İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

Evin çok güzelmiş canım güle güle mutlulukla oturun inşallah bende yakında evleneceğim inşallah banada böyle bi ev nasip olur

evin harika bayıldımm kendinde söylemiş olduğuniçin söylüyorumm biraz daha uyumlu aksesuarlarla tamamlarsan süper olur.. mobilyaların çok elit çok beğendim canımm güle güle otur...

çok çok beğendim ama en cok yatak odanı ve hemennnn yatak odandaki halı markasını öğrenmek istiyorum bende alıcam benim mobilyalarıma da cok uygun

evin harika bayıldımm kendinde söylemiş olduğuniçin söylüyorumm biraz daha uyumlu aksesuarlarla tamamlarsan süper olur.. mobilyaların çok elit çok beğendim canımm güle güle otur...

canım aksesuar eksiğim var derken duvar açısından söyledim aslında salona artık almam herhalde buradaki arkadaşlar da alma artık fazla olur dediler gerçekten de öyle fazla olunca da basitleştiriyor evi artık bunlar eskiyince değiştiririm bilemiyorum ki insan da kararsız kalıyor uyuyor mu uymuyor mu diye sizler böyle fikir verince çok hoşuma gidiyor çok teşekkür ederim canım çok sağol :81:

çok çok beğendim ama en cok yatak odanı ve hemennnn yatak odandaki halı markasını öğrenmek istiyorum bende alıcam benim mobilyalarıma da cok uygun

:) çook teşekkür ederim canım ben de hemen yazayım o zaman halımın markasını royal halı salsa grubu 1352B modeli :81: :)

canım hayrlı ugurlu olsun.. tebrık edıyorum..resımlerınızde cok guzel cıkmıss.bır omur mutluluklar dılerım..yanlız ben ev resımlerını goremedım cnm..oyuzden yorum yapamıcam..

resimleri şimdi gördüm..cok begendım cnm evini..güle güle oturun inşallah..ben koltuklarını nerden aldığını sorabilirmiyim?cok begendım..birde canım acılıp yatak olabılıyormu? tesekkurler

ttlım ya ben göremiyorum resimleri yarısı gözüküo sadece çok merak edyrm tekrar ekleme şansın varmı

resimleri şimdi gördüm..cok begendım cnm evini..güle güle oturun inşallah..ben koltuklarını nerden aldığını sorabilirmiyim?cok begendım..birde canım acılıp yatak olabılıyormu? tesekkurler

canım çok teşekkür ederim çok sağol koltuklarımı doğtaştan aldım ama yatak olamıyor 1 kişi yatabilir sadece :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…