- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Çok libidoluyum ben sorma
Doğum haritam sağolsun
Aman sabah almimZamanı mekanı farketmez ya nefes alsın yeter
sy uykudan ziyade , ne bilim ben sabahları çok agresif oluyorum. O iş öyle olmazHic cekilmiyoe sabah sabah. Guzelim uykuyu birakmak evlat acisi gibi ya.
Dogum haritasi da ne ola ki
Ahahaha kız kapatacaklar burayı kapıya kocaman damsız girilmez yazacaklar biz kalırız dışarda ona göre cümleler kurSeni gördükçe artıyor azmış gibi
Yok ya gecelik hikaye ben şişman olsamasan hep ckplak gezerdim o ayrı gecelikte neymiş
Bende siyah saten mini gecelik aldim :) belki cosarim diye...ne gunlere kaldim yarabbimSeni gördükçe artıyor azmış gibi
Yok ya gecelik hikaye ben şişman olsamasan hep ckplak gezerdim o ayrı gecelikte neymiş
kız karışım yapanlr var , pekmez içine fındık , badem ceviz falan kırıyorlarReçete ver reçete
Doktor bibi dediler geldik bacım öneri ver sevelim ahahahaha
çok hoş şeyler var ama gecelik tarzıBende siyah saten mini gecelik aldim :) belki cosarim diye...ne gunlere kaldim yarabbimüremeyin vhalla hal kalmiyor insanda
Sorma bazen diyorum az sapık elinde gezen bi herif olaydınŞu "köcöm çök östöklö" diyenler hakkımızı yiyorlar bibi
Keşke dağıtılsa amme hizmeti yapardımBen de istiyorum o libidodan
Seni gördükçe artıyor azmış gibi
Sabah olmaz ya..cok çiğ kaçiyor bence :)
Aman sabah almim
sy uykudan ziyade , ne bilim ben sabahları çok agresif oluyorum. O iş öyle olmaz
Ooo agresif sex ne hoş
Aman sabah almim
sy uykudan ziyade , ne bilim ben sabahları çok agresif oluyorum. O iş öyle olmaz
Ahahahahaha kız gözümden yaş geldi ben neler aldım bi bilsen üstelik ben uremedim dahaBende siyah saten mini gecelik aldim :) belki cosarim diye...ne gunlere kaldim yarabbimüremeyin vhalla hal kalmiyor insanda
Sorma bazen diyorum az sapık elinde gezen bi herif olaydıngülüyor
Keşke dağıtılsa amme hizmeti yapardım
He ya boh var gibi üredikBende siyah saten mini gecelik aldim :) belki cosarim diye...ne gunlere kaldim yarabbimüremeyin vhalla hal kalmiyor insanda
Heheh güzel soruDogum haritasi da ne ola ki
Dimi sanki olması gerektiği içinmiş gibiSabah olmaz ya..cok çiğ kaçiyor bence :)
ben seni anladım , yes okey aynen bebeğim ama zabah cıkssssOoo agresif sex ne hoş
Ay kız gelse keskeee
kız karışım yapanlr var , pekmez içine fındık , badem ceviz falan kırıyorlar
Ben üremedim üremeyide düşünmüyorum libidoma zarar verememHe ya boh var gibi üredik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?