Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın cnm hayırlısıyla iyi geçer iş görüşmen inşallah mehmetn işide hayırlı olsun yarın bnmkininde doğm günü ama hiçbişe almadım aklımada bişey gelmiyor kıyafet almaktan da sıkıldım değişik bişey ne olur bulamadım :53:

günaydın cnm oo ilk duruşmana girmiişn hayırlısı olsun iişin hep rast gitsin

cok sagol Fatoscummmm:16:

73865579_danse71.gif

12/06/2013

:nazar:POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ:nazar:

turkbayragi.gif
:nazar: TESKERECİ DEVRE :nazar:
turkbayragi.gif

:123:...SeNLeYM = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 20 DENİZLİ' ye selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:

:69: ----------------:69:
:69: :69::69:----------- :69::69::69:
:69::69::69::69: ----- :69::69::69::69:
:69::69::69::69: :69::69::69::69:
:69::69::69: :69::69::69:
:69::69::69::69:
:69::69::69:
:69:

:71::71::98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98::16::16:

femme-gif-157.gif
femme-gif-157.gif
femme-gif-157.gif

ya kızlar onurun yarn doğum günü cteside yanıma gelcek hediye alsam yada en güsel hediye benim die almasm mı:52:

Allahimmmm panoda resmennn 2. Siradayimmmm sok sok sokkk

Fatosss bence al kiz gene de bir seylerrr..ben hediyelere bayilirim daaa dogumgunleri bence cok onemlidir ve hediye olmadan aslaa :))

:72: ŞAFAK 46 :72:

:3: KAHRAMANMARAŞ' A SELAM, YOLA DEVAM :10:

Eşimin köklerinin geldiği asıl memleketi Elbistan'a selam olsun....
:3:

944422_10151678618044040_793684641_n.jpg

Allahimmmm panoda resmennn 2. Siradayimmmm sok sok sokkk

Fatosss bence al kiz gene de bir seylerrr..ben hediyelere bayilirim daaa dogumgunleri bence cok onemlidir ve hediye olmadan aslaa :))

alayım da ne alcağmı bulamadım ya kıyafet almaktan da sıkıldım değişik bişey olsa :53:

Şafaklarımıza şükretmeliyiz gene de ya bence geçmiyor demek çok haksızlık olurr :52:

bişey kalmamış bıtmış canm ya.460 gunden sonra nedırkı bekleycegn zaman..nasıl gecirdın ya .bana şimdi zor geliyor sankı gunler bole yavas yavas ılerlıyormuş gıbı geliyor.

Geciyor canim geciyor da ben cok daha hizli gecsin istiyorum, sabirsizlaniyorum birde omerin pskolojisi bozuldu onu bu durumdan kurtarmak istiyorum

Dogru canim senin safagina sahipken bende su anki bulindugum safaga cok ozenirdim ama insan oglu nankor iiste:
Ama sana tavsiyem her gun safak sayma canim bir haftaya uc gune bi safak attir hergun sayarsan cok yavas ilerliyormus gibi gelir

Canım dicek bişe bulamıyorum ,birbirinize sevginiz hep daha çok olsun...

Allah kavuştursunnn Esincim,,geçicek bugünler her gün geçiyo bu zamanlarda biticek,,,ağlıcaz,gülücez,arada ama geçicek,,,yarınlar dünlerden hep daha güzel olcak...

Rabbim hepimizi kavuştursun kuzum, inşallah dediğin gibi yarınlar dünden daha güzel olur.

