- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #99.421
nasılsın canım
yuppi biri görmüş beni
iyiyim tatlım sen nasılsın neler yapıyorsun
kızlar çok saolun evet ailesi beni biliyor doğru telefonda konuştum yüzyüzede görüşmek istiyorum fakat bu durumdan annesininde haberi olsun istiyorum ikimizde şaşırmıylaım telefonda olduğu gibi.annesi arkandayoz demiş ama gördükten sonrada arkasında olucaklar mı oğullarının merak ediyorum en iyisi bu sorularının cevabnı gidip tanışmakla alıcam sanırım zaten iş bulsun öle diyorum sağlam bir işi olsunda ondan sonra ancak bşr araya gelir aileler.
begümcüm maş.şafağına son 7 gün plakalara ya ne güzel maş.
orası öle sanada yansıtıyor tabi ama alttan almaya bak biz olsak hiç kaldırmazdık emin ol canım .az nbir zamanınız kaldı sabredin biraz daha.
Merabaa canlaar
Hoşgeldin cnm..........Merabaa canlaar
iyi olmaya çalışıyoum tatlım yaaa çok yogun işler çıkamıyorum içinden vallaa, bi yandan nişanlıma süpriz hazırlayıp bişeyler yollayayım moralolsun die düşündüm, ama içine ne koyabilirim die düşünüorum :44: senden naber canım nasıl gidiyo?
çatlıycam zaten sabretmekten tatlım yaa biliyosun durumları kasıyoruz resmen
kızlar bende bısıler gondermek ıstıorum askerıme ama ne gondersem
azcık daha dayan, askerin geldiğinde üşümek nedir bilmiyeceksin
maşallah 6 ay olmuş geleli ne güzelburası kalabalık olduğunda bide çok giremediğin için hatırlayamamışdır cnm bende benide en düşündüren konu askerlik bitince iş :26: askere gidenede kadar iş problemimiz olmadı çok şükür ama işte insan korkuyor yinede. şimdi iş bulacak ki düğün hazırlıklarına başlanıcak ya ondan sanırım sıkıntı yapıyorum kendime.
hoşgeldin cnm sende
güzel sözlerin için teşekkürlerGelibolu'da benim nişanlım. senin askerin neredeydi kevsercim? 400leri şimdi düşündükçe ne zordu diyor insan. şimdi 300ler zor geliyor mesela. hemen 200lere düşmek istiyor insan. böyle diye diye çürütüyoruz günlerimizi.
maşallah nazar değmesinbigün iyi bigün kötü idare ediyoruz işte askerlerimizi başka çare yok sen kargoyu ne zaman göndericeksin? tasarladın mı ne göndericeklerini?
Merabaa canlaar
kızlar bende bısıler gondermek ıstıorum askerıme ama ne gondersem
aynı sorun bendede var kızlar ne göndrsem acaba ya kafayı yicem ne alsam ne göndersem diye
bende iyiyim flowerbcim ne olsun bende yoğunum hiç yetiştiremiyorum artık işleri
ben bısefer kalplı kırmızı bır kutu aldım pastaneden ıcıne renklı drajeler kalplı specıal cıkolata lar koydum kalplı renklı kagıtlara guzel sozler yazdım bıde mektup yoladım aldında agladııı
aynı sorun bendede var kızlar ne göndrsem acaba ya kafayı yicem ne alsam ne göndersem diye
bende iyiyim flowerbcim ne olsun bende yoğunum hiç yetiştiremiyorum artık işleri
hoşgeldin cnm sende
güzel sözlerin için teşekkürlerGelibolu'da benim nişanlım. senin askerin neredeydi kevsercim? 400leri şimdi düşündükçe ne zordu diyor insan. şimdi 300ler zor geliyor mesela. hemen 200lere düşmek istiyor insan. böyle diye diye çürütüyoruz günlerimizi.
şimdi hatırladım canım daha önce konuşmuştuk..hemşerim benimbenimkide izmir/gaziemirde kırklareline geçiş yapıcak inş..
aynen tatlım yaa yetişmiyor işler deliricemyemek yiyip geleyim hemen barii
yaa morali çok bozuk bu ara nişanlımın sıkıntı basmış iyice herşeyden, şafak sıkıştırıyo sanırım :26:ondan düşündüm süpriz kargo, moral olsun die :26:
ben bısefer kalplı kırmızı bır kutu aldım pastaneden ıcıne renklı drajeler kalplı specıal cıkolata lar koydum kalplı renklı kagıtlara guzel sozler yazdım bıde mektup yoladım aldında agladııı
hoşgeldin cnm sende
şimdi hatırladım canım daha önce konuşmuştuk..hemşerim benimbenimkide izmir/gaziemirde kırklareline geçiş yapıcak inş..
kız bnm annem canakkale gelıbolulu cok guzel memleket vala bnm askım edırne karagac 90/2b
geçmiş olsun tatlım bende sürünüyorum bu arada annesiyle tanış derim sonuçta ciddi düşünüyorsa tanışacaksınız zten
of of niye bu kadar sıkılıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?