İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Kiz herife akşam tost var desem vurur beni
Aaa benimki çok sever kahvaltılık:) Allaha şükür yemekte seçmez sadece yemek ver yeter ne olursa olsun ama babam öyle değildi. Yömöktö köhvöktölök mö yöcöz

Aaa benimki çok sever kahvaltılık:) Allaha şükür yemekte seçmez sadece yemek ver yeter ne okursa olsun ama babam öyle değildi. Yömöktö köhvöktölök mö yöcöz
Aynı babanın dusuncesine sahip benim herif amca kusbasili tost olursa tamam der etcil de kendisi

Ne isiymis :))) tamam :))
Kız bi ton ütü yapcam çamaşır katlıcam, keşke sesli konuşma odası olaymış hem iş hem dedikodu yapardık
Benimki sabah bi ton laf etti gömlekleri ütüsüzmüş, önce ütülesen elinemi yapışır hep böylesin diyo, bende dedim 12 senedir anan ütülüyodu zaten gömleklerini
Gerçi haklı b uara pek el vurmadım, sıcakta ütümü yapılır aman bee

Haha kolay gelsin valla ben oturduğum yerden terliyorum bide ütü yapsam buhar olurum

Yapsanda yapmasanda onlar söylenecek bişey buluyor zaten misal benimki gelmiş oturma odasına bi süpürge tut diyor daha cumartesi tuttum sildim supurdum neymiş bugün birdaha yapacakmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…