Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salonunu çok beğendim pırıl pırıl ferah...Oturma odası da çok şirin olmuş. Köşe koltuk süper:81:
Eviniz genel olarak fazla göz yormayan, modern eşyalarla döşenmiş. Benim gözüme çarpan birkaç husus şöyle
1-Sehpa,masa,vitrin vs..üzerindeki aksesuarları azaltın. Mesela sehpada sadece mumlar yeterli olur. Çok fazla aksesuar kullanılmış ve çoğu birbirini tamamlamıyor. bu da göz yoracaktır.
2-Oturma odası sade ve şık ancak TV ile koltular arası mesafe çok kısa. Sanırım Oda ince uzun bir oda. TV yi odanın göremediğimiz 4.duvarında yer varsa oraya almanızı ve koltuk şeklini de ona göre ayarlamanızı tavsiye ederim. Başka yer yok diyorsanız TV nizi göz hizanıza indirin. Pencerelerde kanat kullanılması küçük mekanlar için çok kullanışlı değil. Mekanı daraltan bir özellige sahip. dolayısıyla kanat kullanmasaydınız oda daha geniş görünürdü
3-Mutfak renkleri güzel, tüller şık, keşke daha zengin gösteren tüller kullansaydınız, duvar çok boş kalmış. Belki karşıya bir tablo asılabilir. Mutfak dolaplarınız şık ancak koyu renk, dolayısıyla açık renk halı kullanmanız bunu dengelemiş.
4-Yatak odası renkleriniz kahv-krem ağırlıklı. Ancak genelde hep aynı desen kullanılmış buda odayı daraltan ve kalabalık gösteren bir unsur olmuş. Halı daha düz bir renk seçilmeliydi.
Güzel günlerde sevdiklerinizle oturun. Sevgiler
Huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin Allahım çok güzelmiş evin.mutfaktaki halından bende de var siyah beyazını almıştım bende çok severek kullanıyorum ama elde yıkanması gerekiyormuş yıkamaya veremedim o yüzden biraz sıkıntı yapıyor bana.
bu beyaz koltuklara bayıldımmmm nerden hangi markadan aldınız bizde eşyaları satıyoruz yeni eşya alacağız çok güzelll evinnn
evin çok hoş canım güle güle oturun inşallahh:))
kesinlikle evin çok sıcak.. insana huzur veren bi tarafı var,güle güle oturun canım
çok güzel olmuş. özellikle salondaki koltuklara bayıldım.
evin çok şık özelikle mutfak masan ve sandalyelerin çok şık güle güle otur canım
evin cok güzel canım huzurla otur inş. birşey sormak ıstıyorum parke rengı cok guzel gorunuyor bende yaptırıcam bu gunlerde karar veremıyorum senınkı hangısı acaba yazabılırmısın
canim hayirli kandillER evini cok beyendim huzur doluu evin ..renkleri cok guzell .. daraltmiyo insaniii mutlu mutlu kocisinle omur boyuu oturmayi nasip ettsin ALLAHIMM...
Sanırım bütün ev doğtaş :) güle güle kullan.Ayrıca seçtiğim mor ve bej tonları benimde fovarimdir ve evimde de kullandım.Ben de bir tamamlayabilsem paylaşcam evimi inşallah.Ben şu salondaki konsolun üstündeki siyah aydınlatmalar var ya dekoratif 2 tane onları nerden aldın diye soracaktım?
ev bütün ev doğtaş oldu :) çok teşekkürler canım.biz her oda farklı renklerde olsun istedik.salonda aydınlık olsun diye bej kullandık.oturma odasındaki köşe takımını çok severek aldık renklerine bayıldık.kiracı olunca biraz kısıtlanıyor herşey elimizden geldiğince yapmaya çalıştık birşeyler. o aydınlatmalar en sevdiğim aksesuarlarım sinopta oturuyorum burda bir dekorasyon mağazasından aldım bütün aksesuarlarımı aynı yerden aldım. başka yerde görmedim ama istanbulda falan vardır herhalde