Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar çok heyecanlıyım ama ben yaa :14::14::14:

Kimsecikler de yok burdaa :26:

Yapayalnız teskere alıyorum ya, son günlerimde kimsecikler yanımda olmadı :5:

Canım Benim Ya Heycanlı Olmamak Mümkün mü? senin şafağın suan beni nasıl heycanlandırıyor bilemezsin.. seni düşünmek inan aklım almıyor düşünemiyorum :27:

olurmu yalnızzz, biraz iş yoğunluğumdan gelemiyorum ama elimden geldiği kadar bu heycanını paylaşmak isterim inan ki..

ne güzel bişey bu boyle ya oyy oyy, bende teskere alsamda forumda kimse olmasa :27:

.

Canım Benim Ya Heycanlı Olmamak Mümkün mü? senin şafağın suan beni nasıl heycanlandırıyor bilemezsin.. seni düşünmek inan aklım almıyor düşünemiyorum :27:

olurmu yalnızzz, biraz iş yoğunluğumdan gelemiyorum ama elimden geldiği kadar bu heycanını paylaşmak isterim inan ki..

ne güzel bişey bu boyle ya oyy oyy, bende teskere alsamda forumda kimse olmasa :27:

.

Alemsin canım ya :1: iyiki varsın senden başka kimse paylaşmadı heyecanımı benlee :16:

Darısı başına, karmaşık bir duygu tuhaf garip bir o kadar güzel..

Tanımsızım şu anda.. :31:

Alemsin canım ya :1: iyiki varsın senden başka kimse paylaşmadı heyecanımı benlee :16:

Darısı başına, karmaşık bir duygu tuhaf garip bir o kadar güzel..

Tanımsızım şu anda.. :31:

:12::12::12:

inan ki o duyguyu tahmin bile etmem mümkün değil aklım almıyor, ve sen şuan o duyguları yaşıyorsun, akılalmaz bişey ya :116:

Rabbim bizede yaşatır inşaAllah..

inan şuan senin şafagın sanki benim şafağım gibi heycan veriyor bana...

:119::119::119::119::119::119:

Rabbim bizede gösterir o günleri inşaAllah.. :31:

.

Kızlar çok heyecanlıyım ama ben yaa :14::14::14:

Kimsecikler de yok burdaa :26:

Yapayalnız teskere alıyorum ya, son günlerimde kimsecikler yanımda olmadı :5:
Ayfercim şimdiden gözün aydın mı desem acaba:34: walla bitti askerlik canım, çok sevindim ve heyecanlandım ben de:32::32::32:
Ama maalesef gündüzleri artık hayalet topik burası, pek kimse gelmiyor eskisi gibi..

:12::12::12:

Inan ki o duyguyu tahmin bile etmem mümkün değil aklım almıyor, ve sen şuan o duyguları yaşıyorsun, akılalmaz bişey ya :116:

Rabbim bizede yaşatır inşaallah..

Inan şuan senin şafagın sanki benim şafağım gibi heycan veriyor bana...

:119::119::119::119::119::119:

Rabbim bizede gösterir o günleri inşaallah.. :31:

.

amin inşallah tatlımm tez zamanda :34:

Ayfercim şimdiden gözün aydın mı desem acaba:34: walla bitti askerlik canım, çok sevindim ve heyecanlandım ben de:32::32::32:
Ama maalesef gündüzleri artık hayalet topik burası, pek kimse gelmiyor eskisi gibi..

Teşekkür ederim tatlımm, Darısı başına hatta başınıza diyorum :34: Şaka maka bitti askerlik yahu

Aynen hayalet topikk :1:

Büşşşş:3:
Şafağımız 104:32::32::32:

Aminnnn canım benim, sen üzülme yalnız depükleniyorum die... Depük topiğin benden olacak :34:

Canım yaa Süpersin :21:

Cuma günü kavuşuyoruzz :38: Perşembe tepük günüm gecem mi olcak yanii :52::52:

Büşşşş:3:
Şafağımız 104:32::32::32:

Aminnnn canım benim, sen üzülme yalnız depükleniyorum die... Depük topiğin benden olacak :34:
abowwww bişeycik kalmamış uzun süredir girmiyorum gelmiyorum anlaşılannnn :32: :52:
Benim sadece 3 tatlımm..:52:

Nabersin??

bana depük topiği yapmamıştınız :26: :14::14: :52::52: ama sana yaparızz kuzummmmmmm :52:

abowwww bişeycik kalmamış uzun süredir girmiyorum gelmiyorum anlaşılannnn :32: :52:

bana depük topiği yapmamıştınız :26: :14::14: :52::52: ama sana yaparızz kuzummmmmmm :52:

çok ayıp etmişiz kuzum sanaa :18:

Geçmiş topik depüğü yapalım sana da :1:

yemeğe kadar gittim gelicem kızçelerr, afiyet olsun sizlerede..:56:

Canım yaa Süpersin :21:

Cuma günü kavuşuyoruzz :38: Perşembe tepük günüm gecem mi olcak yanii :52::52:
istersen daha bile önce açarız sen doya doya tadını çıkartırsın depüğün kuzum :52::52:

ewet canım, hızla ilerliyoruz plakalara:10:
senin depüğünde ben burda değildim bişiler vardı, nete giremiyordum kuzum, yoksa sana da açmam mı kız topik:54::54::69::16:
BU arada ben o sana benzettiğim kızı çok sık görmeye başladım büşüm :1:

istersen daha bile önce açarız sen doya doya tadını çıkartırsın depüğün kuzum :52::52:

ewet canım, hızla ilerliyoruz plakalara:10:
senin depüğünde ben burda değildim bişiler vardı, nete giremiyordum kuzum, yoksa sana da açmam mı kız topik:54::54::69::16:
BU arada ben o sana benzettiğim kızı çok sık görmeye başladım büşüm :1:

:1: evet evet önceden açalım ben hiç çıkmııyım depüğümden :27:

Back
X