• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Libido çalışıyorda hornonlar yumurtalıklar çıks en güZeli :)

Ben de şu ara hormon tedavisi görüyorum da ilacın içinde "aşırı artmış cinsel istek durumunda hemen hastanenin acil servisine başvurun" diyor. Geçen benimkini nasıl sıkıştırdıysam yarın hastaneye git sen en iyisi dedi adamcağız :D

Ben de şu ara hormon tedavisi görüyorum da ilacın içinde "aşırı artmış cinsel istek durumunda hemen hastanenin acil servisine başvurun" diyor. Geçen benimkini nasıl sıkıştırdıysam yarın hastaneye git sen en iyisi dedi adamcağız :KK70:
:D :D :D

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum foruma

Bizde karı koca grip olduk 3 gün önce ve çareyi her zamanki gibi yatakta terlemekte bulduk sabah kalktığımızda bomba gibiydik hastalıktan eser kalmamıştı:spor::KK71:

Her derde deva:KK70:

Hehe tüh üzüldüm :KK70:
Eşinden dolayı da olabilir bak o sevdirmemiştir belki :KK70:
Kötü amaçla demedim ama şimdi yanlış anlama :)
Benim libido döviz kuru gibi dalgali. Bu dalgali kur daha fena ya. Bi ayarim yok.

Ben de şu ara hormon tedavisi görüyorum da ilacın içinde "aşırı artmış cinsel istek durumunda hemen hastanenin acil servisine başvurun" diyor. Geçen benimkini nasıl sıkıştırdıysam yarın hastaneye git sen en iyisi dedi adamcağız :KK70:
Ahahaha acilde napcaklarmis cok merak ettim. :D

Back