Iste Tüm Evim

anladım ..Çok Tşk ederim..Ben de nasibse Haziranda evlenicem ve mutfağıma tadilat olacak..bu bölüm fikir edinme açısından çok güzel olmuş..Tabi evinde ve mutfağında seninde ne kadar zevkli olduğun belli..

her şey mükemmelll.insana huzur veriyor.salon, bebiş odası mutfak...hepsi harika olmuş.ağız tadıyla oturmanız dileğiyle..salonun perde dizaynına bayıldım kopya istiyorum özelikle fon perdenin üzerine taktıkların:)

cnmmmmmmm çok güzel bir evin yaa nasıl banyo öle kıskandım bende yptrcm evlenince

hele mutfagın harikaaa bebek odası çooooooook ttlı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
güle güle oturun cnmm

eviniz tek kelimeyle muhteşem süper
mutfak ve bebek odanıza bayıldım
iyi günlerde oturun mutluluklar diliyorum

çok şık ve çok güzel ..bebek odasına ayrıca bayıldım güle güle sağlık ve mutlulukla oturun inşallah

cok guzel bir evin var canim Allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin mutfagini ve bebek odani cok begendim

bayıldım ewinize... Bebişin odası çok şekerr.. Giyinme odası harika çeşit çeşit ayakkabı süper :) çok zevklisin.. Bende arkadaşımın ewinin resimlerini eklemk istiyorum ama nasıl ekleyebileceğimi bilmiyorum. bikaç anlatan arkadaşın yazısın okudum ama pek anlayamadım. 100 msj olmasımı gerekiyo eklemem için?? birde nasıl ekleyebilirim özel mesaj atamadığım için burdan sorumyorum kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…