İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

çok beğendim. güle güle otur canım

en çok mutfak halınızı beğendim . nerden aldınız acaba?

yatak odan ve yatak örtüne bayılkdım.sakıncası yoksa markasını öğrenebilir miyim??

evin çok hoş ve sade allah eşin ve bebeğinle mutlu bir yaşam nasip etsin çok zevklisin bence.yatak odanda örtü kullandın mı net göremedim ama kullandıysan ne tarz bir örtü kullandın bende almayı düşünüyorum fikir olması için soruyorum.

canım çok teşekkür ederim inşallah canım sana daha güzellerini verir allah hep güzel şeyler düşün gerçekten çok işe yarıyor umarım bir an önce atlatırsın ve hep dua et.

bayıldım..güle güle huzurla OTURUN İNSALLAH..HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN ALLAH İÇİ BOŞ KALMASIN EVİNİZİN..

güle güle otur eşyaların çok güzel zevkli döşenmiş ev benim merak ettiğim konu salonundaki koltuklar açık renk kullanımı nasıl temizliği zor oluyormu kumaşı nedir koltukların birde salonundaki halıdan memnunmusun shagy galiba bende salonumu yenileyeceğimde araştırıyorum

çok teşekkür ederim canım allah hepimize güzellikler nasip etsin amiin.örtü derken küçük örtülerden bahsediyorsan evet kullandım tek küçük karelerden şifonyerde ve komodinlerde var şu boncuklulardan resimlerde çıkmamış

amin canım çok teşekkür ederim koltuklarımın kullanımı çok rahat ben de açık renk alırken tereddütlüydüm ama özellikle bu koltukları seçtim kumaşı leke tutmuyor ve çok rahat silinebiliyor şu nano süed dedikleri kumaştan italyan süedi o yüzden çok memnunum.halımdan da memnunum royalden almıştım iki tip dokumalı bir shaggy ben shaggyleri çok sevdim zaten tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…