Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaaar tavsiyenize ihtiyacım var geçen gün internet üzerinde bir dergiden okumuştum.yüz şekline göre kaş şekilleri diye.uzun yüze kesinlikle kavisli kaş olmaz,mümkün olduğunca kavissiz ve düz alın diyordu.Ben de uzun yüzlü olarak kaşımın üst tarafında var olan hafif kavisi yok edeyim diye kendim alıp düz yapmaya çalıştım.ama kavislinin daha çok yakıştığını fark ettim,yakışmaz makışmaz fasa fisoymuş,böyle aşağı düşük duruyor,göz yapımı da kötü gösteriyor biçimsiz duruyor kaşlarım.bu arada kaşlarım kalın benim ve alık değil.sizce nasıl çıkar aldığım yerler tekrar,üç beş tüğ aldım ama baya değişti işte?
eski fotom var mesela orda da kaşlarım düşükmüş aşağı doğru ve cidden kötü duruyor.ama foto üstünde kalemle kavis çizdim ,kavisin verdiği sertlik daha çok yakıştı yüzüme
Eki Görüntüle 400858 Eki Görüntüle 400859
kızlar !!! lütfen bana bi yardım edinn
ilk fotoğraftaki kaşlar bana ait kavisli falan
ben 2.fotoğraftaki gibi düz giden sonra hafif kavisli bir kaş istiyorum ama gittiğim yerler bi türlü beceremiyor!
ne yapmam lazım 2-3 ay kaşlarımı uzatsam sonra bu şekil aldırsam mı ? Ya da ne desem de böyle alsalar?Bir türlü beceremiyolar ya kafayı yicem ((
ben 2.fotoğraftaki gibi düz giden sonra hafif kavisli bir kaş istiyorum ama gittiğim yerler bi türlü beceremiyor!
ne yapmam lazım 2-3 ay kaşlarımı uzatsam sonra bu şekil aldırsam mı ? Ya da ne desem de böyle alsalar?Bir türlü beceremiyolar ya kafayı yicem ((
bunlarda benim acaba aldırsam mı biraz ? hic elletmedim daha..