• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak:12 rabbime binlerce şükür olsunki ömrüme,dünyama ,canımın canına kavuşmama çok az kaldı ve ben halen inanamıyorum...biletlerimiz hazır 28 mart gecesi ben gidicem aşkımı almaya ve manisadan beraber gelicez

şafak:12 rabbime binlerce şükür olsunki ömrüme,dünyama ,canımın canına kavuşmama çok az kaldı ve ben halen inanamıyorum...biletlerimiz hazır 28 mart gecesi ben gidicem aşkımı almaya ve manisadan beraber gelicez

Ayy ne kadar güzel yaaa yerinde olmayı çok isterdim çok az kalmış kaydirigubbakcemile2
Bizim plakalara düşmeye son 1 gün hihoyyyt
Şafak:82kaydirigubbakcemile

ASKERLERİMİZE
Gözlerimden akan yaşları silecek ellerin yok artık.Ağlama sus derdin ama sende ağlıyorsun biliyorum.Sende dayanamazsın bensizliğe,kalbin yanar da anlatamazsın kimselere derdini.Ben seni senden iyi bilirim.Bana sıkma canını derken bile yandı için ama ne yapalım canım sevgilim.Bugünler de geçer elbet.Kavuşunca bırakmayız birbirimizi,asla kopmayız artık birbirimizden.Seni benden ayıran günlere,yollara inat hep aynı sevgimle,hasretimle bekliyorum seni.
Geldiğinde ne bahar rüzgarları eser şu gönlümde.Bir çocuğun tebessümü düşer yüzüme.Hasret bitti derim gözlerinin içine bakıpta.Geldin mi sevgilim,geldin mi herşeyim.Yollarına bakmak ne zordu ama katlandım, senin için ölüme bile katlanırım.Dönülmez yol değildir askerlik elbet dönülür.Peygamber ocağıdır orası her yerden iyi korunur.Herşeye çözüm bulurum da özlemine çare bulamıyorum.Akşam olunca çöküyor kalbime hüzün,ağlasam bi türlü ağlamasam bin türlü.Senli şarkılar dinliyorum,seni anlatıyor hepsi.Bişey farkettim de sevgilim sen gittiğinden beri aslında herşey sana benziyor.Seni anlatıyor.Bu bile güzel geliyor bazen.
Anlatıyorsun oraları,bence mutlu rolü yapıyorsun ben bilirim seni mutlu olamazsın yabancı yerlerde.Başkaları anlamaz derdini...
Ne desem boş be herşeyim tek bildiğim seni çok sevdiğim.Hasretine hasret eklediğim askerim benim.Kokusuna,sesine, gülüşüne kurban olduğum.Dön gel yeter ki ben hep burdayım.Gelişine umutlar ektim,nolur gel...Dönme bir daha geri kokunu alıp tekrar gitme hep yanımda kal artık.İstemiyorum sensiz geceyi,sensiz sabaha uyanmak istemiyorum artık.
Allaha emanet ol sevdiğim...Kendine iyi bak...Seni çok seviyorum...

sswwweett canım az kalmış günler azalıyor ne güzel

canım asıl senin az kalmıs 12 gün :1hug: allah kavustursun canım benim ne güzell yaa...
benimde 61 gün kaldı ama günler yavaslıyo sanki canım yaa ne biliyim sanki önümde daha uzun yıllar var gibii :( allah hepimizi kavustursun biran önce :Saruboceq:

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.12ocak2009 arsima:nazar:
2.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
3.17ocak2009 mannak:nazar:
4.17ocak2009 smoker:nazar:
5.17ocak2009 yurdaer:nazar:
6.18ocak2009 mirumo:nazar:
7.18ocak2009 nastasia:nazar:
8.20ocak2009 dilek_36:nazar:
9.23ocak2009 smile:nazar:
10.29 ocak2009 life city:nazar:
11.07şubat2009 sensebile:nazar:
12.10şubat2009 nilosss
:nazar:
13.15şubat 2009cankiiz50:nazar:
14.15şubat 2009istanblue:nazar:
15.17şubat 2009 gunicen:nazar:
16.17 şubat2009 solucan:nazar:
17. 27 şubat 2009 seahorse:nazar:
18.1 mart 2009 hayalci35:nazar:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.bujimenekşe=10 BALIKESıRE SELAM :nazar::hooray::hooray::hooray:
popo.gif
popo.gif
popo.gif

2.GGÖZEN=11 BıLECıKE SELAM :nazar:

3.bebix=14 BOLUYA SELAM :nazar:

4.JELYB10=15 BURDURA SELAM :nazar:

5.salihalil=38 KAYSERıYE SELAM :nazar:

6.avukat_adayı_aslı=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

7.magiclife=48 MUĞLAYA SELAM :nazar:

8.desert06rose=49 MUŞA SELAM :nazar:

9.p_nr=53 RıZEYE SELAM :nazar:

10.ruh=54 SAKARYAYA SELAM :nazar:

11.ZERRAY=57 SıNOPA SELAM :nazar:

12.GUNıCEN=57 SıNOPA SELAM :nazar:

13.deymezsin=58 SıVASA SELAM :nazar:

14.güzeller güzeli=58 SıVASA SELAM :nazar:

15.maviyeshill= 58 SıVASA SELAM :nazar:

16.zeynepsude2007=58 SıVASA SELAM :nazar:

17.tmyy= 59 TEKıRDAĞA SELAM :nazar:

18.bengusu=59 TEKıRDAĞA SELAM :nazar:

19.cicikız=60 TOKATA SELAM :nazar:

20.elif06=60 TOKATA SELAM :nazar:

21.sswweett=60 TOKATA SELAM :nazar:

22.nergis_20=60 TOKATA SELAM :nazar:

23.gizze=60 TOKATA SELAM :nazar:

24.aydasu=60 TOKATA SELAM :nazar:

25.aritmansi=61 TRABZONA SELAM :nazar:

26.nacide48=63 URFAYA SELAM :nazar:

27.KUJUMM=81 DÜZCEYE SELAM :nazar:

Son düzenleme:
BİTEN=205
ŞAFAK=248:nazar:
88/3

TUNCELİ / NAZIMIYE

HER GÜNEŞ BATIŞINDA BİRİKİYOR SENSİZLİĞİM
YAKIYOR YÜREĞİMİ CAYIR CAYIR
BİRGÜN O GÜNEŞ BATTIĞINDA YANIMDA OL
GÜNEŞ TEKRAR DOĞSUN BİZİM İÇİN
BİZ ELELE İZLEYELİM DOĞUŞUNU GÜLÜM..
SENİ SEVİYORUM
:nazar:MUHAMMEDİM :nazar:
248w.jpg

dakikalar sonra 60 Tokat a geçiyoruzzz hihoyyyt eline saglık gamzişş

Bİ ZAMANLAR O LİSTEYE GİRMEK İÇİN NE KADARDA SABIRSIZLANIYUODUN ŞİMDİ 60 OLDUN BİLE GÜLÜM SİZİN ŞAFAKLAR DÜŞTÜKÇE BENDE Bİ KEYİFLENİYORUM WALLA BENİMKİDE DÜŞÜYO SIRA BANA GELİYOkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:dance::teytey:

Back