• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

teslim olduğu tarih : 04,02,2009
acemi birliği balıkesir
usta birliği şanlıurfa akçakale
Şafak : ' 4 2 2 '
10 mayıs 2010da geliyor sanırım...

ZUZU 88
2 şubat 2009 askerlik başlangıcı

2 mayıs 2010 tezkere
2 şubat-2 mayıs 2009 arası askerlik=89 gün
2 mayıs 2008 -2 mayıs 2010arası=365 gün
ikisinin toplamı 365+89=454 gün
TOPLAM ASKERLİK=454 gün
şuana kadar yaptığı askerlik=40 gün
454-40=414
ŞAFAK=414
sonradan izin kullanmayacak olunursa eğer kullanılşmayan izinlerde düşülür ama izin kullanıp kullanılmayacağını bilmediğimden izinleri düşmedim toplam izinleri 30 gün dağıtım izinlerini kullanmak mecburi geriye 23 gün izin kalıyor onu kullanıp kullanmamak kendi elinizde eğer kullanmadığınızı düşünürsek
414-23=391
İZİNSİZ ŞAFAK=391

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.12ocak2009 arsima:nazar:
2.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
3.17ocak2009 mannak:nazar:
4.17ocak2009 smoker:nazar:
5.17ocak2009 yurdaer:nazar:
6.18ocak2009 mirumo:nazar:
7.18ocak2009 nastasia:nazar:
8.20ocak2009 dilek_36:nazar:
9.23ocak2009 smile:nazar:
10.29 ocak2009 life city:nazar:
11.07şubat2009 sensebile:nazar:
12.10şubat2009 nilosss
:nazar:
13.15şubat 2009cankiiz50:nazar:
14.15şubat 2009istanblue:nazar:
15.17şubat 2009 gunicen:nazar:
16.17 şubat2009 solucan:nazar:
17. 27 şubat 2009 seahorse:nazar:
18.1 mart 2009 hayalci35:nazar:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.bujimenekşe=14 BOLUYA SELAM:nazar::hooray::hooray::hooray:
popo.gif
popo.gif
popo.gif

2.GGÖZEN=15 BURDURA SELAM:nazar:

3.bebix=18 ÇANKIRIYA SELAM:nazar:

4.JELYB10=19 ÇORUMA SELAM :nazar:

5.salihalil=42 KONYAYA SELAM :nazar:

6.avukat_adayı_aslı=52 ORDUYA SELAM :nazar:

7.magiclife=52 ORDUYA SELAM :nazar:

8.desert06rose=53 RİZEYE SELAM :nazar:

9.p_nr=57 SİNOPA SELAM :nazar:

10.ruh=58 SİVASA SELAM :nazar:

11.ZERRAY=61 TRABZONA SELAM :nazar:

12.deymezsin=62 TUNCELİYE SELAM :nazar:

13.güzeller güzeli=62 TUNCELİYE SELAM :nazar:

14.maviyeshill= 62 TUNCELİYE SELAM :nazar:

15.zeynepsude2007=62 TUNCELİYE SELAM :nazar:

16.tmyy= 63 URFAYA SELAM :nazar:

17.bengusu=63 URFAYA SELAM :nazar:

18.cicikız=64 UŞAKA SELAM :nazar:

19.elif06=64 UŞAKA SELAM :nazar:

20.sswweett=64 UŞAKA SELAM :nazar:

21.nergis_20=64 UŞAKA SELAM :nazar:

22.gizze=64 UŞAKA SELAM :nazar:

23.aydasu=64 UŞAKA SELAM :nazar:

24.aritmansi=65 VANA SELAM :nazar:

25.nacide48=67 ZONGULDAKA SELAM :nazar:

Nergis benim sevgilim de manisa kırkağaçta asker,ailesi yemin törenine gidenlere 2 gün izin veriyolar onlarla kalmaları için.bu çok ii gelicektir onlara eminimyerimseniben
asıl eğitim yemin töreninden sonra başlıyomuş biliyo musun:1no2: şu sıralar silah eğitimleri varmış.Allah tüm askerlerimize yardım etsin,dayanma gücü versin :Saruboceq:
ewet canım iyi gelecek inş. bu sıralar silah eğitimleri olduğu doğru ama hepsinden takılmadan geciyom diyo bakalım hayırlısı usta birliği nere olcak acaba. Allah hepimizin askerinin yardımcısı olsun. yemin töreninden sonra daha zor olacaksa yandılar çünkü benimki şimdiden şikayet ediyodu:(