Oyyy oyy kuzum :( cok zor ama gececek bu günler insaallah sen yinede hep sükret bak ne güzel gecirmissiniz son saatlerinizi.ve birbirinizin kiymetini ne güzel anlamissiniz.rabbim tez zamanda hepimizi kavusturur insaallah üzme kendini sakin hep mutlu günlerinizi düsün ama gercekten cok güzel olmus sabah sabah seni görünce ne mutlu olmustur...biz yegeninle dua ediyoruz hep hemen gecsin diye üzülme sen sakin :(

Yeğenimiii yerim ben yer fındık faresi :31: Sen nasılsın büşracım iyisin dimi? İyi ol yeğenime de iyi bak.
İnşallah tez zamanda kavuşacağız. Bitecek elbet şafak. :31:

Aranızın düzelmesin çok sevindim tatlımm.. inşallah bir daha öyle kötü olmazsınızz..
Allahım tez vakitte kavuştursun inşallahh :16:
Bi kaç gün yine başa dönersin ama zamanla alışıcaksınn yine.. :34:

Amin tatlım amiin :31: Önce sizi kavuştursun, sonra bizi..
Öyle canım, alıştık bi kere başından.. Şimdi tekrar başa döndük ama gene alışacağız el mahkum.

canm allah kavustursun.bıraz problem yasadınız sanıırm okudugmdan anladgm kadaryla ama düzelmişşsiniz.sevindim.sanıırm askerde olunca psikolojıleri değişiyor.ee haliyle biizmde değişiyor tabi.bizde onları üzmemek için susuyoruz ve doluyoruz bazende.neyse sonunda hayırlıısyla gndermissin ya.inşş hayırlıısylada döner canm..bende askerime dedim sadece dagıtım iznine gel.başka gelme dedim tabi eger elindeyse.gelip gtmek ayrılması sonunda zor oluyor bole insan alışınca sankı bıdaha hıc gıtmıcekmiş gıbı hıssedıyor..ee bıde sayı gun cabuk gecıyor yanımızdayken.nıye bu sayılı gun onlar askerdeykende cabuk gecmiyor ki :)
çok mutlu bir çiftsınız ne guzel.okurken benmde içim doldu.rabbım yüzünüzü güldürsün inş hpimiizn..

Evet canım, onlarda askerlik bizde bekleme psikolojisi oluşuyor. Sorunları hallettik şükür tekrarlamazsa daha iyi olacak tek duam bu zaten. Elbet şafak biter, elbet döner geri önemli olan birbirimize bağlılığımız sonuçta.. Gelmesin canım inan daha zor oluyor. Yemin törenine gittiğimde geri dönüşte, dağıtım izninde, ve şimdi normal izin hepsi birbirinden zordu hele ki bu sonuncusu 12 gün insan alışıyor bitti gitmeyecek gibi geldi ama döndü geri iştee.. Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah canımm. Onlarsız zor, onlarla çok çabuk geçiyor günler. Ama illa ki geçiyor.

Esincimm valla okurken ağladım yaaa...:5: kızım ne duygusalız yaa..sizin de çok yoğun duygularınız var çok belli...zor günler geçirdiniz belki de daha zorlarını da geçireceksiniz ama bu sevgi bu bağ oldukça her şeye dayanacaksınız canımın içi..sabredeceksin inşallah, hayırlısıyla geçiipp gideceeekkk..
Ama gitmeden önce böyle güzel, böyle tatlı anlar yaşamanıza çok sevindim en azından kafanda dönüp duracak olan bu anlar olacak canım benim, Allah bozmasın bu mutluluğu inşallah ,Allah kavuştursun tatlım, girdiğin an yaz merak ederim seni:54:

Kızlar sevdiceğime de anlattım deminn ben bugün ilk kez tek başıma duruşmaya girdimmm..ay çok heyecanlıydı baştaa girmeden baya heyecan oldum ama girdikten sonra bülbül oldum :1: Valla karşı tarafın avukatı benim kadar konuşmamıştır :1: Ay ne güzel heyecanlar yaaa...
Bugünün tek eksisi baş-bel ağrılarım benm regl gelmeden 1 hafta bana çektirir de sağolsunn :31:

