- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #100.001
canım ızmırde onuda dusundum ama bayram oldugu ıcın bos yer yok sımdı ucak abkıyorum
yok kızlar ben utanırım ki annemin tavrıda şuanda hoş olmaz diye düşündüğümden saklamam en doğrusubende nevresim furyasına tutuldum mesela
valla ben annemle arkadaş gibiyim.. hiçbişeyimi saklamam.çorabı bile annemle alırım.. yani annemle paylaşmıcamda kimle paylaşcamm bizim aramızda öyle mesafe falan yoktur... canım annem benimmmmm seviyom seniii
bendee annemle alırım bırak ona almayı anneme ödetirimm.. Bitanecik kızına çokmu diye duygu sömürüüsü yaparım herdefasında.. oda bana kıyamaz alırrr
hehe bende teyzeme ödetiyorum annem karışmaz zaten aldığım bişeye benim banka teyzem
izmirden nereye gelicek cnm ben izmirliyimmm..ne güzel biyerde yapıo askerinnn...
ama izmirden heryere çok vardır cnm bisürü firma var aktarmalıda olur bak sen iyicne cnm
valla ben annemle arkadaş gibiyim.. hiçbişeyimi saklamam.çorabı bile annemle alırım.. yani annemle paylaşmıcamda kimle paylaşcamm bizim aramızda öyle mesafe falan yoktur... canım annem benimmmmm seviyom seniii[/QUOT
zong canım arıyorum ama suanlık yok bakalım
ben yemek yiyip geliyorum kızlarrrrrrr
yemeğimi yedim geldimmmm ii kaynattmışsınız bugün çeneniz düştü valla
he valla gerçi kimsecikler kalmadı herkes gidiyor yavaş yavaş ama
kız nerde saklıcan benim annem nerde olsa bulur ee nede olsa evin bütün alanları onun sınırları
kendi dolabımı annem pek ellemez cnm
valla ben annemle arkadaş gibiyim.. hiçbişeyimi saklamam.çorabı bile annemle alırım.. yani annemle paylaşmıcamda kimle paylaşcamm bizim aramızda öyle mesafe falan yoktur... canım annem benimmmmm seviyom seniii
devrem sende naptın yaaa
elbette annemle aramda mesafe yok fakat bu tarz konularda henüz rahat tavırlar sergilemiyorum.Herkesin annesiyle arasında ilişki farklıdır.Bende annemden bu konudan çekindiğim için anne bak ne aldım diye gösteremedim.zamanı gelince elbet bilecek beraberde alacağız ama şuan zamanı değil. üzerimde bi çekingenlik olduğundan dükkandan değil internetten aldım zaten
canım herkes öğle yemeğine çıkmıştır gelirler 1.30-2 gibi amabenimde gitmwm gerek çok işim var ya off bu hafta bitsin önümüzdeki haftada bitsin ve bayram hafta paso yatmak istiyoru dışarı bile çıkmak istemiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...u-kader-arkadaslarim-topigimiz-olsun-108.html
kızlar topiğimize beklioruz aradaaa
kız yok bi arkadas gelmişte yeni tek kalmış ondan dedim diiinan yazıyoz ya
Bende yemek yıycem canlarım
kız yok bi arkadas gelmişte yeni tek kalmış ondan dedim diii
al benden de o kadar canım sanki yıllardır dinlenmeden çalışıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?