amin canım.bende dedim nöbetlerde rahatlarız alt devre gelince diye ama benim üst devrelerimde benimle aynı nöbet tutuyor onlar biz gelincede rahatlamadı dedi

canım benim askerim izmir gaziemirde.orasıda acemi birliği ağırlıklı.usta birliğini yapan asker çok az.ustalar az olunca işler hep bunların üstünde
pınarcım slm, benim askerim de acemiliğini gaziemirde yaptı demişimdir daha önce belki... Benim askerim de çok zayıfladı, 75 gün boyunca hastalıktan kurtulamadı hiç.. kötü günlerdi ama hepsi geçti işte.. kötü günler hiç geçmeyecek hep böyle devam edecek sanıyor insan, ama korkma, elbet geçecek... sen desteğini hep hissettir ona, yapacak başka bişe yok

aslında güzel yer ama saçmalıkları çok.. adamın zaten kantin görevi var, gündüz yoruluyor, gece bari nöbete kaldırma di mi.. ama yookk, sadece kantinciye değil hepsine öyle yapıolar.. adam revirde çalışıyor geç saate kadar.. yetmiyor bide gece nöbetine kaldırıolar.. berberde çalışıyor gece yarılarına kadar yetmiyor bi de gece nöbete kaldırıolar... gaziemir işte, mantık arama canım

Bir de tansiyon düşünce burun kanamaz canım, çıkınca kanar bildiğim.. ani bi tansiyon dalgalanması yaşamış heralde askerin, çok geçmiş olsun.. Bir de evci işinden bahsetmişsin, gaziemirde çıkartıolar evci, ama kantine bakacak başka biri varsa çıkartırlar..
ŞAfak 200 olduuuuuuuuuuu 

Allahım son gün 200 lerin son günü bekle beni 199 
oyyy kuzumun şafağına bak bee, maşalahhhh

ben de 100den düşcem az kaldı kuzummm
aaaa ceydoşşş gözün aydın tatlımmm, ayy ne güzel heyecanlar bunlarrr
Özlemdir demi oda benden sogumamıştır yani :S
Aslında görüşmek istemedigimi tam söylemedim hani 1 hafta görüşüp 1 hafta görüşmeyelim dedim ama yanlış anladı.
tubacım askerlikte, heleki şafaklar biraz yüklüyken insanlar karşılıklı olarak tef gibi gergin ve alıngan oluyor... özlem insanın canına yetiyor ve bu yüzden ne yapacağını bilemiyor insan... sen desteğini eksik etme askerinden.. onu sevdiğini sık sık hatırlat ona, emin ol iyi gelecektir
off kızlar

ağladım moralim bozuldu iyice öyle yorum yazmış daha gitmeden

çıkıyım ben kızlar pek iyi değilim

başım ağrıdı
öpüyorum hepinizi.iyi geceler
bozma moralini.. sen iyi ol ki, askerini de toparla... çok zor biliyorum, şimdi nasıl geçecek onca gün, napıcaz deyip ucunu bucağını göremiyorsun, boğuluyor gibi oluyorsun... ama inan ki bu hisler gitgide azalacak.. benim ağlamadığım gün yoktu, geceleri yatakta ayrı ağlardım, gündüzleri burda kızlara ağlardım... ama inan ki geçiyor. Bazen bunaldığım zamanlar oluyor yine ama asla senin günlerindeki gibi olmuyoorum... kendini topla ve güçlü ol arkadaşım... kendini salarsan askerine hiç faydan olmaz
tertoooo son 8