İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

çok zevkli ve güzel bir ev olmuş. özellikle salona bayıldım tonlar renkler harika. yemek takımımız aynı :) koltuk takımıda benim çok beğendiğim almayı düşündüğüm bir takımdı .güle güle oturun canım .

evine bayıldım canım zevkle döşenmiş belli. odalar büyük çok ferah görünüyor. allah güle güle oturmayı nasip etsin

çok güzel bir ev.. mutlulukla oturun inşallah..

Son düzenleme:
çok guzel mutfağa bayıldımmm en önem verdığım yer cunku
güle güle oturun bu arada bence aksesuar eksık deıl fazla bıle
bana göre yanı

mobilyalarıb hepsi doğtaş:)) eşimin işi nedeniyle tanıdım..ayrıca yatak odalarımız aynı:))))

Çok modern görünümlü çok güzel br evin var. Dekorasyon konusunda çok zevkliymişsin. İkea kataloglarından fırlamış gibi duruyor. Güle güle oturun.

canım çok teşekkür ederim görünce mesajını ikea katoloğunu açtım şimdi valla :)) çok sağol canım:81:

çok ama çok beğendim
evin çok güzel
ne kadar kira veriyorsunuz canım
bide yatak odandaki pufu sorucam
nerden ve ne kadara aldın
güle güle oturun hep gülerek...

canım çok teşekkür ederim kiramız 275 TL bütün eşyalarımı doğtaştan aldım pufum da doğtaştan ama şimdi hatırlayamıyorum fiyatını canım

Canım öncelikle sağlıkla ve güle güle kullan. Şık ve zevkli döşenmiş.Renkler uyumlu ama sizler gençsiniz biraz daha renk istiyor sanki evde :)) Mutluluk yuvanızdan hiç eksilmesin. Sevgiler.

çok teşekkür ederim çok sağolun biz çok fazla renk sevmiyoruz galiba ama bu önerinizi göz önünde bulundurucam genelde ben hep sade renkleri tercih ediyorum sanırım :)

Çok uyumlu ferah bir ev olmuş.Özellikle yatak odandaki halı ve yatak örtüsü özellikle yapılmış gibi duruyor.

çok teşekkür ederim canım aslında özel yapılmadı ama yatak odasında perdeleri falan seçerken yatak başlığımdaki desenlere benzemesine dikkat etmiştim yatak örtüme perdelerimi yaptırırken tesadüfen rastladım ve hemen onu da aldım halıyı da o desenler de almayı düşünüyorduk o da öyle denk geldi herşey birbirine uydu yatak odasında

çok güzelmiş canım,ben de bayıldım...güle güle,mutlulukla oturun inşallah
her şey yepyen gıcır gıcır,her yer tertemiz...bunlar harika zaten...halılarına ve perdelerine de ayrıca bayıldım...
salondaki sandalyeler de çok hoşuma gitti,küçük abajurlar da...yani her şeyi beğendim aslında:)
maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…