• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket İstediğiniz hayatı yaşıyor musunuz ?

Hayal ettiğiniz hayatı mı yaşıyorsunuz ?

• Evet , hayallerimde ki gibi bir hayat yaşıyorum ..

OY: 5 23,8%
  • Hayır , hayal ettiğimiz gibi olmadı hayatım ..

OY: 12 57,1%
  • Hayır , çünkü ( açıklayınız )

OY: 2 9,5%
  • Evet , çünkü ( açıklayınız )

OY: 3 14,3%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .

KedidirKedii

Go girl 🔥
Pro Üye
15 Kasım 2014
4.159
11.063
558
İnsanlar , çocukluktan itibaren hayaller kurarlar ..

İleride şöyle olacağım , bunu yapacağım böyle biriyle evleneceğim vs vs..

Peki siz hayal ettiğiniz , aklınızda ki hayatı yaşıyor musunuz ?

hayır diyorum aslında kısmen evet.

hayalimde eşimle o zaman sevgiliydik birlikte bir şirket açmak vardı. ben ön planda yönetici kısmında olacaktım o arkada beyin takımında şu an ikimizde özeldeyiz.
aslında hayalimdeki işi de yapmıyorum ama son bi iki senedir iş ile ilgili hayalimi değiştirdim kısmen de olsa şu an istediğim işim yapıyorum hayalim hala şirketimizi kurmak ve yöneticiliğinu yapmak.
evlendik bu da hayalimizdi bi kızımız var.

kısmen evet kısmen hayır.

evlilik konusunda tamamen Hayır. :D hayallerimizde kış günü battaniye altında birlikte film izleyip mısır yemek vardı ahahah çok basit bi hayal ancak çocuk varken mümkün olmuyor

Hayallerimden de güzel çok şükür hayatım. Eşim Yakışıklı olsun diye hiç hayal kurmamıştım ama inşallah yeşil gözlü bir eşim olur derdim hep. Maşallah maşallah çok güzel yemyeşil gözleri olan yakışıklı eşim var. Her sabah ilk uyandığımda yeşilleri açta bi bakayım aşkım diyorum hergün yeniden aşık oluyorum. Üç çocuğum olur, kalabalık evim olur diye hayal kuruyordum çocuğum olmuyor. Olsun önemli değil her gün ne zaman gelecek diye dakikaları saydığım,kucak kucak film izlediğim,sohbet etcez diye saatlerce konuşup uykusuz kaldığım, her istediğimi yapmak için çabalayan bir eşim var. Ailem hayatta. Kardeşlerim var. Olmayanlarla üzülmek yerine olanlarla mutluyum çok şükür.

Çok şükür Evet ama rötarlı olarak :KK53: Az daha küçük yaşta evlenip, hızlıca çoluk çocuğa karışmak ve genç yaşta dinç ve enerjik bi şekilde çocuklarımı büyütmek isterdim.. Hep özenmişimdir böyle cıvıl cıvıl çocuk dolu evlere :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Hayır çünkü hayatım müdahele eden bi babam var :( şuan uni karidorlarında arkadaşlarımla sohbet etmek varken evde temizlik yapıyorum:cry:Lanet olsun:KK42:

Meslek ve evlilik olarak tam da hayal ettiğim gibi çok şükür

Çocukluğumda babama özenir avukat olmak isterdim, stajyerim şimdi bir kaç ay kaldı ruhsat almama

Erken yaşta evlenmek isterdim hep ve 22 yaşımda evlendim (bana biraz geç geliyor ama neyse şımarıklık etmeyim:KK45:)

Erken anne olmak isterdim hep ve 23 yaşımda olacağım Allah nasip ederse tabii Allahın izniyle her şey nasip kısmet

Filmlerden dizilirden özendiğim gibi de çıtı pıtı bi evlilik hayatım deli dolu çılgın ve huysuz mu huysuz nazlı mı nazlı çocuk gibi ilgi bekleyen bir kocam var:KK45:

Eşimle aramda yaş farkı olmasini istemiyordum o da genç baba olsun diye aramızda 1.5 yaş var aynı yaş olsak daha güzel olurdu ama:110:

Tek Kardeşimin vefat etmiş olması dışında her şey yolunda, takdiri ilahi ißte bir tek buna çare yok..:KK51:

Hayallerimle zit bir hayat yasiyorum...ve derinlerde mutsuzum aslinda...fakat guzel bir ogreti aldim kendimce yasadiklarimdan...
insan asla kendini unutmamali ve her kosulda sevmeli
kendine resmen asik olmali
aksi halde yasanmaz..

Hep erken evlenmeyi ve erken anne olmayi diledim. Erken demesek de tam yasinda evlendim aslinda (26) , yalniz esimin isi dolayisiyla ayni evde 7-8 aydan uzun sure yasayamiyoruz daha dogrusu su ana dek oyle oldu :KK70: evleneli 3.5 yil oldu, su an 5. evimizdeyiz :-) Henuz cocugumuz yok ama birbirimize cok alistik, beraber guzel zaman geciriyoruz cok sukur.. Allah kismet ederse 3 cocugum olsun istiyorum hayalim bu bakalim hayirlisi umarim olur :) Bunun disinda is anlaminda esim sayesinde kesinlikle istedigim yerdeyim, astrologum, kendi isim var, devamli kendimi gelistiriyorum yeni seyler ogrenmedigim bir gunum gecmiyor. Yalniz kendimi farkli alanlarda gelistirmek istiyorum, ozellikle yaraticiligimi gelistirmek icin kursa yazilmayi dusunuyorum, Ankara da cam boncuk ve cam ufleme kursu ariyorum, iyi bir yer bilen ve tavsiye edebilecek olan varsa cok makbule gecer :KK5:

evet sanırım tam olarak evet diyemiyorum aslında ama mutluyum nişanlımla olduğum için ufak tefek sıkıntılar oluoyr çözümlenmicek sıkıntılar değil tabi bunlar genel olarak istediğim hayatı yasıyorum daha iyisi için zamanı var :)

İstediğim hayatı yaşamıyorum. Çalışan, hayatının aşkını bulmuş bir kadın olmak isterdim ama ikisi de yok. Aşkın ve paranın olmayışı da benim diiğer isteklerimi baltalıyor ne yazık ki.

Hayatın belkemikleri noktasında istediğim hayatı yaşıyorum.
Ayrıntılarda eksiklikler var, iyi ki var. Her şeye sahip olmak istemezdim.

Evet allaha çok şükür...
Öyle büyük hayallerim isteklerim olmadı hiç bi zaman, zenginlik yakışıklı koca Vs. Her zaman iyi bir işi, küçük bir evi olsun ama aşık olduğum adam olsun dedim..
Rabbim bana düşündüğümden daha iyisini verdi...
Şimdi sağlıklı ve hayırlı bir evlat dileğim var inşallah onu da zamanı gelince kucağımıza alırız...
İşte böyle :)

Back
X