• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

evin cok güzel canım huzurla otur inş. birşey sormak ıstıyorum parke rengı cok guzel gorunuyor bende yaptırıcam bu gunlerde karar veremıyorum senınkı hangısı acaba yazabılırmısın

canim hayirli kandillER evini cok beyendim huzur doluu evin ..renkleri cok guzell .. daraltmiyo insaniii mutlu mutlu kocisinle omur boyuu oturmayi nasip ettsin ALLAHIMM...

Sanırım bütün ev doğtaş :) güle güle kullan.Ayrıca seçtiğim mor ve bej tonları benimde fovarimdir ve evimde de kullandım.Ben de bir tamamlayabilsem paylaşcam evimi inşallah.Ben şu salondaki konsolun üstündeki siyah aydınlatmalar var ya dekoratif 2 tane onları nerden aldın diye soracaktım?

Eviniz genel olarak fazla göz yormayan, modern eşyalarla döşenmiş. Benim gözüme çarpan birkaç husus şöyle

1-Sehpa,masa,vitrin vs..üzerindeki aksesuarları azaltın. Mesela sehpada sadece mumlar yeterli olur. Çok fazla aksesuar kullanılmış ve çoğu birbirini tamamlamıyor. bu da göz yoracaktır.
2-Oturma odası sade ve şık ancak TV ile koltular arası mesafe çok kısa. Sanırım Oda ince uzun bir oda. TV yi odanın göremediğimiz 4.duvarında yer varsa oraya almanızı ve koltuk şeklini de ona göre ayarlamanızı tavsiye ederim. Başka yer yok diyorsanız TV nizi göz hizanıza indirin. Pencerelerde kanat kullanılması küçük mekanlar için çok kullanışlı değil. Mekanı daraltan bir özellige sahip. dolayısıyla kanat kullanmasaydınız oda daha geniş görünürdü
3-Mutfak renkleri güzel, tüller şık, keşke daha zengin gösteren tüller kullansaydınız, duvar çok boş kalmış. Belki karşıya bir tablo asılabilir. Mutfak dolaplarınız şık ancak koyu renk, dolayısıyla açık renk halı kullanmanız bunu dengelemiş.
4-Yatak odası renkleriniz kahv-krem ağırlıklı. Ancak genelde hep aynı desen kullanılmış buda odayı daraltan ve kalabalık gösteren bir unsur olmuş. Halı daha düz bir renk seçilmeliydi.

Güzel günlerde sevdiklerinizle oturun. Sevgiler

çok teşekkür ederim canım sehpam çok büyük resimde göründüğü gibi değil tek mumları koysam hiç hoş durmaz yani o yüzden çok fazla aksesuar olduğunu düşünmüyorum ama sayı olarak belki sana fazla gelmiş olabilir ama renk ve tarz olarak hepsi birbirini tamamlıyor buna katılmıyorum hepsi özellikle seçildi. oturma odasında mesafe çok kısa değil yine resim yanılgısı evet o da küçük ama televizyon ve koltuk arasında mesafe çok. mutfaktaki tüllere gelince mutfakta daha zengin duran bir tülün ne kadar hoş duracağını bilemiyorum duvarı kapatmam için normal uzun pile perde yapmam lazımdı ki mutfakta hiç düşünemiyorum bunu basit olurduya zebra perde yapacaktım yada katlamalı zebra perde herkeste var benim mutfağımdaki modelde katlamayı ise henüz hiç bir mutfakta görmedim her gelen de o perdeye bayılıyor. tabi zevkler tartışılmaz. yatak odam da 2 renk kullandık abonoz ve beyaz bu şekilde çok hoşumuza gitti.

fikirlerin için çok teşekkür ederim canım değerlendirmeye çalışıcam allah daha iyilerini versin herkese tekrar teşekkürler..

Huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin Allahım çok güzelmiş evin.mutfaktaki halından bende de var siyah beyazını almıştım bende çok severek kullanıyorum ama elde yıkanması gerekiyormuş yıkamaya veremedim o yüzden biraz sıkıntı yapıyor bana.

çok teşekkür ederim canım. benim halıların altı bir de kaymaz taban yıkamaya vermekten korktum o yüzden en iyisi sildirmek bence galiba yıkamaya gidince mis gibi geliyor halılar bozulur diye korkuyorum ben de

evin cok güzel canım huzurla otur inş. birşey sormak ıstıyorum parke rengı cok guzel gorunuyor bende yaptırıcam bu gunlerde karar veremıyorum senınkı hangısı acaba yazabılırmısın

çok teşekkür ederim canım çok sağol amin ama biz kiracıyız kendimiz yaptırmış olsaydık net birşey söylerdim ama kayın ya da ceviz olabilir tam bilemiyorum canım

canim hayirli kandillER evini cok beyendim huzur doluu evin ..renkleri cok guzell .. daraltmiyo insaniii mutlu mutlu kocisinle omur boyuu oturmayi nasip ettsin ALLAHIMM...

çok teşekkür ederim canım sana da hayırlı kandiller elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık en önemlisi huzurlu olması gerçek anlamda yoksa eşyalar bir yere kadar. amiin hepimiz kocişlerimizle ömür boyu mutlulukla yaşayalım :)

Sanırım bütün ev doğtaş :) güle güle kullan.Ayrıca seçtiğim mor ve bej tonları benimde fovarimdir ve evimde de kullandım.Ben de bir tamamlayabilsem paylaşcam evimi inşallah.Ben şu salondaki konsolun üstündeki siyah aydınlatmalar var ya dekoratif 2 tane onları nerden aldın diye soracaktım?

ev bütün ev doğtaş oldu :) çok teşekkürler canım.biz her oda farklı renklerde olsun istedik.salonda aydınlık olsun diye bej kullandık.oturma odasındaki köşe takımını çok severek aldık renklerine bayıldık.kiracı olunca biraz kısıtlanıyor herşey elimizden geldiğince yapmaya çalıştık birşeyler. o aydınlatmalar en sevdiğim aksesuarlarım sinopta oturuyorum burda bir dekorasyon mağazasından aldım bütün aksesuarlarımı aynı yerden aldım. başka yerde görmedim ama istanbulda falan vardır herhalde

canım evinize bayıldım o kadar ferah o kadar aydınlık ve o kadar zevkli döşenmiş ki... mutlu mutlu günler geçirin işallah orda :nazar::66:

ev bütün ev doğtaş oldu :) çok teşekkürler canım.biz her oda farklı renklerde olsun istedik.salonda aydınlık olsun diye bej kullandık.oturma odasındaki köşe takımını çok severek aldık renklerine bayıldık.kiracı olunca biraz kısıtlanıyor herşey elimizden geldiğince yapmaya çalıştık birşeyler. o aydınlatmalar en sevdiğim aksesuarlarım sinopta oturuyorum burda bir dekorasyon mağazasından aldım bütün aksesuarlarımı aynı yerden aldım. başka yerde görmedim ama istanbulda falan vardır herhalde

Tamam canım sağol.

çok harika yaaaaaaa sanırım eviniz bahçeli dışarda yeşillikler var da güle güle oturun

Back
X