Kuzuuumm ağlama kız sen bari ağlama :31: Bizde duygusallık, onlarda odunluk var işte :27:
Aramızdaki bağın kopmasından korktuğum kadar başka birşeyden korkmuyorum arkadaş.. Zaten şu sabır olmasa, geri dönüşü olacağını bilmesem dayanamam yaa.. Sizinki nasıl bittiyse bizim ki de bitecek hayırlısıyla yavrum. Bitti bittii sonları oynuyorsunuz :16:
Yakup yemekhaneci izne çıktığı için şimdi bulaşık yıkamak yerine, yemek alıyor yemek vakti yemek dağıtıyor şükür bulaşık yıkamaktan kurtuldum bi sürelik diyordu :) İlk zamanlara geri döndük, telefonda ağlamamak için birbirimizi zor tutuyoruz, her kelime ardında seniçokseviyorum diyoruz. Hatta seni çok özledim bile demeye başladık. Dün ankaraya indiğinde haber verdiğinde başladı hasret. Ahh ahh geçecek bitecek hayırlısıyla. :31: Sen nasılsıın hiloşum ? Bu hafta senin için güzel geçmiş anlaşılan :) Bülbül gibi öt kızım kim tutar seniii hadi beee :27: Gerçekten çok güzel heyecanlar.. Aynı ben regl dönemii çok çektiik be hiloşş. :27:

selam canlarım :3:

net paketlerim bittiği için artık 3 güne bir ancak uğrayabilcem; ama tüm geçmişi okudum.

ben yokken şafaklar iyice azalmış, kavuşmalar ayrılıklar tatlı heyecanlar yaşanmış, gözyaşları dökülmüş gülücükler saçılmış, üzgün de olunmuş mutlu da... hepsi de biz insanlar için işte.

yeni gelen yarenimiz de hoş gelmiş, Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin.

mehmet yarın yeni bir işe başlıyor ben de bi kolejle görüşmeye gidiyorum :23: lütfen çok dua edin canlarım, hayırlısıysa olsun. izmirden bi dersaneden de aradılar, bu haftaiçi görüşmeye çağırdılar. evdekiler izin verirse gitcem inşallah. cuma günü mehmetin doğum günü, gidebilirsem çok iyi olacak. gidemesem de ona çok güzel ve özel bi hediye hazırladım :69: inşallah doğum gününde ulaşır. bu arada aramız çok iyi, çok şükür :nazar:

hepinizi ayrı ayrı öpüyorum çok :16::16::16:

Nilüü çok sevindim son durumlara.. Dualarım seninle kuzum inşallah alırsın birinden birini :31: İnşallah gidersin ona da sana da güzel zaman olur :) Gitme ihtimalin varsa kaçrma bu ihtimali.. Allah bozmasıın kuzum inşallah hep böyle mutlu musmuttluu olursunuz :16:

Son düzenleme:

Bırakamammmmm :29:
Hey Allahım ya senden haber alıyor ama en azından bir şekilde ve sana da haber veriyor aslında..ama baya inatçı bir çocuk vallaa :52:
Yok hatun ablam aradı napıyor die bayadır aramamıştı sormaz zaten beni ablama :31:
Ama bugün ben aradım konuştum merak ettim nie d.bakıra gittiğini bişeymi oldu die ama bide benim iş yerindeki ark.ımın eşi astsubay d.bakıra gitmiş iboyla aynı yerdelermiş tanıştıralım dedik o yüzden aradım ama kötü oldum sesini duyunca ya özlemişimm :31: :31:

