• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kuzum benim eşimde ıspartadaydı ama 151.ci komando eğitim alawyındaydı seninki 151.cimi 40.cı piyade mi.seni üzmek istemem ama hazırlıklı olmalısın çünkü ıspartanın geneli doğuya çıkıyo eşim karsta ve bikaç kişi hariç hepsi doğuya düştü .bence hazırla kendini ben hazırlamıştım hep doğu olacak die ve çıktı öyle büyük bi yıkım yaşamadım hazırladığım için....tabiki allah korusun hepsinide her gidene bişi olmuyo ya biz dua edelim allahım korur onları:Saruboceq::nazar:

canım çoktandır girememiştim buraya kardeşim dağıtıma geldi onun yanına gittim ankaraya.büyük ihtimalle doğuya düşceni biliyorduk.ağrıya düştü kardeşimde.bunada şükür.rabbim hepsinin yardımcısı olsun..:Saruboceq:

mübarek cuma gününde rabbim bütün askerlerimizi korusun
ŞAFAK:23 ELAZIĞDAYIZ BUGÜN
günler geçmek bilmiyor aşkım.ömrüm.mutluluğuma.beni hayata bağlayan tek nedene kavuşmama az çok az kaldı rabbime şükürler olsun

dualarımızı sırf bugüne sığdırmayalım asma olurmu kızlar,,,
onların bize bizlerin duasına bizleri mutlu görmeye(onlarsız mutlu olmasak bile) çok ihtiyaçları
rabbim ister doğu,ister batı olsun farketmiyor bütün askerlerimizi korusun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ya benm günlerim zehir oldu resmen 1ay oldu gideli
hala boğazım düğüm düğüm hala gözlerim yanıyor
hiçbirşey ama hiçbirşey yapmak istemiyorum
hep böylemi olucak....:(
onada iyi görünemiyorum destek olamıyorum
biraz güçlü olmam lazım ama nasıl
onu görsem hele başlıyorum ağlamaya :(:(:(
nasıl destek olucam ben canıma ya

Ya benm günlerim zehir oldu resmen 1ay oldu gideli
hala boğazım düğüm düğüm hala gözlerim yanıyor
hiçbirşey ama hiçbirşey yapmak istemiyorum
hep böylemi olucak....:(
onada iyi görünemiyorum destek olamıyorum
biraz güçlü olmam lazım ama nasıl
onu görsem hele başlıyorum ağlamaya :(:(:(
nasıl destek olucam ben canıma ya

söylediklerin hepimiz için geçerli bitanem,bak benim eşi gideli 14 ay oldu ve ben eşimden 9aylık evliyken ayrıldıım halen ayrıyım.çok zor anlatmaya kelimeler bulamıyor insan ama onların orda üzülmemesi ve mutlu olmaları için dayannmaya onlara güç vermeye mecburuz arkadaşım...ilk gittiğinde bende senin gibi olmuştum insan alışıyor sonra
bir ilk günler bide son günler zor geçiyor
bu günlerde geçicek ve biz bu günlere baktığımızda gülücez birer anı olucak bu günler
bizim dualarımız hep onlarla biz güçlü olalımki onlarda rahat olsunlar orda tamammı canım:asigim:

senin bitmiş sayılır şekerim maşallah hihoyyyt

ben ders çalışmaya gidiyorum kızlar
çakıcam yoksa bütün derslerden -tatlicadiarzu-delikafadulden
görüşrüz

Allah zihin açıklığı versin cnm:) bu daha benim başlangıç 28 gün bitticek 1 sene sonra 24 ay daha sayıcaz hep birlikte:)))

Back