İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

gercektennn süper hatta ötesi cok begendim yani sadece tek renk kullanmamaissin .bi oda sade digeri renkli.salon cok hos ama dedin ya aksesuar eksikligi var diye biraz kahve tonlari koyabilirsin.tablo felan.yatak odan ise cok güzel hele o ayna önündeki koltuk :) oturma odasi kücük olmasina ragmen güzel.perdeler kapaliyken cok kücük ama aciken cok güzel :) bence gec olmadan diger yerlerinde fotunu koy eminim onlarda harikadir :) ay böyle evleri görünce evlenesim geliyor ya(aday olmasada :)

evınız cok guzel bebegınız ve esınızle saglıklı mutlu seneler gecırın ınss cok begendım :)))

evin çok güzelmiş sade ve şık.özellikle yatak odasındaki pufunu çok beğendim çok uyumlu olmuş.onu nasıl ve ne kadar yaptırdığını öğrenebilir miyim?ayrıca güle güle oturmayı nasip etsin Rabbim.

MAŞALLAH.güle güle otur çok güzel olmuş evin.

Canım mobilyaların komple Doğtaş mı ? Öyle gibi geldi bana
Çok güzelll hepsi güle güle otur canım

Evin çok güzel güle güle oturun inşl.ben birşeyi merak ettim acaba banyon ne renk klozet takımı vs.resimleri yok merak ettim..

evin çok güzel. güle güle oturun. ama ben en çok salondaki kırlentlere bittim, süperler

Eviniz genel olarak fazla göz yormayan, modern eşyalarla döşenmiş. Benim gözüme çarpan birkaç husus şöyle

1-Sehpa,masa,vitrin vs..üzerindeki aksesuarları azaltın. Mesela sehpada sadece mumlar yeterli olur. Çok fazla aksesuar kullanılmış ve çoğu birbirini tamamlamıyor. bu da göz yoracaktır.
2-Oturma odası sade ve şık ancak TV ile koltular arası mesafe çok kısa. Sanırım Oda ince uzun bir oda. TV yi odanın göremediğimiz 4.duvarında yer varsa oraya almanızı ve koltuk şeklini de ona göre ayarlamanızı tavsiye ederim. Başka yer yok diyorsanız TV nizi göz hizanıza indirin. Pencerelerde kanat kullanılması küçük mekanlar için çok kullanışlı değil. Mekanı daraltan bir özellige sahip. dolayısıyla kanat kullanmasaydınız oda daha geniş görünürdü
3-Mutfak renkleri güzel, tüller şık, keşke daha zengin gösteren tüller kullansaydınız, duvar çok boş kalmış. Belki karşıya bir tablo asılabilir. Mutfak dolaplarınız şık ancak koyu renk, dolayısıyla açık renk halı kullanmanız bunu dengelemiş.
4-Yatak odası renkleriniz kahv-krem ağırlıklı. Ancak genelde hep aynı desen kullanılmış buda odayı daraltan ve kalabalık gösteren bir unsur olmuş. Halı daha düz bir renk seçilmeliydi.

Güzel günlerde sevdiklerinizle oturun. Sevgiler

Huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin Allahım çok güzelmiş evin.mutfaktaki halından bende de var siyah beyazını almıştım bende çok severek kullanıyorum ama elde yıkanması gerekiyormuş yıkamaya veremedim o yüzden biraz sıkıntı yapıyor bana.

bu beyaz koltuklara bayıldımmmm nerden hangi markadan aldınız bizde eşyaları satıyoruz yeni eşya alacağız çok güzelll evinnn

evin çok hoş canım güle güle oturun inşallahh:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…