Ay bir sürü plan yapıyoruz Zaferimin de nasıl hoşuna gidiyor yaaa :17: E benim de tabiii..
Yok biletlere bak boş kaldıkça, kalacak yer bak diyorr ayy...
Allahım şaka gibi yaaa..inanımaz geliyor ciddennn..gelecekk ve bir daha gitmeyecek Mardin'eeeee :52:
İnşallah birlikte gidersiniz mardinede görürsün oraları tatlımm :29:
Dayanamasım geldiiimm :) Çok güzeldi canıım çok :) Ben gece g,tt,m sabah 4 bucuk gibi orda oldum babası aldı beni işte tören saat 9 daydı kahvaltı falan derken 8 oldu törene gittik çok onu veric duygu dolu yaa çok fena oldum öye asker kıyafeti ile görünceee :( :( 2 Gün izni vardı bizle birlikte kalıcaktı işte üzerini değiştirmek için gitti tabi o arada yanımıza gelememişti dah komutanı hep başındaydı sonra biz gittik kardeşi ile bekledik giyinmesini çıktı sarıldık sonra çok çok özlemişimmmmm..Sonra biraz uyudu dinlendi akşam yemek falan yine geç oldu ilk gn yanlız kalamadık pek 1 saat falan dolaştık dışarda ama yanında olmak yeterdi ertesi gün pikniğe falan gittik arada ikimiz kaçtık yanlız gezdik gezdik :) :) Son gün de ayrılırken kötüydü ben ağladım ağladım ağlama diye kızdı tabikiiiiii :( Ama şimdi de az kaldı 20 Temmuzda dagıtım izni var :) Yani beklediğimden iyiydi mutlu oldmm
Allahım tez vakitte kavuştursun tatlım benim çok iyi yapmışın yemin törenine gitmeklee çok da güzel geçmiş Maşallah Alllahım bu mutluluğuunuz bozmasınn :16:
Kızlar sevdiceğime de anlattım deminn ben bugün ilk kez tek başıma duruşmaya girdimmm..ay çok heyecanlıydı baştaa girmeden baya heyecan oldum ama girdikten sonra bülbül oldum :1: Valla karşı tarafın avukatı benim kadar konuşmamıştır :1: Ay ne güzel heyecanlar yaaa...
Bugünün tek eksisi baş-bel ağrılarım benm regl gelmeden 1 hafta bana çektirir de sağolsunn :31:

Bu arada selammm Raziş ablaaa :3:
Maşşallah hatunuma benimm bee çok sevindimmm canım benimmm kariyerindee inşallah çok başrırılı olucaksınn inanıyormmm ben sanaa :29: :29:
selam canlarım :3:

net paketlerim bittiği için artık 3 güne bir ancak uğrayabilcem; ama tüm geçmişi okudum.

ben yokken şafaklar iyice azalmış, kavuşmalar ayrılıklar tatlı heyecanlar yaşanmış, gözyaşları dökülmüş gülücükler saçılmış, üzgün de olunmuş mutlu da... hepsi de biz insanlar için işte.

yeni gelen yarenimiz de hoş gelmiş, Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin.

mehmet yarın yeni bir işe başlıyor ben de bi kolejle görüşmeye gidiyorum :23: lütfen çok dua edin canlarım, hayırlısıysa olsun. izmirden bi dersaneden de aradılar, bu haftaiçi görüşmeye çağırdılar. evdekiler izin verirse gitcem inşallah. cuma günü mehmetin doğum günü, gidebilirsem çok iyi olacak. gidemesem de ona çok güzel ve özel bi hediye hazırladım :69: inşallah doğum gününde ulaşır. bu arada aramız çok iyi, çok şükür :nazar:

hepinizi ayrı ayrı öpüyorum çok :16::16::16:
Nilümm hoşgelmişsinnn çok güzell haberlerle gelmişsinnn :16:
Allahım ikiniz içinde hakkınızda hayırlısını versinnn :16:
Aranızın iyi olmasına da çok sevindimm Allahım bozmazz inşallahhh :16: :16:

