- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Şu işi sabahları sevmeyen bi ben miyimOna bende çok birşey bulamadım ben sabah akşam olsun istiyor benimki haftada 2hep libidom içimde patlıyor
Ya öyle mi hehe
Libidoları artırmaya geldim bibimOvvv en sevdiğim memikli geldi
Hangi konu ekşın mı var gene
hayırŞu işi sabahları sevmeyen bi ben miyim
Evet o biraz içinde olucak benimkide tatlı delisi neler neler yer ama benim gibi değilOoo neler dayıyorum ama adam alışık banamısın demiyor
Bir avuç fındık dediler cıık
Çok libidoluyum ben sormaNiye bekarların libidosu yok mu
Zamanı mekanı farketmez ya nefes alsın yeterŞu işi sabahları sevmeyen bi ben miyim
Ona bende çok birşey bulamadım ben sabah akşam olsun istiyor benimki haftada 2hep libidom içimde patlıyor
+2Şu işi sabahları sevmeyen bi ben miyim
AhahahahajGecelik diyorlar onuda ben yapamıyorum zaten velette en lüzumsuz anda ağlıyor
aman libidoya zeval gelmesin gerisi hallolurkeçiboynuzu pekmezi
vardakoca yok
O zaman senin karışım yapman lazımOoo neler dayıyorum ama adam alışık banamısın demiyor
Bir avuç fındık dediler cıık
yalnız olmadığıma sevindim
Hic cekilmiyoe sabah sabah. Guzelim uykuyu birakmak evlat acisi gibi ya.Şu işi sabahları sevmeyen bi ben miyim
Dogum haritasi da ne ola kiÇok libidoluyum ben sorma
Doğum haritam sağolsun
Evet o biraz içinde olucak benimkide tatlı delisi neler neler yer ama benim gibi değil
Ben de istiyorum o libidodanOna bende çok birşey bulamadım ben sabah akşam olsun istiyor benimki haftada 2hep libidom içimde patlıyor
Seni gördükçe artıyor azmış gibiLibidoları artırmaya geldim bibim
Yok ya gecelik hikaye ben şişman olsamasan hep ckplak gezerdim o ayrı gecelikte neymişGecelik diyorlar onuda ben yapamıyorum zaten velette en lüzumsuz anda ağlıyor
Tırsmıyorum desem yalan olurHgolabilir yeni üyelikle gelir zaten çok şaapma
Anaaaa yoksayok gı bu ondan değil
aman libidoya zeval gelmesin gerisi hallolur
O zaman senin karışım yapman lazım
yalnız olmadığıma sevindim
enişteye 2 doz keçiboynuzu pekmeziReçete ver reçete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?