- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Kayip hosgeldin ♡Slm kizlar
Kız tabi kaybolcam okul vardı iki tane çocuk okula gidiyor biri hep benle anca geldim eveKayip hosgeldin ♡
HosgeldinnnnnSlm kizlar
Hoşbulduk nasılsınız bakaljnHosgeldinnnnn
Aboooo 3 tane miiiiKız tabi kaybolcam okul vardı iki tane çocuk okula gidiyor biri hep benle anca geldim eve
Bide sıcak hava =/ Allah sabır versinKız tabi kaybolcam okul vardı iki tane çocuk okula gidiyor biri hep benle anca geldim eve
Süper bomba gibi sennnn nasılsınız bakimmmHoşbulduk nasılsınız bakaljn
İvet biri anaokulu biri 3. Sınıf bir diğeri 7 aylıkAboooo 3 tane miiii
Ben bitmiş bı haldeyim anaokulu sabahçı diğeri tam gün bı sıcakta anam ağladıSüper bomba gibi sennnn nasılsınız bakimmm
Ahhh kuzummmm ne zor olur yaaaa valla kolay gelsin servis bişeye verseydiniz birini en azindanİvet biri anaokulu biri 3. Sınıf bir diğeri 7 aylık
İkisinde yan yana okulları eve yakın ama okul a varmak için bayağı yokuş çıkıyorsun servise vermedik eşim sen getir götür dedi şimdilik ben goturcemAhhh kuzummmm ne zor olur yaaaa valla kolay gelsin servis bişeye verseydiniz birini en azindan
Anammmmm işin baya zor senin bu kış üç çocukla nasıl basedeceksin yaaaİkisinde yan yana okulları eve yakın ama okul a varmak için bayağı yokuş çıkıyorsun servise vermedik eşim sen getir götür dedi şimdilik ben goturcem
Cabalicam gittiği yere kadar artıkAnammmmm işin baya zor senin bu kış üç çocukla nasıl basedeceksin yaaa
Kolay gelsin vallaCabalicam gittiği yere kadar artık
Hem direksiyonum gelişsinKolay gelsin valla
Arabayla mı gidiyon kız Heeee o zaman tamam şahaneHem direksiyonum gelişsin
Her işe karışan erkeklerden hiç hoşlanmamYapsanda yapmasanda onlar söylenecek bişey buluyor zaten misal benimki gelmiş oturma odasına bi süpürge tut diyor daha cumartesi tuttum sildim supurdum neymiş bugün birdaha yapacakmisim
Bende hiç ütü yapmamKiz napim yapılcak mecbur, bide hergun başka gömlek başka ütülu pantolon sıkıldım artık..Tşirt aldım bolca giysin, her ortamda olmuyo diyip yine gomlek istiyo
Ayy hem kocası çıtır,hem şişko hem de tembel en sevdiğimBende hiç ütü yapmamneyseki eşim spor giyiniyor tshirtleri geniş geniş asıyorum düz kuruyor :) düğünden düğüne ütü yapıyorum
Hiç sorma yaaa ama onu takan kim istersem yaparım istersem yapmam akşamda amannnn çok yoruldum yapamadım yarına kaldı der geçerim ahahahahaHer işe karışan erkeklerden hiç hoşlanmambenimkide ilk başlarda bir iki söylicek gibi oldu ananın evinde de öyleydi dedim daha çıt yok ki kendisi başak titiz dırdırcı olurlar
Bende hiç ütü yapmamneyseki eşim spor giyiniyor tshirtleri geniş geniş asıyorum düz kuruyor :) düğünden düğüne ütü yapıyorum
Kız herşeyi anlatsam şu beni çekiştirenlerin dibi düşerAyy hem kocası çıtır,hem şişko hem de tembel en sevdiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?