aksesuar eksiği göremedim ben her sey fazlasıyla mevcut güle güle oturun cok güzel..
çok zevklisiniz hanfendi . aksesuarlar yeterli ,uyum güzel. perfect .
Sağlıkla mutlulukla oturun çok hoş ve ferah bir paylaşım alanı olmuş eviniz. Düğün fotoğraflarınızda da sempatik çıkmışsınız . Bu arada buzdolabınızın markası nedır ? Su pınarlı sanırım . Yakın zamanda buzdolabı almayı düşünüyoruz da.
çok çok güzel bir ev
süper bir ev. çok zevklisiniz.
çok zevkli ve güzel bir ev olmuş. özellikle salona bayıldım tonlar renkler harika. yemek takımımız aynı :) koltuk takımıda benim çok beğendiğim almayı düşündüğüm bir takımdı .güle güle oturun canım .
evine bayıldım canım zevkle döşenmiş belli. odalar büyük çok ferah görünüyor. allah güle güle oturmayı nasip etsin
Herşey mükemmel..Allah nazarlardan korusun...
çok güzel bir ev..mutlulukla oturun inşallah..
çok guzel mutfağa bayıldımmm en önem verdığım yer cunku
güle güle oturun bu arada bence aksesuar eksık deıl fazla bıle
bana göre yanı
sağlıkla huzurla oturun inşlhh
zevkle döşenmiş her bir köşesi
mobilyalarıb hepsi doğtaş:)) eşimin işi nedeniyle tanıdım..ayrıca yatak odalarımız aynı:))))
çok güzelmiş canım,ben de bayıldım...güle güle,mutlulukla oturun inşallah
her şey yepyen gıcır gıcır,her yer tertemiz...bunlar harika zaten...halılarına ve perdelerine de ayrıca bayıldım...
salondaki sandalyeler de çok hoşuma gitti,küçük abajurlar da...yani her şeyi beğendim aslında:)
maşallah...
cok zevkli dosenmis, cok begendim, Allah agzinizin tadini bozmasin, sahane olmus yhaw!
çok güzel ve hoş
amin çok teşekkür ederim canım çok sağol :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?