- 1 Ekim 2013
- 106
- 125
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçiyor kızlar ben bir sene bekledim geldi bir sene daha bekledim ve şuan 5 aylık evliyim :)Pazartesi ustaya geçti benimki hala haber alamadım hiç geçmiyor zaman hiçç
Geçiyor kızlar ben bir sene bekledim geldi bir sene daha bekledim ve şuan 5 aylık evliyim :)
Merhaba herkese ❤ Öncelikle Rabbim hepinizi sevdigine kavustursun hepimizin askerlerine yardım etsin. Su gibi gelsin geçsin zaman Yerim tam olarak burası sanırım 6 ay boyunca, bugün teslim ettim askerimi duygularımın tarifi yok. Hiç geçmicekmiş gibi geliyor. Edirne Süloğlunda kurban olduğum. Var mı aramızda acaba ki?
Allah kavuştursun canım benim Çok zor gerçekten gözüme uyku girmiyor umarım alışırımselam canım hoşgeldin aramıza benimki de 1 ay oldu gideli ankarada şu an çok zorr ama alışacağız inşallah geçecek bitecek
Allah kavuştursun canım benim Çok zor gerçekten gözüme uyku girmiyor umarım alışırım
Ayy olabiliir evet aynı uygulama bende de var yazmıştım hatta orayadaamin hepimizi tezkere diye bi uygulamada edirne süloğlu vardı o aklıma geldi şu an sen miydin acaba o
Ayy olabiliir evet aynı uygulama bende de var yazmıştım hatta orayada
Nereden nereye :) ey yazıyor benimkinde de. Senin ki nerdeydi? Bugün teslim oldu oradaki görevli askerlerle ailesi konuşmuş dağıtıma gitmiyor 6 ay boyunca burada demişler. Çok ümitlenmek istemedim umarım doğrudursensin öyleyse bende arada yazıyorum e ö genelkurmay olan benim
Nereden nereye :) e❤y yazıyor benimkinde de. Senin ki nerdeydi? Bugün teslim oldu oradaki görevli askerlerle ailesi konuşmuş dağıtıma gitmiyor 6 ay boyunca burada demişler. Çok ümitlenmek istemedim umarım doğrudur
Ankara çok disiplinli yakın arkadaşımın sözlüsü acemi birliğini yapmıştı orada onda da telefon yoktu dediğin gibi. Rahatlıkla soktu telefonu kendi hattını da götürdü bir kez konusabildik ama olsun oda yeter iyi olsunda Buralarda oyalana oyalana geçiricez bu 6 ayı umarım Rabbim kolaylık versin önce onlara, sonra bizeankarada şu an benimki telefon işi falan baya sıkıntılı telefonu yok yani şu an. Ama edirne rahatmış telefon konusunda diye duydum şanslısın bak için rahat olsun. Acemi bitsin alışırsın ilk hafta benim için de çok zor olmuştu deli gibi olmuştum gerçi hala alışamadım ama ilk zamanki gibi olmuyor İnşallah vakit tez geçer birlikte şafak sayarız burada :)
Ankara çok disiplinli yakın arkadaşımın sözlüsü acemi birliğini yapmıştı orada onda da telefon yoktu dediğin gibi. Rahatlıkla soktu telefonu kendi hattını da götürdü bir kez konusabildik ama olsun oda yeter iyi olsunda Buralarda oyalana oyalana geçiricez bu 6 ayı umarım Rabbim kolaylık versin önce onlara, sonra bize ❤
Amiinn Ne mutlu size Rabbim uzun ömürler versin. Umarım bir gün bende buraya bittiğini yazabilirim şuan her ne kadar çok imkansız gelsedeyıllar oldu belkide siteye girmeyeli 2008 de esim askere gittiğinde ilk kez bu topigi ben acmistim benim gibi asker yolu gozleyenlerle sayfalar dolusu sabah akşam yazismistik burda 100bini görünce topik yenilenmisti mune tarafindan.şimdi görüyorum ki hala ilk günkü gibi devam ediyor bayrak elden ele...hala gün sayılıyor hep birlikte.ben suan 13.yilimdayim bir oğlum var 5 yaşında bizim zamanımızda 15 aydi askerlik 365 ten geriye saymistik bitmek bilmemisti.allah askerlerinizi sizlere bağışlasın burunları kanamasin insallah
yıllar oldu belkide siteye girmeyeli 2008 de esim askere gittiğinde ilk kez bu topigi ben acmistim benim gibi asker yolu gozleyenlerle sayfalar dolusu sabah akşam yazismistik burda 100bini görünce topik yenilenmisti mune tarafindan.şimdi görüyorum ki hala ilk günkü gibi devam ediyor bayrak elden ele...hala gün sayılıyor hep birlikte.ben suan 13.yilimdayim bir oğlum var 5 yaşında bizim zamanımızda 15 aydi askerlik 365 ten geriye saymistik bitmek bilmemisti.allah askerlerinizi sizlere bağışlasın burunları kanamasin insallah