- 15 Ekim 2016
- 22.630
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.840
- 598
Şu işi sabahları sevmeyen bi ben miyimOna bende çok birşey bulamadım ben sabah akşam olsun istiyor benimki haftada 2hep libidom içimde patlıyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu işi sabahları sevmeyen bi ben miyimOna bende çok birşey bulamadım ben sabah akşam olsun istiyor benimki haftada 2hep libidom içimde patlıyor
![]()
Ya öyle mi hehe
Libidoları artırmaya geldim bibimOvvv en sevdiğim memikli geldi![]()
![]()
Hangi konu ekşın mı var gene![]()
hayırŞu işi sabahları sevmeyen bi ben miyim![]()
Evet o biraz içinde olucak benimkide tatlı delisi neler neler yer ama benim gibi değilOoo neler dayıyorum ama adam alışık banamısın demiyor
Bir avuç fındık dediler cıık![]()
Çok libidoluyum ben sormaNiye bekarların libidosu yok mu![]()
Zamanı mekanı farketmez ya nefes alsın yeterŞu işi sabahları sevmeyen bi ben miyim![]()
Ona bende çok birşey bulamadım ben sabah akşam olsun istiyor benimki haftada 2hep libidom içimde patlıyor
![]()
+2Şu işi sabahları sevmeyen bi ben miyim![]()
AhahahahajGecelik diyorlar onuda ben yapamıyorum zaten velette en lüzumsuz anda ağlıyor![]()
aman libidoya zeval gelmesin gerisi hallolurkeçiboynuzu pekmezi
vardakoca yok
![]()
O zaman senin karışım yapman lazımOoo neler dayıyorum ama adam alışık banamısın demiyor
Bir avuç fındık dediler cıık![]()
yalnız olmadığıma sevindim
Hic cekilmiyoe sabah sabah. Guzelim uykuyu birakmak evlat acisi gibi ya.Şu işi sabahları sevmeyen bi ben miyim![]()
Dogum haritasi da ne ola kiÇok libidoluyum ben sorma
Doğum haritam sağolsun![]()
Evet o biraz içinde olucak benimkide tatlı delisi neler neler yer ama benim gibi değil![]()
Ben de istiyorum o libidodanOna bende çok birşey bulamadım ben sabah akşam olsun istiyor benimki haftada 2hep libidom içimde patlıyor
![]()
Seni gördükçe artıyor azmış gibiLibidoları artırmaya geldim bibim![]()
![]()
![]()
Yok ya gecelik hikaye ben şişman olsamasan hep ckplak gezerdim o ayrı gecelikte neymişGecelik diyorlar onuda ben yapamıyorum zaten velette en lüzumsuz anda ağlıyor![]()
Tırsmıyorum desem yalan olurHgolabilir yeni üyelikle gelir zaten çok şaapma
Anaaaa yoksayok gı bu ondan değil
![]()
aman libidoya zeval gelmesin gerisi hallolur
O zaman senin karışım yapman lazım
yalnız olmadığıma sevindim![]()
enişteye 2 doz keçiboynuzu pekmeziReçete ver reçete![]()