Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Anemmm ne kalabalıkk burasııı

EosHera, angelgozde+, Babyke+, flowerb+, hayraniim, magıcgırl, wbluebluew, xdurux+, yengec123, zeynelim+

Sayın yolcularımızz çıbığımız az biraz sonra kalkıcaktır Lütfen yerlerinize oturunuz kemerlerinizii takınızzz.. İçkilerr müessesemizin bugünun şerefine ikramıdır.. İyi yolculuklarr dilerizz kaydirigubbakcemile4olumunekankayizsmile:lepi: :içelim:
alkisalkisalkis

Son düzenleme:
anaağğmm allah korusun ama olmayıverirse,ben bi daha gelemicem sanırsam bu topiğeee..:gitme:

inşallah bugün belli olur da,bu belirsizlik kalkar ortadan...

erdoğan dedi dün gece yaaaaa...

Anemmm ne kalabalıkk burasııı

EosHera, angelgozde+, Babyke+, flowerb+, hayraniim, magıcgırl, wbluebluew, xdurux+, yengec123, zeynelim+

Sayın yolcularımızz çıbığımız az biraz sonra kalkıcaktır Lütfen yerlerinize oturunuz kemerlerinizii takınızzz.. İçkilerr müessesemizin bugünun şerefine ikramıdır.. İyi yolculuklarr dilerizz kaydirigubbakcemile4olumunekankayizsmile:lepi: :içelim:
alkisalkisalkis

:roflol: hadi uçalıııımmmm yettim ben de kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile :içelim:
kaydirigubbakcemile4

anaağğmm allah korusun ama olmayıverirse,ben bi daha gelemicem sanırsam bu topiğeee..:gitme:

inşallah bugün belli olur da,bu belirsizlik kalkar ortadan...

erdoğan dedi dün gece yaaaaa...

tam tersi MEgiiimmmm gelip bizi dinliycen :roflol:
naber nasılsın konusamadım ben bu ara fazla yogunum yetişemiorum burası da kalabalık olunca kaydirigubbakcemile3

anammmmm şimdik 90 gün düşcez demi biz annaaaaammmmm

anacım sakin bak panik atak falan dedin allah korusun dur daha sakin sempatiksalakcinni

bende çok beğendimdi bunuuu taçtan aldımmmm süper yaaaaa kırmızı siyah kombin hayal ediorum hep yatak odamı öle yapmayı düşünüom minik minik kokulu mumlarrr fln çok ormantikkk kaydirigubbakcemile3
:jeyyar: bende beyaz istiyorummmm

ben hiç iyi diilim kızlar sanki kalbim duracak şimdiiiii
delikafadulden panik yapma kizzzzzzzzz

anağğmmm eyvahedigeldismile
ben ööle oldumdu dimi yaaa:bbo:

bebekeeemmmmŞeniz

erdoğanın yalancısıyım kızım ben yaaa,amaniiinnnnn:1no2:
opuyorumnanaktan

:roflol: hadi uçalıııımmmm yettim ben de kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile :içelim:
kaydirigubbakcemile4

tam tersi MEgiiimmmm gelip bizi dinliycen :roflol:
naber nasılsın konusamadım ben bu ara fazla yogunum yetişemiorum burası da kalabalık olunca kaydirigubbakcemile3

anacım sakin bak panik atak falan dedin allah korusun dur daha sakin sempatiksalakcinni

sabah hap içtim şimdi biraz dışarı çıkarım ama bayılazağımmmmmmmmmmmm

kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan:emir_bebek::dance::dance::sm_cool::içelim:turkbayragiturkbayragiturkbayragikaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:3::3::dance::dance::tomato::tomato::tomato::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::hulya:kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:emir_bebek::emir_bebek:boshayallersmile:sm_cool::sm_cool::1rolleyes::1rolleyes::sm_confused::sm_confused::kızgın::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

Back
X