Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyi canım ya askerlerde bunaldı artık
iyiyim çok şükür canım aynen şafaklara devammm
biz 133 olduk:nazar:
sizin kaç oldu canım
plakalara son 121 :51:
nasıl şafak söyleme tarzım :60:
fahriyee :60::60:
teskkur ederim duygummm :16:
amin canım aşkımsız son dogum gunum olsunn :70:
öyle sen benim gönlümün fahriyesisiin kuzucum :70:

kız kırmızı deme bende sözlükler beyaz olur ya ben gittim geceliği kırmızı aldım annem beni oyacaktı az daha :9::9:

ama ne yapayım al beni al beni diye karşımda duruyordu:16::16:

İyi yapmışınn bende nişan alışverişinde kırmızılara siyahlara gitmişti gözüm ama beyaz aldık olsun oda güzelll

burdayım tatlım ya listeleri de yapıyorum ya denk gelemmişizdir :70:

tekne miiiiiiiiiii, burcum ben de tekne de istiyorum ya
deniz bizim için çok özel :61:
bizde teknede düşünüyoruz allah kısmet ederse
o yüzden bende birikim yapıyorum açıkçası
çeyiz almaktan çok sıkıldım
tek başıma bir tadı çıkmıyor o yüzden sevgilimin dönmesini bekliyorum birlikte beğenip alıcaz

ama bence beyaz eşya için erken tatlım her gün yeni bir model çıkıyor
bence en sona bırak beyaz eşyayı sen bilirsin tabi de ben böyle düşünüyorum

bende teknede istiyorum süsleyip püsleyip
annemde öle diyorum kenara at hep al hep al olmazki evlebdiğindede alırsın n.takımı,havlu diyor ama pahalı olan şeyler şimdiden al abimdede öle yapmıştık duygum abimin buzdolabı,fırını mağazada duruyor eğerki değiştirmek isterseniz üzerine fark ödeyip yenisini alabilirsiniz dediydi acaba alsam mı ödemeye başlasam mı kararsız kaldım ya tabi ya insan tek başına alınca sıkılıyor aa yinede onunla kullanacağın için hayal kurup alınca güzel oluyır

Teşekkür ederim kızlar çok duygulandım gene bugün çok özledim dilimden düşüremiyorum onu bizim için dua edin 100 gün sonra herşey güzel olsun bizim için...

Susum nice mutlu yıllara canım benim seviyorum seni :16:

Son düzenleme:
bende geçenlerde limangoda ki rene rofe markasının kampanyasından bi gecelik aldım pek tatlı :17: :23: ilk iç giyim çeyizimdi bu arada :16:

benim okadar çokki annem yeter diyor.. ama ben mesela çok beğenip alıyorum böyle altlı üstlü takım kullanmaya kıyamıyom çeyize koyuyorum.. boşu boşuna ne giycem şimdi kim görüyokii..:23:

Back