• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

aksesuar eksiği göremedim ben her sey fazlasıyla mevcut güle güle oturun cok güzel..

aksesuar eksiğim yok aslında ben aksesuar derken duvarları kastetmiştim oturma odasına mesela köşe takımının üstüne bu parçalı aynalardan almayı düşünüyorum o şekilde yani yoksa başka bişey almam biblo olarak dediğin gibi canım yeterince var fazlası göz yorar. çok teşekkür ederim çok sağol :81:

Sağlıkla mutlulukla oturun çok hoş ve ferah bir paylaşım alanı olmuş eviniz. Düğün fotoğraflarınızda da sempatik çıkmışsınız . Bu arada buzdolabınızın markası nedır ? Su pınarlı sanırım . Yakın zamanda buzdolabı almayı düşünüyoruz da.

çok teşekkür ederim canım çok sağol ben bütün beyaz eşyalarımı arçelik aldım bazıları iyi değil diyorlar ama zaten beyaz eşya şans işi buzdolabım da su pınarlı 5847 NF çok memnunum bayatlamıyor yiyecekler uzun süre

çok zevkli ve güzel bir ev olmuş. özellikle salona bayıldım tonlar renkler harika. yemek takımımız aynı :) koltuk takımıda benim çok beğendiğim almayı düşündüğüm bir takımdı .güle güle oturun canım .

çok teşekkür ederim canım çok sağol ben de senin evine bayıldım konsolun üstündeki tablo çok güzel öyle bir şey almayı ben de istiyorum zaten senin evine baktım çok güzel yemek takımımız aynı olunca da hoşuma gitti çok beğenerek almıştık sende de görünce iyice emin oldum siz de güle güle oturun canım :81:

evine bayıldım canım zevkle döşenmiş belli. odalar büyük çok ferah görünüyor. allah güle güle oturmayı nasip etsin

amin çok teşekkür ederim canım ben de senin evine bayıldım çok güzel maşallah halıların falan harika herşey çok güzel allah sana da güle güle mutlulukla oturmayı nasip etsin canım:81:

çok guzel mutfağa bayıldımmm en önem verdığım yer cunku
güle güle oturun bu arada bence aksesuar eksık deıl fazla bıle
bana göre yanı

çok teşekkür ederim canım evet mutfağım çok rahat dar değil aksesuar olarak eksiğim yok haklısın fazlası boğuyor hatta resimlere göre kaldırdığım da oldu duvarlara birşeyler olabilir diye düşünüyorum sadece oturma odasına falan ama bilmiyorum çok sağol canım :81:

mobilyalarıb hepsi doğtaş:)) eşimin işi nedeniyle tanıdım..ayrıca yatak odalarımız aynı:))))

evet canııım :)) seni biliyorum ben doğtaşla ilgili bilgi ararken burda okumuştum msjını o konuya yazmıştın ben çok sevdim doğtaşı gerçekten çok güzel ürünleri.yatak odamı da çok beğenerek aldım tesadüfe bak :))

çok güzelmiş canım,ben de bayıldım...güle güle,mutlulukla oturun inşallah
her şey yepyen gıcır gıcır,her yer tertemiz...bunlar harika zaten...halılarına ve perdelerine de ayrıca bayıldım...
salondaki sandalyeler de çok hoşuma gitti,küçük abajurlar da...yani her şeyi beğendim aslında:)
maşallah...

canııım çok sağol çok teşekkür ederim amiin allah hepimize mutluluk sağlık versin çok güzel şeyler yazmışsın çok sağol canım :81:

amin çok teşekkür ederim canım çok sağol :81:

Bende 3 yıllık evliyim. Ev ve eşyalar konusunda biraz şanssızım... İlk önce kirada oturuyoduk bir kaç ev değiştirdik en sonunda ev sahibi çıkarınca hamileydim ve kayınvalidemlerle beraber oturmaya kara verdk. Çsalıştığım için bakımıkolay olsun ve birikim yapıp ev alırız diye düşündük ama çok kötü günler geçirdim. Psikolojim bozuldu oğlum şimdi 1 yaşında birikim yaptıkmı fazla yapamadık. Neyse benimde bir evim olur inş. ilerde hayırlısı diyorum artık.

Back
X