27sinde teslim olmuş nergisinki,öyle yazmış.mehmetim 26sında teslim oldu.açıkçası soramadım aşkıma ne gün başladı sülüsün die.zaten kısacık konuşuyos 3 dk oldu en fazla:1no2:
mayısın 8inde burası bitiyo dedi bana 75 gün geri saydım 23 şubatta başlamış oluyo.neyse tatlım ya sen saol uğraştın bizle bööle.artık gelince anlatcak bana her bişeyi:mymeka:
ewet haklısın ikimizinki de 23 ünde asker sayıldılar. yani bu ne demek oluyo ikimizinde 435 günü kaldııısenağlama

NERGİS
23 şubat 2009 askerlik başlangıcı

23 mayıs 2010 tezkere
23 şubat-23mayıs 2009 arası askerlik=89 gün
23 mayıs2008-23 mayıs 2010arası=365 gün
ikisinin toplamı 365+89=454 gün
TOPLAM ASKERLİK=454 gün
şuana kadar yaptığı askerlik=19 gün
454-19=435
ŞAFAK=435
sonradan izin kullanmayacak olunursa eğer kullanılşmayan izinlerde düşülür ama izin kullanıp kullanılmayacağını bilmediğimden izinleri düşmedim toplam izinleri 30 gün dağıtım izinlerini kullanmak mecburi geriye 23 gün izin kalıyor onu kullanıp kullanmamak kendi elinizde eğer kullanmadığınızı düşünürsek
435-23=412
İZİNSİZ ŞAFAK=412
cooook teşekkür ederim Allah razı olsun.

merak etmeyin törenden sonra rahatlarlar eğitime bişi diyemem eğitimler dahada ağırlaşacak eşimde ıspartada komando eğitim alayında yaptı acemiliği biliyosunuz bi ısparta bi manisa kırkağaç bide izmir foça komando eğitiyor....eğitimler dahada ağırlaşacak ama törenden sonra 2 gün dışarda kalabiliyolar tabi cuma gün olur törenler hep cumartesi tekrar imza atması lazım şehir dışına çıkmadım burdayım diye cuma ve cumartesi gecesi dışarda kalabiliyorlar.pazar günü akşam 5 e kadar teslim olmaları lazım..eğer eve yakınsa yaptığı yer bence eve gelsinler ısparta-afyon arası 2 saatti biz eve getirdik cumartesi imza atmaya gittik geldik şehir dışına çıkmamış orda pansiyonda kalmış gibi...yada siz orda otelde kalın derdim ama oteller çok feci pahalı oluor döküntü yere kişi başı 100 lira dediler bize köpek bağlasan durmazdı hemde...kahvaltısı felanda yoktu....törenden sonra çarşılarda başlayacak.eğitimlerin ağırlığını çarşıyla hafta sonuda olsa atarlar üzerlerinden

Şafak: 252
Birtanemin Herşeyimin izine gelmesine :13

Aşkım var,dağlar bilemez... Sevgim var,kimsenin aklı alamaz...Birde sen varsın birtanem bu dünyada
KıMSE BÖYLE SEVEMEZ...

Son düzenleme:
ŞAFAK:15 BURDUR'A SELAM rabbim tez zamanda kavuştursun tüm hasret çekenleri sağ salim gittiler sağ salim gelsinler inşallah
ÖMRÜMÜN GELMESıNE AZ KALDI ÇOK ŞÜKÜR

N€RGİS;5715537 .!.:
şafak 434
dağıtım iznine gelmesine:55
tez gel ömrümm

CANIM GÜNAYDIN,ÜZÜLMEK YOK DİMİ BAK BENDE SENİN GİBİYDİM SİTEYE GİRDİĞİMDE GÜNLER GEÇERMİ DİYORDUM DÜŞÜN 9 AYLIK EVLİYKEN YOLLADIM EŞİMİ ASKERE ,AMA RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR GEÇTİ KAZASIZ BELASIZ BİTİRİYORUZ İNŞALLAH....
SENDE ÖYLE OLUCAKSIN ANLAMADAN GEÇİCEK GÜNLER BAŞTADA DEDİĞİM GİBİ ÜZÜLMEK YOK SEN BURDA SAĞLAM DURKİ ODA ORDA ÜZÜLMESİN SENİ MUTSUZ GÖRÜP TAMAMI ABLACIM:nazar::nazar::nazar::nazar:

merak etmeyin törenden sonra rahatlarlar eğitime bişi diyemem eğitimler dahada ağırlaşacak eşimde ıspartada komando eğitim alayında yaptı acemiliği biliyosunuz bi ısparta bi manisa kırkağaç bide izmir foça komando eğitiyor....eğitimler dahada ağırlaşacak ama törenden sonra 2 gün dışarda kalabiliyolar tabi cuma gün olur törenler hep cumartesi tekrar imza atması lazım şehir dışına çıkmadım burdayım diye cuma ve cumartesi gecesi dışarda kalabiliyorlar.pazar günü akşam 5 e kadar teslim olmaları lazım..eğer eve yakınsa yaptığı yer bence eve gelsinler ısparta-afyon arası 2 saatti biz eve getirdik cumartesi imza atmaya gittik geldik şehir dışına çıkmamış orda pansiyonda kalmış gibi...yada siz orda otelde kalın derdim ama oteller çok feci pahalı oluor döküntü yere kişi başı 100 lira dediler bize köpek bağlasan durmazdı hemde...kahvaltısı felanda yoktu....törenden sonra çarşılarda başlayacak.eğitimlerin ağırlığını çarşıyla hafta sonuda olsa atarlar üzerlerinden

gamzecim benimki komando seçilmemiş ama farketmiyo eğitimler aynıymış.yemin törenine ben gidemicemm ailesi gidicek inşallah.keşke gidebilsem.........Şeniz
yakın olması ne güzel olmuş sizin için,ama biz bayaa uzağız:çok üzgünüm:

N€RGİS;5712195 .!.:
ewet canım iyi gelecek inş. bu sıralar silah eğitimleri olduğu doğru ama hepsinden takılmadan geciyom diyo bakalım hayırlısı usta birliği nere olcak acaba. Allah hepimizin askerinin yardımcısı olsun. yemin töreninden sonra daha zor olacaksa yandılar çünkü benimki şimdiden şikayet ediyodu:(

şikayet etmemek mümkün mü?dün aradım telefona çağırışları bile o havayı verdi bana:1no2: süt dökmüş kedi gibi benimki:mymeka:
askerlik bittiğinde hisleri çok daha farklı olacaktır.'ne günlerdi bee' dediğini duyar gibiyim:mymeka:

CANIM GÜNAYDIN,ÜZÜLMEK YOK DİMİ BAK BENDE SENİN GİBİYDİM SİTEYE GİRDİĞİMDE GÜNLER GEÇERMİ DİYORDUM DÜŞÜN 9 AYLIK EVLİYKEN YOLLADIM EŞİMİ ASKERE ,AMA RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR GEÇTİ KAZASIZ BELASIZ BİTİRİYORUZ İNŞALLAH....
SENDE ÖYLE OLUCAKSIN ANLAMADAN GEÇİCEK GÜNLER BAŞTADA DEDİĞİM GİBİ ÜZÜLMEK YOK SEN BURDA SAĞLAM DURKİ ODA ORDA ÜZÜLMESİN SENİ MUTSUZ GÖRÜP TAMAMI ABLACIM:nazar::nazar::nazar::nazar:

cok teşekkür ederim.haklısın üzülmek yok en azından ona hissettirmemem gerekiyo ama günler gözümde o kadar büyüyo ki senin cok az bi zamanın kalmış inş biz de o günleri göreceğiz.Allah seni ve hepimizi askerimize kavuştursun. ewli olarak göndermek daha zor tabiki ama gecmiş gitmiş işte gözün aydın olsun. 15 gün sonra büyük buluışma olacak inşallah:nazar:

YEŞİL
21 mayıs 2008 askerlik başlangıcı
21 ağustos 2009 tezkere
21 mayıs -21 ağustos 2008 arası askerlik=92 gün
21 ağustos 2008-21 ağustos 2009arası=365 gün
ikisinin toplamı 365+92=457 gün
TOPLAM ASKERLİK=457 gün
şuana kadar yaptığı askerlik=297 gün
457-297=160
ŞAFAK=160 sonradan izin kullanmayacak olunursa eğer kullanılşmayan izinlerde düşülür ama izin kullanıp kullanılmayacağını bilmediğimden izinleri düşmedim toplam izinleri 30 gün dağıtım izinlerini kullanmak mecburi geriye 23 gün izin kalıyor onu kullanıp kullanmamak kendi elinizde eğer kullanmadığınızı düşünürsek
160-23=137
İZİNSİZ ŞAFAK=137

evet 137 birde yol izni vericekler 137-2=135 yerimseniben şafak programlarıyla hesapladım böyle çıkıyor gamze teşekkür ederima.s.

Back