Bizim Bakirkoyun delusu nerdeeee ask yuvamizdayim bak Ebrusummm :29::1::23:
Bakirkoy adliyesi de seni ozlemis bakkk :24:
Ahandaa burdayımmkiii geldiimkkiiii :52: :52:
Bende hergün oranın önündenn geçiyorumm bebişimmm bu akşamda benn kavuştuğumuzz yerde olcamm :23: :29: :29:
Ben onu değilde seni özledimmmm :33: :52: :52:

ya kızlar onurun yarn doğum günü cteside yanıma gelcek hediye alsam yada en güsel hediye benim die almasm mı:52:
Tatlım bencede durumun varsa küçükde olsa bişey alabilirsin..
mesela saat alabilirsin yada tespih kullanıyorsa alabilirsin.. yada geldiğinde güzel süpriz doğum günün yapabilirsinn :52: :52:

Geciyor canim geciyor da ben cok daha hizli gecsin istiyorum, sabirsizlaniyorum birde omerin pskolojisi bozuldu onu bu durumdan kurtarmak istiyorum

Dogru canim senin safagina sahipken bende su anki bulindugum safaga cok ozenirdim ama insan oglu nankor iiste:
Ama sana tavsiyem her gun safak sayma canim bir haftaya uc gune bi safak attir hergun sayarsan cok yavas ilerliyormus gibi gelir

Esraaa tertibimm iboda bi kaç gündür d.bakırdaymışşşş seninki tam olarak nerdeydiii kızzz :52:

Tezkereci güzeller hepinize merhaba ,

Allah hepimizin işlerini rast getirsin...çok denk gelemiyoruz şu sıra bende yazıp çıkıyorum gelişmeleri takip ediyorum ...

Benim en güzel aksesuarlarım ; Künyem & Alyansım ♥

$asdasdasd.webp

Rakamlar gene bize ayak uyduruyooorr :27:

22 gün sonra 1.yıl dönümümüz ♥
22 gün sonra 10 ay'dan düşüyoruz.:31:
Askerim bugün tam 128 günlük asker. :23:

$ ; 326 !
Ve bir gün; “ Bu da geçti hamd olsun ” diyeceğiz .

Yok hatun ablam aradı napıyor die bayadır aramamıştı sormaz zaten beni ablama :31:
Ama bugün ben aradım konuştum merak ettim nie d.bakıra gittiğini bişeymi oldu die ama bide benim iş yerindeki ark.ımın eşi astsubay d.bakıra gitmiş iboyla aynı yerdelermiş tanıştıralım dedik o yüzden aradım ama kötü oldum sesini duyunca ya özlemişimm :31: :31:

Allahım tez vakitte kavuştursun tatlım benim çok iyi yapmışın yemin törenine gitmeklee çok da güzel geçmiş Maşallah Alllahım bu mutluluğuunuz bozmasınn :16:

Maşşallah hatunuma benimm bee çok sevindimmm canım benimmm kariyerindee inşallah çok başrırılı olucaksınn inanıyormmm ben sanaa :29: :29:

Bende hergün oranın önündenn geçiyorumm bebişimmm bu akşamda benn kavuştuğumuzz yerde olcamm :23: :29: :29:

mesela saat alabilirsin yada tespih kullanıyorsa alabilirsin.. yada geldiğinde güzel süpriz doğum günün yapabilirsinn :52: :52:

Esraaa tertibimm iboda bi kaç gündür d.bakırdaymışşşş seninki tam olarak nerdeydiii kızzz :52:

drumum varda ne alçağımı blmyom canm ya yok d.günü sevgliler gnü erkeğe hedye almak zor ya :53:tespih kullanmaz saatide yeni aldık off ya

Kızlar kargom gitmişşşte yemişler bile =)

sesi nasıl mutlu geliyo,,komutanlarına da ikram etmiş nişanlım yaptı demiş ,,herkes ellerine sağlık dedi diyo =)

ayı gibi yedik börek falan anında tükendi dedi =)

Rabbim hepimizi kavuştursun kuzum, inşallah dediğin gibi yarınlar dünden daha güzel olur.

Yeğenimiii yerim ben yer fındık faresi :31: Sen nasılsın büşracım iyisin dimi? İyi ol yeğenime de iyi bak.

