- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #1.821
teslim olduğu tarih : 04,02,2009
acemi birliği balıkesir
usta birliği şanlıurfa akçakale
Şafak : ' 4 2 2 '
10 mayıs 2010da geliyor sanırım...
ewet canım iyi gelecek inş. bu sıralar silah eğitimleri olduğu doğru ama hepsinden takılmadan geciyom diyo bakalım hayırlısı usta birliği nere olcak acaba. Allah hepimizin askerinin yardımcısı olsun. yemin töreninden sonra daha zor olacaksa yandılar çünkü benimki şimdiden şikayet ediyoduNergis benim sevgilim de manisa kırkağaçta asker,ailesi yemin törenine gidenlere 2 gün izin veriyolar onlarla kalmaları için.bu çok ii gelicektir onlara eminimyerimseniben
asıl eğitim yemin töreninden sonra başlıyomuş biliyo musun:1no2: şu sıralar silah eğitimleri varmış.Allah tüm askerlerimize yardım etsin,dayanma gücü versin :Saruboceq:
ewet haklısın ikimizinki de 23 ünde asker sayıldılar. yani bu ne demek oluyo ikimizinde 435 günü kaldııısenağlama27sinde teslim olmuş nergisinki,öyle yazmış.mehmetim 26sında teslim oldu.açıkçası soramadım aşkıma ne gün başladı sülüsün die.zaten kısacık konuşuyos 3 dk oldu en fazla:1no2:
mayısın 8inde burası bitiyo dedi bana 75 gün geri saydım 23 şubatta başlamış oluyo.neyse tatlım ya sen saol uğraştın bizle bööle.artık gelince anlatcak bana her bişeyi:mymeka:
cooook teşekkür ederim Allah razı olsun.NERGİS
23 şubat 2009 askerlik başlangıcı
23 mayıs 2010 tezkere
23 şubat-23mayıs 2009 arası askerlik=89 gün
23 mayıs2008-23 mayıs 2010arası=365 gün
ikisinin toplamı 365+89=454 gün
TOPLAM ASKERLİK=454 gün
şuana kadar yaptığı askerlik=19 gün
454-19=435
ŞAFAK=435
sonradan izin kullanmayacak olunursa eğer kullanılşmayan izinlerde düşülür ama izin kullanıp kullanılmayacağını bilmediğimden izinleri düşmedim toplam izinleri 30 gün dağıtım izinlerini kullanmak mecburi geriye 23 gün izin kalıyor onu kullanıp kullanmamak kendi elinizde eğer kullanmadığınızı düşünürsek
435-23=412
İZİNSİZ ŞAFAK=412
şafak**********63 urfaya selam olsun.
Allah kavuştursun tüm bekleyenleri.
N€RGİS;5715537 .!.:şafak 434
dağıtım iznine gelmesine:55
tez gel ömrümm
merak etmeyin törenden sonra rahatlarlar eğitime bişi diyemem eğitimler dahada ağırlaşacak eşimde ıspartada komando eğitim alayında yaptı acemiliği biliyosunuz bi ısparta bi manisa kırkağaç bide izmir foça komando eğitiyor....eğitimler dahada ağırlaşacak ama törenden sonra 2 gün dışarda kalabiliyolar tabi cuma gün olur törenler hep cumartesi tekrar imza atması lazım şehir dışına çıkmadım burdayım diye cuma ve cumartesi gecesi dışarda kalabiliyorlar.pazar günü akşam 5 e kadar teslim olmaları lazım..eğer eve yakınsa yaptığı yer bence eve gelsinler ısparta-afyon arası 2 saatti biz eve getirdik cumartesi imza atmaya gittik geldik şehir dışına çıkmamış orda pansiyonda kalmış gibi...yada siz orda otelde kalın derdim ama oteller çok feci pahalı oluor döküntü yere kişi başı 100 lira dediler bize köpek bağlasan durmazdı hemde...kahvaltısı felanda yoktu....törenden sonra çarşılarda başlayacak.eğitimlerin ağırlığını çarşıyla hafta sonuda olsa atarlar üzerlerinden
N€RGİS;5712195 .!.:ewet canım iyi gelecek inş. bu sıralar silah eğitimleri olduğu doğru ama hepsinden takılmadan geciyom diyo bakalım hayırlısı usta birliği nere olcak acaba. Allah hepimizin askerinin yardımcısı olsun. yemin töreninden sonra daha zor olacaksa yandılar çünkü benimki şimdiden şikayet ediyodu
CANIM GÜNAYDIN,ÜZÜLMEK YOK DİMİ BAK BENDE SENİN GİBİYDİM SİTEYE GİRDİĞİMDE GÜNLER GEÇERMİ DİYORDUM DÜŞÜN 9 AYLIK EVLİYKEN YOLLADIM EŞİMİ ASKERE ,AMA RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR GEÇTİ KAZASIZ BELASIZ BİTİRİYORUZ İNŞALLAH....
SENDE ÖYLE OLUCAKSIN ANLAMADAN GEÇİCEK GÜNLER BAŞTADA DEDİĞİM GİBİ ÜZÜLMEK YOK SEN BURDA SAĞLAM DURKİ ODA ORDA ÜZÜLMESİN SENİ MUTSUZ GÖRÜP TAMAMI ABLACIM
YEŞİL
21 mayıs 2008 askerlik başlangıcı
21 ağustos 2009 tezkere
21 mayıs -21 ağustos 2008 arası askerlik=92 gün
21 ağustos 2008-21 ağustos 2009arası=365 gün
ikisinin toplamı 365+92=457 gün
TOPLAM ASKERLİK=457 gün
şuana kadar yaptığı askerlik=297 gün
457-297=160
ŞAFAK=160 sonradan izin kullanmayacak olunursa eğer kullanılşmayan izinlerde düşülür ama izin kullanıp kullanılmayacağını bilmediğimden izinleri düşmedim toplam izinleri 30 gün dağıtım izinlerini kullanmak mecburi geriye 23 gün izin kalıyor onu kullanıp kullanmamak kendi elinizde eğer kullanmadığınızı düşünürsek
160-23=137
İZİNSİZ ŞAFAK=137
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?