Iste Tüm Evim

canım evin mükemmel mutfağın şeçtiğin mobilyalar aksesuarlar çok güzel evine gösterdiğin önemi kendine gösterdiğin belli oluyo süslü birisin ne güzel

Özellikle mutfağını çok beğendim ben de mutfağıma ek bir dolap yaptırtacağım senin şeffaf camlı dolabın çok hoşuma gitti benim için bir fikir oldu...ben de bebek beklediğim için çocuk odasına bkmak çok zevkliydi...güle güle oturun...

Evin gerçekten çok sıkmış gayet sade ve benim tarzım.Allah güle güle oturmayı nasip etsin inş. bişey sorucam yatak odasına koyduğun o yerdeki krem peluş var ya tüğlü o kullanışlı mı bende o tarz bişey istiyorum çok hoş duruyor...

yatak odasındaki halı oldukça kullanışlı
3 yıldır kullanıyorum sorun yok cnm
halı yıkamaya veriyorum

Cnm evine , düzenine , şıklıgına ve en önemlısı de uyuma bayıldım dogrusu. Allah güle güle oturmayı nasip etsin . Ben bekarım ama tam bir uyum hastasıyım :) Şimdiden düşünüyorum . Sana sorum olacak koltuk takımından tut halın ve perdelerıne kadar bır uyum söz konusu bunlar toplu bir şekildemi satılıyor yoksa sen ayrı ayrı alıp mı bırlestırıyorsun . Ben mesela oturma odasında herseyın uyumlu olmasını ısıtoyrum yemek takımlarına kadar hatta :) Bunun için fikir verebilirsen çok mutlu olucam .

derencim çok teşekkür ederim...
herşeyi çok araştıra araştıra alıp seçtim..3 yılı aştı ben evleneli her yıl yeni bisürü güzel şey çıkıyo ben tek tek alıp kombine ettim

evin her bölümü son derece farklı olmuş ve kendi başına bir uyumu var. Özellikle mutfak konusunda tebrik ediyorum. Mutlulukla oturun insallah.

burdan göründüğünden daha güzel
evine gitmiş biri olaraktan söylüyorum .
özelikle öykücüğün odası çok şirin

Merhabalar Beyaz Melek..Evin Çok güzel, Çok Şık Döşenmiş..Rabbim Güzel Günlerde eşinle,meleğinle oturmanı nasib etsin her daim inş..ben şunu merak etmiştim mutfağını nereye yaptırdınız acaba..ve aşağı yukarı ne kadara mal oldu ? Bilgi verebilirsen çok sevinirim :)

sağol canım
mutfağı bursada çizgi mutfak mimarlık a yaptırdık...
sadece dolaplar beyaz eşyalar hariç 7000 civarıydı 3 yıl önce ama baya büğük mutfak
içindeki mekanizmalar falan da etkili tabi fiyata

çok güzel ya..çok zevkli döşenmiş.. ve çok temiz ve düzenli görünüyor maşallah.kızınızın odasına bayıldım ayrıca.. :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…