• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Geçiyor kızlar ben bir sene bekledim geldi bir sene daha bekledim ve şuan 5 aylık evliyim :)

Önceki sayfaları okudum sizin mesajları da gördüm evet maşallah hayırlı olsun. Ama çok zor gerçekten haber de alamıyorum böyle psikolojim bozuluyor ruh halim değişiyor sürekli. Hem diyorum geçer 6 ay zaten, hem diyorum hiç zaman geçmiyor özledimm:110::mad:

Merhaba herkese ❤️ Öncelikle Rabbim hepinizi sevdigine kavustursun hepimizin askerlerine yardım etsin. Su gibi gelsin geçsin zaman :( Yerim tam olarak burası sanırım 6 ay boyunca, bugün teslim ettim askerimi :( duygularımın tarifi yok. Hiç geçmicekmiş gibi geliyor. Edirne Süloğlunda kurban olduğum. Var mı aramızda acaba ki?

Merhaba herkese ❤ Öncelikle Rabbim hepinizi sevdigine kavustursun hepimizin askerlerine yardım etsin. Su gibi gelsin geçsin zaman :KK43: Yerim tam olarak burası sanırım 6 ay boyunca, bugün teslim ettim askerimi :KK43: duygularımın tarifi yok. Hiç geçmicekmiş gibi geliyor. Edirne Süloğlunda kurban olduğum. Var mı aramızda acaba ki?

selam canım hoşgeldin aramıza benimki de 1 ay oldu gideli ankarada şu an çok zorr :KK42: ama alışacağız inşallah geçecek bitecek

sensin öyleyse bende arada yazıyorum :KK66: e ö genelkurmay olan benim
Nereden nereye :) e❤️y yazıyor benimkinde de. Senin ki nerdeydi? Bugün teslim oldu oradaki görevli askerlerle ailesi konuşmuş dağıtıma gitmiyor 6 ay boyunca burada demişler. Çok ümitlenmek istemedim umarım doğrudur 🙏🏻

Nereden nereye :) e❤y yazıyor benimkinde de. Senin ki nerdeydi? Bugün teslim oldu oradaki görevli askerlerle ailesi konuşmuş dağıtıma gitmiyor 6 ay boyunca burada demişler. Çok ümitlenmek istemedim umarım doğrudur 🙏🏻

ankarada şu an benimki telefon işi falan baya sıkıntılı telefonu yok yani şu an. Ama edirne rahatmış telefon konusunda diye duydum şanslısın bak için rahat olsun. Acemi bitsin alışırsın ilk hafta benim için de çok zor olmuştu deli gibi olmuştum gerçi hala alışamadım ama ilk zamanki gibi olmuyor :KK49: İnşallah vakit tez geçer birlikte şafak sayarız burada :)

ankarada şu an benimki telefon işi falan baya sıkıntılı telefonu yok yani şu an. Ama edirne rahatmış telefon konusunda diye duydum şanslısın bak için rahat olsun. Acemi bitsin alışırsın ilk hafta benim için de çok zor olmuştu deli gibi olmuştum gerçi hala alışamadım ama ilk zamanki gibi olmuyor :KK49: İnşallah vakit tez geçer birlikte şafak sayarız burada :)
Ankara çok disiplinli yakın arkadaşımın sözlüsü acemi birliğini yapmıştı orada onda da telefon yoktu dediğin gibi. Rahatlıkla soktu telefonu kendi hattını da götürdü bir kez konusabildik ama olsun oda yeter iyi olsunda 🙏🏻 Buralarda oyalana oyalana geçiricez bu 6 ayı umarım Rabbim kolaylık versin önce onlara, sonra bize ❤️

Ankara çok disiplinli yakın arkadaşımın sözlüsü acemi birliğini yapmıştı orada onda da telefon yoktu dediğin gibi. Rahatlıkla soktu telefonu kendi hattını da götürdü bir kez konusabildik ama olsun oda yeter iyi olsunda 🙏🏻 Buralarda oyalana oyalana geçiricez bu 6 ayı umarım Rabbim kolaylık versin önce onlara, sonra bize ❤

aminn şafak doğan güneş dediğimiz zamanlar da gelecek :KK200:

yıllar oldu belkide siteye girmeyeli 2008 de esim askere gittiğinde ilk kez bu topigi ben acmistim benim gibi asker yolu gozleyenlerle sayfalar dolusu sabah akşam yazismistik burda 100bini görünce topik yenilenmisti mune tarafindan.şimdi görüyorum ki hala ilk günkü gibi devam ediyor bayrak elden ele...hala gün sayılıyor hep birlikte.ben suan 13.yilimdayim bir oğlum var 5 yaşında bizim zamanımızda 15 aydi askerlik 365 ten geriye saymistik bitmek bilmemisti.allah askerlerinizi sizlere bağışlasın burunları kanamasin insallah

yıllar oldu belkide siteye girmeyeli 2008 de esim askere gittiğinde ilk kez bu topigi ben acmistim benim gibi asker yolu gozleyenlerle sayfalar dolusu sabah akşam yazismistik burda 100bini görünce topik yenilenmisti mune tarafindan.şimdi görüyorum ki hala ilk günkü gibi devam ediyor bayrak elden ele...hala gün sayılıyor hep birlikte.ben suan 13.yilimdayim bir oğlum var 5 yaşında bizim zamanımızda 15 aydi askerlik 365 ten geriye saymistik bitmek bilmemisti.allah askerlerinizi sizlere bağışlasın burunları kanamasin insallah
:cry: Amiinn 🙏🏻 Ne mutlu size Rabbim uzun ömürler versin. Umarım bir gün bende buraya bittiğini yazabilirim şuan her ne kadar çok imkansız gelsede :(

Amin 💙 ne kadar güzelsiniz maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin

Back