- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 163
- 34
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #99.981
slm kızlar cook moralım bozuk ercan 12 sınde ızne gelıcekltı ama bılet kalmamıs dunden bu yana araıyorum bos hıc yer yok ne olcak bılmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ben anneme göstermedim. utanırım kızım ya düğün zamanına yakın kayınvalidemlerde alıcaklar ya o zaman çıkarırım piyasayao zamana kadar annemin eline geçmez umarım aldığım
kıs ne utancan annen değilmiivalla biz çoğunu annemle birlikte aldık da ben abarttım artık alma başka şeyler alalım diyor.. Nevresim çok az mesela al daha diyor.. ama benim aklım gözüm hep geceliklerde iç giyimdee
![]()
slm kızlar cook moralım bozuk ercan 12 sınde ızne gelıcekltı ama bılet kalmamıs dunden bu yana araıyorum bos hıc yer yok ne olcak bılmıyorum
Susuma aldigim hediyeler :
![]()
![]()
![]()
yok ben anneme göstermedim. utanırım kızım ya düğün zamanına yakın kayınvalidemlerde alıcaklar ya o zaman çıkarırım piyasayao zamana kadar annemin eline geçmez umarım aldığım
kıs ne utancan annen değilmiivalla biz çoğunu annemle birlikte aldık da ben abarttım artık alma başka şeyler alalım diyor.. Nevresim çok az mesela al daha diyor.. ama benim aklım gözüm hep geceliklerde iç giyimdee
![]()
BENDE ANNEMLE ALIRIM HEP ANNEMEDE BEN ALIRIM![]()
canım ucak falan ona bak yada btun otobus fırmaları nı arastır![]()
atlamışım o sayfayıı az kalsın gormuyodum hediyelerimiii
Kurbaaann olıreeemm sana
Pabuçlarım ne kadan güzell![]()
Benim aşkımda gideli tam 4ay oldu bugünn![]()
Babyke tutinn sayfasını sen açarmısın askım burda yaaaaLennnnnnn hediyelerini gormedinmi susuuuuuuuu :)
Begenmedin galiba tfoeeee
waaaayyy anneye bak benim ki bakmaz bile
bendee annemle alırım bırak ona almayı anneme ödetirimm.. Bitanecik kızına çokmu diye duygu sömürüüsü yaparım herdefasında.. oda bana kıyamaz alırrr![]()
slm cnm askerin nerde direk yoksa bşka yerden gelen bulunduğu yerden geçen otobüsle gelsinn aktarmalı yapsın yada...
![]()
yok kızlar ben utanırım ki annemin tavrıda şuanda hoş olmaz diye düşündüğümden saklamam en doğrusubende nevresim furyasına tutuldum mesela
![]()
ne yapacaksın canım hiç anlamam o işlerden de biri gidip alamazmı
meral'cim izmir'den nereye gelicek askerin?
yok kızlar ben utanırım ki annemin tavrıda şuanda hoş olmaz diye düşündüğümden saklamam en doğrusubende nevresim furyasına tutuldum mesela
![]()
kız nerde saklıcan benim annem nerde olsa bulur ee nede olsa evin bütün alanları onun sınırları