
Senden bitane daha var :27: Bibibella Bibibella
Ya hiç gün içinde aklınıza falan gelmiyor mu içiniz bir hoş olmuyor mu bende sorun mu var :KK70: veya eşimi hep sıkıştırıyorum akşamları siz yapmıyor musunuz ne koparırsam kar :KK70:

Libido çalışıyorda hornonlar yumurtalıklar çıks en güZeli :)

Naptım ya napak sevişmiyağ mı :KK53:

Hafta 1 işte bana az geliyor hep arıza çıkarıyorum :KK70:
en doğal hakkın :27:

Ahahahah görsen beni dersin kız bunlara rağmen mi hiç giymem evde ben pijama neyin askılı şort janjanli renkli şeyler ahahahahaha ama bu ara bende iş yok yaaaa dedim ya yerlerdeyim

Back