• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk canım.iyiyim bugün şükür.askerimde iyileşmiş.çok sevindim.çok iyiydi sesi bugün.bir gece uyusam iyileşirim diyodu uyumuş iyileşmiş.bi gün arıyo nasıl geçecek bu askerlik offf diyo bi gün arıyo inanıyorum geçecek alıştım artık diyo.benide salak etti:27:

işte sana diorum rahatla die hiç beni dinlemiosun:20::20::20: ama sevindim ii olduğuna..

Hoşbulduk canımm..
:29:

nasısın tatlım der çalışıomusun?

100leri ittiriorummmmm cnm:27::27::27: sen nasısın?
Bende 50leri ittiriyorum tatlım yapıştı üzerime ya :9:
Hayır daha ulaşamadım canım...

İyi akşamlar kızlar ben geldiiiiiiim...:54:
Hoşgeldin canımmm nasılsın
İyiyim canım sağol, sen nasılsın?
Şafak sıkıştırıyo mu?:26:

Bened iyiyim canım sağol,
sıkıştırmazmı ya hemde felaket sıkıştırıyor hem beni hem askerimi
ama bunada şükür:16:

hoşgeldin canımmm

ay gözümden birisi kaçar slm veremem diye tümden hoşgeldiniz diyorum:32: hepimiz iyi olalım...iyiyim iyisin iyi iyiyiz iyisiniz iyiler:52:
Doğru söylüyosun kuzu arada gözden kaçıyor:27:
İyiyiz iyiyiz çok şükür yaa:52:

selamm canım hoş geldinn

İyi yawru sen nasılsın

İyiyim kuzumm kar kar dedik izmirede kar yağdırdık ya :52::52:

işte sana diorum rahatla die hiç beni dinlemiosun:20::20::20: ama sevindim ii olduğuna..

ne biliyim canım işte hasta olunca çok üzüldüm:( hasta olmasa bu kadar üzülmezdim orada zor zaman geçirdiğine.ama herşeyin başı sağlık işte.dinlerim ben siziiii :13:

yaa evett yağmışş gözünüzz aydın :52:

hoşgeldin canımmm

evet öyle oluyor biraz:33: Aman iyi ol tatlımmm

ay gözümden birisi kaçar slm veremem diye tümden hoşgeldiniz diyorum:32: hepimiz iyi olalım...iyiyim iyisin iyi iyiyiz iyisiniz iyiler:52:[/QUOTE]
bak terto >Pınar moda girerim bidaha beni görmemezlik yapmaa:1:

nasısın tatlım der çalışıomusun?
Bugün hiç çalışamadım tatlım ya arkadaşlarım geldiler.Sabahtan haazırrlıktı falan derken .Akşamda bulaşık falan tatil bugün:1:Sen neler yapıyosun?battaniye örüyodun dimi?Bende bişeyler yapmak istiyom ama çok sabırsızım.

selamm canım hoş geldinn

İyi yawru sen nasılsın
Hoşbulduk canım.Hasret giderdin mi askerinle?

aynen yapıştıııııııııı yaaaaaaaaaa yatıom kalkıom 100lerdeyim..:27::27::27:

ne biliyim canım işte hasta olunca çok üzüldüm:( hasta olmasa bu kadar üzülmezdim orada zor zaman geçirdiğine.ama herşeyin başı sağlık işte.dinlerim ben siziiii :13:

afferimmmmmm:ssz::ssz::ssz: ewt tatlım üzülmekte haklısın ama geçicek Allahın izniyle herşey..

Oh ne güzel yaa:nazar:
Biz tezkere alıncaya kadar evlenmiş olursunuz herhalde dimi canım?

ay gözümden birisi kaçar slm veremem diye tümden hoşgeldiniz diyorum:32: hepimiz iyi olalım...iyiyim iyisin iyi iyiyiz iyisiniz iyiler:52:

Bugün hiç çalışamadım tatlım ya arkadaşlarım geldiler.Sabahtan haazırrlıktı falan derken .Akşamda bulaşık falan tatil bugün:1:Sen neler yapıyosun?battaniye örüyodun dimi?Bende bişeyler yapmak istiyom ama çok sabırsızım.

Hoşbulduk canım.Hasret giderdin mi askerinle?

Evet canım benim giderdik oda iyi geldi ddarısı başınıza :16:

Son düzenleme:

Hoşbulduk canım.Hasret giderdin mi askerinle?[/QUOTE]

ewt yapıorum cnm..ama biraz zaman istio eewt..sen atkıya başlayabilirsin..bi yandanda güzel kafa dağıtıo..:9::9::9:

hoşbulduk canım.iyiyim bugün şükür.askerimde iyileşmiş.çok sevindim.çok iyiydi sesi bugün.bir gece uyusam iyileşirim diyodu uyumuş iyileşmiş.bi gün arıyo nasıl geçecek bu askerlik offf diyo bi gün arıyo inanıyorum geçecek alıştım artık diyo.benide salak etti:27:

Hemşom gözün aydın bu arada bak üzülmene gerek kalmadı maşalahı var senin askerinin. Senden ilham aldıda iyileşti o :16:

Evet canım sabahtan beri kapalı ya :S

Hosbuldum tatlım. Bu zamana kadar hiç gerek kalmadı şimdide hiç aramadım ya numarasını bile bilmiyorum :S

Hosbuldum canım iyiyim sen nasılsın?

belki yarın açarda görür aramalarını cnm..

yaa evett yağmışş gözünüzz aydın :52:
Sonunda :27: çok söyledik ya ondan herhall :52:
aynen yapıştıııııııııı yaaaaaaaaaa yatıom kalkıom 100lerdeyim..:27::27::27:

afferimmmmmm:ssz::ssz::ssz: ewt tatlım üzülmekte haklısın ama geçicek Allahın izniyle herşey..
Ay 100lerin sonu felaket ya hiç geçmiyor canım haklısın kaç oldu şimdi:44:
Oh ne güzel yaa:nazar:
Biz tezkere alıncaya kadar evlenmiş olursunuz herhalde dimi canım?
Yok canım sanmıyorum birazcık daha vaktimiz var ev,iş hazırlıklar falan biraz beklememiz gerekiyor:50:
Evet canım sabahtan beri kapalı ya :S

Hosbuldum tatlım. Bu zamana kadar hiç gerek kalmadı şimdide hiç aramadım ya numarasını bile bilmiyorum :S

Hosbuldum canım iyiyim sen nasılsın?
İyiyim canım bende ulaşamamışsın askerine :50:
netten birliğinin numarasını bulabilirsin aslında

Hemşom gözün aydın bu arada bak üzülmene gerek kalmadı maşalahı var senin askerinin. Senden ilham aldıda iyileşti o :16:

tubişim valla o mu benden ilham alıyo ben mi ondan çözemedim:27: ama şükür iyileşti.manyak kel kedim döverim ben onu:16:

Sonunda :27: çok söyledik ya ondan herhall :52:

Ay 100lerin sonu felaket ya hiç geçmiyor canım haklısın kaç oldu şimdi:44:

Yok canım sanmıyorum birazcık daha vaktimiz var ev,iş hazırlıklar falan biraz beklememiz gerekiyor:50:

İyiyim canım bende ulaşamamışsın askerine :50:
netten birliğinin numarasını bulabilirsin aslında

şuan 107 olucak inş cnm:72::72::72: dayanamayıp bende yol iznini düşürebilirim ama sıkıldım 100lerden:1::1::1:

Back
X