Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nasılsın canım

yuppi biri görmüş beni

iyiyim tatlım sen nasılsın neler yapıyorsun

iyi olmaya çalışıyoum tatlım yaaa çok yogun işler çıkamıyorum içinden vallaa, bi yandan nişanlıma süpriz hazırlayıp bişeyler yollayayım moralolsun die düşündüm, ama içine ne koyabilirim die düşünüorum :44: senden naber canım nasıl gidiyo?

çatlıycam zaten sabretmekten tatlım yaa biliyosun durumları kasıyoruz resmen

kızlar bende bısıler gondermek ıstıorum askerıme ama ne gondersem

aynı sorun bendede var kızlar ne göndrsem acaba ya kafayı yicem ne alsam ne göndersem diye

bende iyiyim flowerbcim ne olsun bende yoğunum hiç yetiştiremiyorum artık işleri

Ahh ahh geleceği gün yaklaştıkça o sorular beni de boğmaya başladı tatlım

aynen öyle canım vallaa yok canım hala bilmiyorum ne koysam diye düşünüyorum.. bugün bi polar yada kazak bakıcam çarşıdan, üzerine de not yazıcam, tezkereyi alıp gelirken giysin diye, onun hayali biraz mutlu eder diye düşündüm
bi de hazır çorba, çay, kahve, sıcak çikolata falan alıcam bugün, başka bişey gelmiyo aklıma

selam canııım :)

kızlar bende bısıler gondermek ıstıorum askerıme ama ne gondersem

ben yukardaki gibi düşündüm ama bakalım değişik fikirler düşünüyorum da bekliyorum da kzılaaar :13:

aynı sorun bendede var kızlar ne göndrsem acaba ya kafayı yicem ne alsam ne göndersem diye

bende iyiyim flowerbcim ne olsun bende yoğunum hiç yetiştiremiyorum artık işleri

ben bısefer kalplı kırmızı bır kutu aldım pastaneden ıcıne renklı drajeler kalplı specıal cıkolata lar koydum kalplı renklı kagıtlara guzel sozler yazdım bıde mektup yoladım aldında agladııı

aynen tatlım yaa yetişmiyor işler deliricem yemek yiyip geleyim hemen barii
yaa morali çok bozuk bu ara nişanlımın sıkıntı basmış iyice herşeyden, şafak sıkıştırıyo sanırım :26: ondan düşündüm süpriz kargo, moral olsun die :26:

ayy benım dedımı sende yap ama ben neapsamkı farklı seyle r dusunuorum ama olmuo oncekı sayfalarda jelıbon sıcak cıkolata sakız seker falan yolla dıolar ama bakalım olmazsa en buyuk suprızı yanına gıdıp yapcam

güzelmiş canım ama ben kalıcı bişey istiyorum kzak göndercem zaten bide kalın bişeyler alcam ama başka ne göndersem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…