- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Çocuk doğurunca geçer diyorlar bende seviniyordum ömür boyu mu çekiyoruz bu acıyı ya
Anca menepozda rahatiz kızlar gerisi yalanKülliyen yalan
Evlenince geçer dediler geçmedi,çocukta oldu geçmedi artik umudum menapoza kaldı:))
Külliyen yalan
Evlenince geçer dediler geçmedi,çocukta oldu geçmedi artik umudum menapoza kaldı:))
:))) en güzeli. Erken yaşlanır insan valla sözde doğumda yenileniyormuş insan ben baya eskidimYok canım
Zirvede oturuyorum hala
hahahah :) bibi zaten geç gelir o Allahın emri de tuzsuz da gelemedi bir türlüHahah bazen bakıyırum 2 ziyaretçi yaziyorsınıftan kovulmış öğrenciler gibi :))!
Mesajlarına baktimda tartişma falan yok üyelik iptali değildir umarım:)hahahah :) bibi zaten geç gelir o Allahın emri de tuzsuz da gelemedi bir türlü
Kiiim sibel mi hayatta gitmez :)Mesajlarına baktimda tartişma falan yok üyelik iptali değildir umarım:)
Yok ya söylemeden girmezdi o bibi yarın akşam dönüyor bu arada :)Mesajlarına baktimda tartişma falan yok üyelik iptali değildir umarım:)
Hahah ay inşallah oda neşesi buranın:)) bana özelden gaz veriyor şöyle yap böyle yap:)))Kiiim sibel mi hayatta gitmez :)
Yok ya söylemeden girmezdi o bini yarın akşam dönüyor bu arada :)
Kırık o kırıkHahah ay inşallah oda neşesi buranın:)) bana özelden gaz veriyor şöyle yap böyle yap:)))
Evet ayin 22 si demişlerdi. Bu arada evimi karınca basmış ya:/ nasıl gider bunlar,nerden gelmişler anlamadim://Bebek olmasa takmicamda korkuyorum kulağına falan girerler diyeYok ya söylemeden girmezdi o bini yarın akşam dönüyor bu arada :)
Evet ayin 22 si demişlerdi. Bu arada evimi karınca basmış ya:/ nasıl gider bunlar,nerden gelmişler anlamadim://Bebek olmasa takmicamda korkuyorum kulağına falan girerler diye
Yuvasini bilmiyorum işte:/ nereye adim atsam karıncaYuvasını biliyorsan kahve telvesi sür bende işe yaramisti
Yuvasini bilmiyorum işte:/ nereye adim atsam karınca
canım , karınca tozu var annem ondan kullandı yerlere tezgahlara falan döküp 1 gün bekletti,kesildilerEvet ayin 22 si demişlerdi. Bu arada evimi karınca basmış ya:/ nasıl gider bunlar,nerden gelmişler anlamadim://Bebek olmasa takmicamda korkuyorum kulağına falan girerler diye
Sağol canım bi bakayim. Evi kökten temizlememiştim Allahtan :))canım , karınca tozu var annem ondan kullandı yerlere tezgahlara falan döküp 1 gün bekletti,kesildiler
biraz pis kokuyor ilk başta ama idare edicen :)Sağol canım bi bakayim. Evi kökten temizlememiştim Allahtan :))
Öylemi:)) bunu söylediğin iyi oldu,kaynanamın bana geldiği gün süreyim ozamanbiraz pis kokuyor ilk başta ama idare edicen :)
Öylemi:)) bunu söylediğin iyi oldu,kaynanamın bana geldiği gün süreyim ozaman
Kaçar gider hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?