- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
hahahahahaNeyi söyledilerrrr görmedim ben :)
Ahahaha acilde napcaklarmis cok merak ettim.
Koni istedin coşturduk sizede yaranılmuyorKız bakma 24 sayfaya, yarısı bibinin mesajı zaten..
Ooo gizli libidolu
Dimi ama bol deriki kırbaçlı falan
hahahahaha
Diyorum bebeden once senle yarisirdim:) hatirlarsin belki az cok ...adama gina geldiydi artik...simdi pisman gina geldigineYa hiç gün içinde aklınıza falan gelmiyor mu içiniz bir hoş olmuyor mu bende sorun mu varveya eşimi hep sıkıştırıyorum akşamları siz yapmıyor musunuz ne koparırsam kar
Libido çalışıyorda hornonlar yumurtalıklar çıks en güZeli :)
Naptım ya napak sevişmiyağ mı
Hafta 1 işte bana az geliyor hep arıza çıkarıyorum
Koni istedin coşturduk sizede yaranılmuyor
Benim aklima daha kotusu geldiNarkoz verip bayıltacaklar heralde
Bacım çok yanlış geldin bu yol yol değilMerhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum foruma
Bizde karı koca grip olduk 3 gün önce ve çareyi her zamanki gibi yatakta terlemekte bulduk sabah kalktığımızda bomba gibiydik hastalıktan eser kalmamıştı
Her derde deva
Benim libido döviz kuru gibi dalgali. Bu dalgali kur daha fena ya. Bi ayarim yok.
Ahahaha acilde napcaklarmis cok merak ettim.
Bana diyene bakYestişmiyon mu yaşlı
Buralar hep seks olmuş zatiKız bakma 24 sayfaya, yarısı bibinin mesajı zaten..
Hatun her turlu hizli anacim.Kız name de ben de kıskandık seni, o yüzden şirretlik yapıyoz. Senin eline kuvvet anam, ben bu mesajı yazasıya sen 4 kişiye cevap verdin şu an hissedebiliyorum.
sekreterLise kostümü favorim
Doğru bildinKız name de ben de kıskandık seni, o yüzden şirretlik yapıyoz. Senin eline kuvvet anam, ben bu mesajı yazasıya sen 4 kişiye cevap verdin şu an hissedebiliyorum.
Niye gı sevmiyon mu duşu büyükBana diyene bak
Buralar hep seks olmuş zati
Herşeyi hızlı hemen olsun istiyorumHatun her turlu hizli anacim.
Kocam hizmetçi veya hemşire tercih eder diye düşünüyorumLise kostümü favorim
Bacım çok yanlış geldin bu yol yol değilkaç kurtar kendini
Ne yazikki bizim libidoda everestle yarışıyorbı kere tadını aldık bağımlısı olduk
Denedinmi kizzzKocam hizmetçi veya hemşire tercih eder diye düşünüyorum
Maalesef şişman bir kadın olduğumdan almadım bana göre yoktur belki ama değişik fanteziler yapmışlığımız vardır söylenmez ayıpDenedinmi kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?