İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

canım evin çok sade ve şık olmuş baktığın zaman hiç göz yormuyor çok hoş...
iyi günlerde otur

İç mimar gözüyle bakıp yorumladım. Herhangi bir kusur aramak değil amacım. Zira en önemlisi sizin keyif alarak yaşamanız. Sanırım ben biraz daha teknik bakıyorum o açıdan :) Dediğiniz gibi resimlerde bazen mekanı tam yansıtamıyor. Güle güle,huzur,mutluluk ve sağlıkla yaşayın..Sevgiler.

canm benm de istediğim ev döşeme tipi aşağı yukarı böle.. eşyaların şekli renk uyumu vs kafamdakilere çok benziyor. özel olamzsa ortalama ne kadar döşedin evini? mutfk araç gereçleri mobilyalar perdeler halılar ıvırlar zıvırlar beyaz eşyalar... ortalama bişy var mı aklında?

Çok beğendim. Ağız tadıyla oturun. Bebekle şenlendirin evinizi.

salon takımımız aynıymıs :)) masa falan farklı ama oturma grubu olarak aynı :)

salonu görunce dırek gerısıne bakmadan yorum yazmıstım sımdı tekrar baktım ve gercekten cok saasırdım
yatak odamız aynıııı doğtaştan aldık bizde butun mobılyaları ve
salondada yatak odasının takımından aldık masayı falan beyaz oldu yanı bızımkı
gerçekten cok sasırdım aynı zevklerı bu kadar paylasmamıza
mutfak masanızda sanırım bellonadan kuzenımın var aynısından aldı kendısıde rengı falanda aynı

Çok güzel bir evin var canım her şeyiyle mükemmel bence huzurla sağlıkla mutlulukla oturursunuz inşallah :107: :107:

çok harika yaaaaaaa sanırım eviniz bahçeli dışarda yeşillikler var da güle güle oturun

çok teşekkür ederim canım amiin evim apartman dairesi kendi bahçesi var ama etraf hep yeşillik benim yaşadığım yerde yeşillik çok var deniz kenarı :)

tesadüfe bak demekki zevklerimiz birbirine çok benziyor ne güzel :) sen de güle güle otur canım evinde sağlıkla mutlulukla.evet mutfak masam da bellona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…