• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anuww maşallah aşka bak hele :3: anlıyorum canım bizim waffle da anlatmıştı onun arkadaşıda kantinciydi zorlanıyomuş. Ama biraz vakit geçsin alt devre gelsin seninkide rahatlıycak emin ol. Gelincede iyi bak mustakbel kocacigina :16:

ayyy canım şimdi bişi gördüm içim cız etti.youtube hesabına baktımda askımın.askere gitmeden önce gönül bağı türküsünü dinlemiş.yorum yazmış bide."ben simdi askerim bu sarkıyı dinleyince sevdiğim meleğimin sevgisi sarıyor içimi" demiş:( offf :( özledim ya:( kel kedi bi gelsin dövcem onu :( inşallah canım alt devreler gelsin bakalım hafifler yorgunluk umudum bu:(

aynen canım gına geldi.şubat 24de 12aydan düşcem.guzuuuuuucummmmm nasıl geçecek bu günler.gececek ama askımın canınada benim canınada edecek yani o derece sıkıcı yorucu

ah be kuzum biz neler yaşamadıkki..Allaha şükür şu şafağa kadar geldim..ama şuan gerçekten sıkıştırıo..daha çokken şafak nasılsa daha var diosun şimdi sabırsızlıkla sıkıo..

bizde 12.ayı bitirmiş olucaz kuzum o tarihlerde hayırlısıyla..

Aynen ya. İnşallah canım sagsalim gelirler. Zaten 14 şubatta yanımda degil :(

biz o gün burda birbirimize sarılmayı düşünüoruz:7::7::7: sende gel:1::1::1:

Son düzenleme:
ayyy canım şimdi bişi gördüm içim cız etti.youtube hesabına baktımda askımın.askere gitmeden önce gönül bağı türküsünü dinlemiş.yorum yazmış bide."ben simdi askerim bu sarkıyı dinleyince sevdiğim meleğimin sevgisi sarıyor içimi" demiş:( offf :( özledim ya:( kel kedi bi gelsin dövcem onu :( inşallah canım alt devreler gelsin bakalım hafifler yorgunluk umudum bu:(

Ahh :( Oda seni çok özlemiştir yavrum ama az kaldı bak gün batar şafak atar :)

Ohh buse hayat size güzel :)) Sarılın sarılın hayat sarılınca güzel lalala la la lalalala :D

Son düzenleme:
off kızlar:( ağladım moralim bozuldu iyice öyle yorum yazmış daha gitmeden:( çıkıyım ben kızlar pek iyi değilim:( başım ağrıdı:(

öpüyorum hepinizi.iyi geceler:5:

Ahh :( Oda seni çok özlemiştir yavrum ama az kaldı bak gün batar şafak atar :)

Ohh buse hayat size güzel :)) Sarılın sarılın hayat sarılınca güzel lalala la la lalalala :D

hayat Allahın izniyle askerim geldğinde güzel olur be yavrum..ama burda o günü atlatıcaz işte..hayırlısıyla gelsinler bu özel günlerin acısı çıkar elbet..:ssz::ssz::ssz:

off kızlar:( ağladım moralim bozuldu iyice öyle yorum yazmış daha gitmeden:( çıkıyım ben kızlar pek iyi değilim:( başım ağrıdı:(

kuzummmm ya böle yapma ama..sen onun için dayanıcaksın..şimdi hemen git yatağına yat ve uyu yarın tekrar konuşuruz..:54::54::54:

amin canım.bende dedim nöbetlerde rahatlarız alt devre gelince diye ama benim üst devrelerimde benimle aynı nöbet tutuyor onlar biz gelincede rahatlamadı dedi:( canım benim askerim izmir gaziemirde.orasıda acemi birliği ağırlıklı.usta birliğini yapan asker çok az.ustalar az olunca işler hep bunların üstünde:(
pınarcım slm, benim askerim de acemiliğini gaziemirde yaptı demişimdir daha önce belki... Benim askerim de çok zayıfladı, 75 gün boyunca hastalıktan kurtulamadı hiç.. kötü günlerdi ama hepsi geçti işte.. kötü günler hiç geçmeyecek hep böyle devam edecek sanıyor insan, ama korkma, elbet geçecek... sen desteğini hep hissettir ona, yapacak başka bişe yok:50: aslında güzel yer ama saçmalıkları çok.. adamın zaten kantin görevi var, gündüz yoruluyor, gece bari nöbete kaldırma di mi.. ama yookk, sadece kantinciye değil hepsine öyle yapıolar.. adam revirde çalışıyor geç saate kadar.. yetmiyor bide gece nöbetine kaldırıolar.. berberde çalışıyor gece yarılarına kadar yetmiyor bi de gece nöbete kaldırıolar... gaziemir işte, mantık arama canım:50:
Bir de tansiyon düşünce burun kanamaz canım, çıkınca kanar bildiğim.. ani bi tansiyon dalgalanması yaşamış heralde askerin, çok geçmiş olsun.. Bir de evci işinden bahsetmişsin, gaziemirde çıkartıolar evci, ama kantine bakacak başka biri varsa çıkartırlar..

ŞAfak 200 olduuuuuuuuuuu :52::52::52::52::52::52::52::52:
Allahım son gün 200 lerin son günü bekle beni 199 :10::10:
oyyy kuzumun şafağına bak bee, maşalahhhh :nazar:
ben de 100den düşcem az kaldı kuzummm :16:

aaaa ceydoşşş gözün aydın tatlımmm, ayy ne güzel heyecanlar bunlarrr :69:

Özlemdir demi oda benden sogumamıştır yani :S

Aslında görüşmek istemedigimi tam söylemedim hani 1 hafta görüşüp 1 hafta görüşmeyelim dedim ama yanlış anladı.
tubacım askerlikte, heleki şafaklar biraz yüklüyken insanlar karşılıklı olarak tef gibi gergin ve alıngan oluyor... özlem insanın canına yetiyor ve bu yüzden ne yapacağını bilemiyor insan... sen desteğini eksik etme askerinden.. onu sevdiğini sık sık hatırlat ona, emin ol iyi gelecektir :34:

bozma moralini.. sen iyi ol ki, askerini de toparla... çok zor biliyorum, şimdi nasıl geçecek onca gün, napıcaz deyip ucunu bucağını göremiyorsun, boğuluyor gibi oluyorsun... ama inan ki bu hisler gitgide azalacak.. benim ağlamadığım gün yoktu, geceleri yatakta ayrı ağlardım, gündüzleri burda kızlara ağlardım... ama inan ki geçiyor. Bazen bunaldığım zamanlar oluyor yine ama asla senin günlerindeki gibi olmuyoorum... kendini topla ve güçlü ol arkadaşım... kendini salarsan askerine hiç faydan olmaz:50:

tertoooo son 8:32::32::32:

şafağım sadece ama sadece 3 öyle garip duygular içerisindeyim ki öyle zorlu geçti ki bu
askerlik o kadar çok yordu o kadar çok yıprattı çok şey alıp götürdüğü benliğimizden bittiğine inanıpta sevinemiyorum herşey bir rüyadan ibaret gibi canlı kanlı kollarıma alana kadarda inanamayacağım...

askerim Yarın Dağıtıma Geliyor ama uçak seferleri durmuşşşşşş kar yagmadı yagmadı geleceği zmn yagdı:(

tmm cnm bende çıkıorum..ii geceler tatlım..sende askerini aramayı unutma..:54::54::54:

Aradım ama teli kapalı açasıya kadar bekliycem mecbur elim mahkum :5:

Ooohh şafagını yeriiim :34: :10:

tubacım askerlikte, heleki şafaklar biraz yüklüyken insanlar karşılıklı olarak tef gibi gergin ve alıngan oluyor... özlem insanın canına yetiyor ve bu yüzden ne yapacağını bilemiyor insan... sen desteğini eksik etme askerinden.. onu sevdiğini sık sık hatırlat ona, emin ol iyi gelecektir :34:

Evet canım şafak sıkıştırdı benide onuda. Çok oldu ya gelsin artık sabır mabır kalmadı valla.. İnşallah arıycam ama teli sürekli kapalı.

Tavsiyen için çok saol canım :16:

Back
X