- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
nisankralicesi beğenip kaçma:)) gel bıraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekleyemedim makarna yedim ben
Patlıcana aşığım , içinde patlıcan olan şey kötü olur mu hiç eline sağlık
Sende mi bürütüs bende bayılırımBekleyemedim makarna yedim ben
Patlıcana aşığım , içinde patlıcan olan şey kötü olur mu hiç eline sağlık
Yok canım o saatte reçel kaşıkladımÖyle tabiki:)) merak ettim künefe yedinmi
geldim:)nisankralicesi beğenip kaçma:)) gel bıraya
Benimde bazen waffle krizim tutuyor:)) içimde kalmasın diye sonraki gün yiyorum. Bide bahanemde hazır süt emziriyorum sütt diyorumSende mi bürütüs bende bayılırım
Yok canım o saatte reçel kaşıkladım
Hoşgeldinn:) nasılsın bebeler nasıl sessiz gördüm seni iyisin dimigeldim:)
Anam bebe olmasın şeker diyetine girmeye razıyımBenimde bazen waffle krizim tutuyor:)) içimde kalmasın diye sonraki gün yiyorum. Bide bahanemde hazır süt emziriyorum sütt diyorum
Iyi olmaya çalışıyorum:) iyiler cok şükür ♡ regl oldum da kuzum ondan =/Hoşgeldinn:) nasılsın bebeler nasıl sessiz gördüm seni iyisin dimi
İyiyim ben de canım , sorma ikisinin enerjisi içlerinde patladı amaHaha aynen:)) o bide tuzsuz_ruh:)) ikisinin enerjisi maşallah yakıyor
İyiyim sağol canım annemlerdeydim şimdi geldim çay demliyorum
Sen nasılsın
evet , mangal yapıcağımız zaman en çok patlıcan için seviniyorumSende mi bürütüs bende bayılırım
Yok canım o saatte reçel kaşıkladım
Afiyet olsun :)Bende patlıcana aşığım ve şuan çok açım eşim geç geliyor daha bir saat var gelmesine patlıcan deyince daha çok acıktım ya
Bi yazını hatirliyorum zirvede bıraktim yazmiştin bebek olayini:))) yoksa şüphemi var amanınAnam bebe olmasın şeker diyetine girmeye razıyım
Geçmiş olsun canım ağrınmı var. Bende regl olunca hayattan soğuyorum sancısı yüzünden:/Iyi olmaya çalışıyorum:) iyiler cok şükür ♡ regl oldum da kuzum ondan =/
Dün çoktu bugün daha iyiyim ♡Bi yazını hatirliyorum zirvede bıraktim yazmiştin bebek olayini:))) yoksa şüphemi var amanın
Geçmiş olsun canım ağrınmı var. Bende regl olunca hayattan soğuyorum sancısı yüzünden:/
Hahah bazen bakıyırum 2 ziyaretçi yaziyor sınıftan kovulmış öğrenciler gibi :))!İyiyim ben de canım , sorma ikisinin enerjisi içlerinde patladı ama
evet , mangal yapıcağımız zaman en çok patlıcan için seviniyorum
Kadın olmak zor iş :) hele birde çocuklu ağrı çekilmiyor:/Dün çoktu bugün daha iyiyim ♡
Dün çoktu bugün daha iyiyim ♡
Külliyen yalanÇocuk doğurunca geçer diyorlar bende seviniyordum ömür boyu mu çekiyoruz bu acıyı ya
Kadın olmak zor iş :) hele birde çocuklu ağrı çekilmiyor:/
Yok canımBi yazını hatirliyorum zirvede bıraktim yazmiştin bebek olayini:))) yoksa şüphemi var amanın
Geçmiş olsun canım ağrınmı var. Bende regl olunca hayattan soğuyorum sancısı yüzünden:/