Ahhahahahaha sonra ömrü billah sen unutOda atom olur sonra hamile falan kalırım tövbe
belkide dahada artar nie öyle diyorsunBen üremedim üremeyide düşünmüyorum libidoma zarar veremem
Laf aramizda yarin bi suru sey alcam :)))çok hoş şeyler var ama gecelik tarzı
Kız bu libidoyla şimdiye üremen gerekirdi senin yanlışlıkla da olsaBen üremedim üremeyide düşünmüyorum libidoma zarar veremem
Bende sabah öpüşmem meselaDimi sanki olması gerektiği içinmiş gibi
ben seni anladım , yes okey aynen bebeğim ama zabah cıkssss
sadece gecelikle sınırlı kalma bacımLaf aramizda yarin bi suru sey alcam :)))
Vhalla kendim icin havaya girerim diye...
Yani bunlar kica icin alinir nirmalde ama
bende her zamn ki gibi durum gene ters
Bunu da yeni duyuyorum valla. Ben de dusunup duruyodum neden diyeHeheh güzel soru
Şimdi doğduğun gün saat yer yazılarak doğduğun zaman yerleşen gezegenler evler bakılıyor. Kaderin ve taşıdığın özellikler burada gizli işte
Bazıları isteksizken bazıları neden istekli sanıyorsunuz bakalım?
AyyMesajlara yetişmeye çalışırken fenalık geçirip bayılmışım, yan bürodan gelip ayılttılar. Vay anasını bibi yaa.
Kedinin fotolarını alalım...
Ahhahahahaha sonra ömrü billah sen unut
Bibi nolur rahat dur yaBende sabah öpüşmem meselahani minik işe giderken öper o kadar ama sex olur ya neden olmasın şeyimemi yapışıcak pardon elime
Tek zarar gören libido olsaBen üremedim üremeyide düşünmüyorum libidoma zarar veremem
Ayyy ter bastı beni kız gülme krizim tuttu yeterrrBende sabah öpüşmem meselahani minik işe giderken öper o kadar ama sex olur ya neden olmasın şeyimemi yapışıcak pardon elime
Kız dalga geçme bu doğru bir şeyBunu da yeni duyuyorum valla. Ben de dusunup duruyodum neden diyeBak sen şu işe. Bibi gel dogum haritamiza bakak kiz
Diyorum ya sonra atomu parçalasan nafileAdam bi taneyle sezon finali verdi ikinciyle tam final yaparız
Ben cocuktan once abooww :) o kadar diyim yani..Ahahahahaha kız gözümden yaş geldi ben neler aldım bi bilsen üstelik ben uremedim daha
sadece gecelikle sınırlı kalmayın yahuŞu gecelik işini bir ara banada anlatın yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?