Öyle canım, alıştık bi kere başından.. Şimdi tekrar başa döndük ama gene alışacağız el mahkum.

Evet canım, onlarda askerlik bizde bekleme psikolojisi oluşuyor. Sorunları hallettik şükür tekrarlamazsa daha iyi olacak tek duam bu zaten. Elbet şafak biter, elbet döner geri önemli olan birbirimize bağlılığımız sonuçta.. Gelmesin canım inan daha zor oluyor. Yemin törenine gittiğimde geri dönüşte, dağıtım izninde, ve şimdi normal izin hepsi birbirinden zordu hele ki bu sonuncusu 12 gün insan alışıyor bitti gitmeyecek gibi geldi ama döndü geri iştee.. Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah canımm. Onlarsız zor, onlarla çok çabuk geçiyor günler. Ama illa ki geçiyor.

Kuzuuumm ağlama kız sen bari ağlama :31: Bizde duygusallık, onlarda odunluk var işte :27:
Aramızdaki bağın kopmasından korktuğum kadar başka birşeyden korkmuyorum arkadaş.. Zaten şu sabır olmasa, geri dönüşü olacağını bilmesem dayanamam yaa.. Sizinki nasıl bittiyse bizim ki de bitecek hayırlısıyla yavrum. Bitti bittii sonları oynuyorsunuz :16:
Yakup yemekhaneci izne çıktığı için şimdi bulaşık yıkamak yerine, yemek alıyor yemek vakti yemek dağıtıyor şükür bulaşık yıkamaktan kurtuldum bi sürelik diyordu :) İlk zamanlara geri döndük, telefonda ağlamamak için birbirimizi zor tutuyoruz, her kelime ardında seniçokseviyorum diyoruz. Hatta seni çok özledim bile demeye başladık. Dün ankaraya indiğinde haber verdiğinde başladı hasret. Ahh ahh geçecek bitecek hayırlısıyla. :31: Sen nasılsıın hiloşum ? Bu hafta senin için güzel geçmiş anlaşılan :) Bülbül gibi öt kızım kim tutar seniii hadi beee :27: Gerçekten çok güzel heyecanlar.. Aynı ben regl dönemii çok çektiik be hiloşş. :27:

Nilüü çok sevindim son durumlara.. Dualarım seninle kuzum inşallah alırsın birinden birini :31: İnşallah gidersin ona da sana da güzel zaman olur :) Gitme ihtimalin varsa kaçrma bu ihtimali.. Allah bozmasıın kuzum inşallah hep böyle mutlu musmuttluu olursunuz :16:

Kopmayacak o bag insallah tatlisim sen hic korkma su duygulara baksana :34:
Kizim bir de duygusal donemdeyim zaten var ya okurken cidden agladim yani..
Ama gercekten cok cici gelismeler cok sevinfim Allah bozmasn balımmm :54:
Gececk bitecek hepsi bir gunn..
Ben de iyiyim canim sabirsizlaniyorum napim :1:
Is guc oyalaniyorum iste..:18:

Ha anladim Ebrusummm ama olsun iyi ki aramissinn..ozlenmez mi kiz ne kadar cok ozleniyor hem de ne kadar esseklik yapsalar da ah bu kalp yok mu kalppppp...
Ben de seni ozledim Ebrusummm...belki haftasonu annemle pazara gelcez sizin oraya haber veriyim sana da ugra bi' ara musait olursan :34:
Sagol Ebrusumm ya iste costum bu ara aktif calisiyorum baya iyi oluyorr :34:

sesi nasıl mutlu geliyo,,komutanlarına da ikram etmiş nişanlım yaptı demiş ,,herkes ellerine sağlık dedi diyo =)

Oh canim guzel olmus ellerine saglik :34:

drumum varda ne alçağımı blmyom canm ya yok d.günü sevgliler gnü erkeğe hedye almak zor ya :53:tespih kullanmaz saatide yeni aldık off ya
Geldiğinde süpriz bişeyler yap :44:

