- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Anlatıcak nesi var kız , envayi çeşit şey var şimdi. Gidip alıyosun bebişi uyutuyosun tamamŞu gecelik işini bir ara banada anlatın yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlatıcak nesi var kız , envayi çeşit şey var şimdi. Gidip alıyosun bebişi uyutuyosun tamamŞu gecelik işini bir ara banada anlatın yahu
Ahahahaha nasil oluyor bacım o ahahahahahhaha anlatın ben yerlerdeyimBen cocuktan once abooww :) o kadar diyim yani..
ben şokBen cocuktan once abooww :) o kadar diyim yani..
Diyorum ya sonra atomu parçalasan nafile
Ewett o benimmMy SouL libidolu kankam gel buraya
Dalga gecmiyom kiz. Cidden ilk kez duyuyom. Olabilir yani neden olmasin. Bi gariplik oldugu belliydi bizde amaKız dalga geçme bu doğru bir şey
Ya hiç gün içinde aklınıza falan gelmiyor mu içiniz bir hoş olmuyor mu bende sorun mu var veya eşimi hep sıkıştırıyorum akşamları siz yapmıyor musunuz ne koparırsam karLaf aramizda yarin bi suru sey alcam :)))
Vhalla kendim icin havaya girerim diye...
Yani bunlar kica icin alinir nirmalde ama
bende her zamn ki gibi durum gene ters
Libido çalışıyorda hornonlar yumurtalıklar çıks en güZeli :)Kız bu libidoyla şimdiye üremen gerekirdi senin yanlışlıkla da olsa
Naptım ya napak sevişmiyağ mıBibi nolur rahat dur ya
Hafta 1 işte bana az geliyor hep arıza çıkarıyorumTek zarar gören libido olsa La emoji bulamıyorum
Ben de istek var da haftada 1 kere öyle sabah akşam sevişemem
Anlamadim :)))sadece gecelikle sınırlı kalma bacım şimdi açık açık yazmıyım anladın sen
Kız sen yoğsam hergün pijamayla mı karşılıyon adamı. Ben yapman mesela . Şaka bi yana mevzu gecelikte değil. Ben sevmiyorum öyle düzgün , fücutunu güzel saran şortlar askılılar elbiseler giy. Dizi çıkmış pijamayla koca mı karşılanırAhahahaha nasil oluyor bacım o ahahahahahhaha anlatın ben yerlerdeyim
Hehe tüh üzüldümDalga gecmiyom kiz. Cidden ilk kez duyuyom. Olabilir yani neden olmasin. Bi gariplik oldugu belliydi bizde ama
bacım şimdi gecelik kategorisinin olduğu yerde farklı kategorilerde oluyor ya onlarAnlamadim :)))
Ben senin nasıl karşıladığını biliyorumKız sen yoğsam hergün pijamayla mı karşılıyon adamı. Ben yapman mesela . Şaka bi yana mevzu gecelikte değil. Ben sevmiyorum öyle düzgün , fücutunu güzel saran şortlar askılılar elbiseler giy. Dizi çıkmış pijamayla koca mı karşılanır
Yok ya fotom falan :/ 2 tane var dur mesajlara yetişiyorum koyamadım taktı kediye biz sex diyoruz o cat diyorSen kedimin fotoları var dedin ben baktım ama 2 foto var. Ama 42 foto var görünüyo. Laaan ondada mı fakiriz diye göremiyoruz. Bu nasıl çifte standart arkadaş?? Yoksa ben mi beceremedim, bu da bi seçenek, sosyal medya ve forum özürlü olduğum doğrudur..
Artık atomumu beni mi
Senden bitane daha var BibibellaEwett o benimm
en doğal hakkınYa hiç gün içinde aklınıza falan gelmiyor mu içiniz bir hoş olmuyor mu bende sorun mu var veya eşimi hep sıkıştırıyorum akşamları siz yapmıyor musunuz ne koparırsam kar
Libido çalışıyorda hornonlar yumurtalıklar çıks en güZeli :)
Naptım ya napak sevişmiyağ mı
Hafta 1 işte bana az geliyor hep arıza çıkarıyorum
Nerden biliyon lanBen senin nasıl karşıladığını biliyorum
Koç kadını olunca benim gibiBen senin nasıl karşıladığını biliyorum
Ahahahah görsen beni dersin kız bunlara rağmen mi hiç giymem evde ben pijama neyin askılı şort janjanli renkli şeyler ahahahahaha ama bu ara bende iş yok yaaaa dedim ya yerlerdeyimKız sen yoğsam hergün pijamayla mı karşılıyon adamı. Ben yapman mesela . Şaka bi yana mevzu gecelikte değil. Ben sevmiyorum öyle düzgün , fücutunu güzel saran şortlar askılılar elbiseler giy. Dizi çıkmış pijamayla koca mı karşılanır