Iste Tüm Evim

kız o mutfakta hiç yemek pişirmiyonmu o koltuklarda hiç oturmuyonmu bu arad sen ayy ben bi mamam yediriyim kızıma tamam dahaa anam sen kullanmayı bilmionn herall valla tertemiz duruyoo nasıl yapııonuz yaa

Tek kelimeyle muhteşem

Herşey uyumlu şık modern tertemiz sıcacık bir yuva.

Allah uzun mutlu ve huzurlu uzun ömürlerde yuvanızda yaşamayı nasip etsin inş.

kızınızın odası ve duşunuz çok hoşuma gitti
kalanlar ne yazık ki soğuk geldi,yuva sıcaklığı sunmadı bana,üzgünüm.
tabiki de önemli olan sizin beğenmeniz
Ağız tadıyla oturun inş:81:

Son düzenleme:
Canım evin çok güzel özellikle kırmızılı oda oturma odan sanırım. Az parça ile çok güzel bi oda oluşturmuşsun bana da fikir oldu. Bir de kızının odası.. Maşaallah diyelim. Allah huzur içinde bir ömür nasip etsin..

Küçük beyaz salonum....

evin çok güzel canım hem şık hem modern hem çok ferah beyaz koltuklara bayılırım ama bir türlü cesaret edemedim ben almaya malum temizlik.....naçizane fikrim beyaz büyük koltuğun arkasındaki duvara tv ünitendeki kahve ve krem yada beyazlı bi duvar kağıdı odaya bauaa bi hareket kazandırır tabi evin kira değilse ben de salonum için yemek masası ve ünğte olan kısma duvar kağıdı araştırıyorum ital çok güzel kağıtlar var ama kararsızlık çokkkkkkkkkkkk zor...:44::44::44:

Evin çok güzel mutfağın bibloların çok beğendim tertemiz ohh mis gibi.

Bebeğinin ne çok kıyafeti vaaarrr..Normalde böyle mi oluyo yahu, anne olmadığımdan bilmiyorum....10 çift ayakkabı, 4 tane mont vs.vs...Ben 27 yaşındayım dolabım daha boş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…