Çok iyi yapmışsın tatlım afiyet olsunn bütün askerlerimize :16:
Ha anladim Ebrusummm ama olsun iyi ki aramissinn..ozlenmez mi kiz ne kadar cok ozleniyor hem de ne kadar esseklik yapsalar da ah bu kalp yok mu kalppppp...
Ben de seni ozledim Ebrusummm...belki haftasonu annemle pazara gelcez sizin oraya haber veriyim sana da ugra bi' ara musait olursan :34:
Sagol Ebrusumm ya iste costum bu ara aktif calisiyorum baya iyi oluyorr :34:

Aynen ahh bu kalp yok mu kalppp :31: 7 ay oluyor görmeyeli zaten doğru düzgün konuşmuyoruz etmiyoruzz :31:
Eğer evde olursam görüşürüz tatlım haberleşirizzz :52: :52:
İyi yapıyorsun iyi böyle devam ett hatunn :34:

Aynen ahh bu kalp yok mu kalppp :31: 7 ay oluyor görmeyeli zaten doğru düzgün konuşmuyoruz etmiyoruzz :31:

saol canm bakcam artık

Tamam yavrum haber ederim gelirsek bakalım ben uykuyu seçmezsem annem erken gidelim diyo daaa :52:

Yegenin cok iyi teyzesiiiiii bende cok iyiyim sükür kocacimin sesini duyuyorum ya herseye degiyor ;) sen nasil oldun insaallah birazcik rahatlamissindir kuzum..bitecek bu safak insaallah birazcik sabir tatlim

Vayy Nilüüü..özledim kız nerelerdesin ben de özelden yazacaktım artıkk..
Ama böyle haberlerle gelceksen mesele yokk 3 günde gelsen de napalımm..özlicez artık :34::54:
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Cuma kaçıp gitme şansın olur harika olurr :34:

ben de özledim canım :16: artık ayın 20'sine kadar böyle idare etcem. evde sınırsız net var ama oğlanlardan bana sıra gelmiyor :19: gidebilmeyi çok istiyorum canım o da yol paranı ben karşılıcam mutlaka gel diyor;ama asıl mesele izin... sen de duruşmaya çıkmışsın tek başına sanırım, ne güzel bi heyecandır yavruşum :23:

günaydın cnm hayırlısıyla iyi geçer iş görüşmen inşallah mehmetn işide hayırlı olsun yarın bnmkininde doğm günü ama hiçbişe almadım aklımada bişey gelmiyor kıyafet almaktan da sıkıldım değişik bişey ne olur bulamadım :53:

canım ben bi aydır uğraşıyorum hediyesi için. Lukapu Fotoğraf Kitabı bu siteden bi tane foto kitap yaptırıyorum, az önce aradım baskıdaymış şu an :23: tam bi yıllık anılarımızı kitaplaştırıyorum, eminim çok mutlu olacak; çünkü ikimiz de çok seviyoruz fotoğrafları... bu fotoların hepsini silivermiştim bi anlık öfkeyle... neyse ki mehmet aynı şeyi yapmadı... şimdiden kutlu olsun sevdiceğinin doğum günü...

ben de çok seviniyorum canım :1: inşallah hepimiz öyle musmutlu oluruz kuzum :16: görüşmeye gittim geldim 1.5 saat git 1.5 saat dön görüşme sadece 5 dk sürdü :26: tüm görüşmeler bitince eğer olumlu olursa ders anlatımı için çağırırız dediler. o zaman bir kez daha eleme yapacaklar... bakalım nasip... evdekileri ikna edersem gitcem kuzum...

yakupla aran düzelmiş gider ayak çok sevindim canım... özlem dayanılmaz olunca kaç gel ankaraya sen de canım ben ilgilenirim ki seninle :23::16::34:

Son düzenleme:
Back
X