• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydınlar arkadaşlar :71:
nisanyagmuru gözün aydın çok az kalmış askerine kavuşmaya. bende ilk kez nişanlımdan ayrı bayram geçireceğim :5:
şimdiden içim bi tuhaf

günaydın edacııım, dayanamadım 3 gündür onuşamadık diye nişanlımı aradım da onla konuştum bakamadım buraya sen de o arada gelmisşin hoşgelmişsin canıım naber? :16:

ben geldim
nasılsın edacım

burcuum hoşgeldin naber? nasıl gidiyo? :16:

kızlar bi bakar mıısnız bıktınız valla biliyorum ama önemli :)

hemen konuma geçiyorum:)
dün kaanla birbirimize sorular sorduk hep benim senin ailenle anlaşımıcağım kesin dedi önyargılı olma dedim gerçekler ortada dedi bend eolsun belki değişir anlaşırsın dedim sanmam dedi sen hep bana ailen deyip duruyorsun senin ailenle görüştüğümde,tanıştığımda acaba hala arkanda olucakmı isticekler mi dedim oda denemesi bedava canım dedi bende tamam dedim o nasıl olucak dedim:)istemiyor muusn tanışmak tanıştırcam işte dedi annenin haberi olucak dimi bu durumdan geçe seferki telefonda yaptığın gibi ikimizide şaşırtrma dedim olur olur bakarız dedi bende hep annenin bu duurmdan heberi olucağını sanmıyorum ama nese dedim uyuyup kalmış oda işte bana güven gerisi bana bırak dedi
sizce gitmeli miyim tanışmaya

meraba kızlar..nasılsınız ??ben geldimmm.şafaklarınız nasıl gidiyor...bitenler olmuştur elbet gözünüz aydın olsun..diğerlerine ise allah sabır versinn hepiniz birgün o doğan güneşi göreceksiniz.sabredin kızlar:nazar:

hoşbuldum edacım geliyorum canım ama pek fazla durmaıyorum işlerden dolayı canım ya
sen nasılsın bakalım şafak kaç?

şafak 337 cnm bitsin artık 300'ler beni çok sıkmaya başladı :26:

günaydın edacııım, dayanamadım 3 gündür onuşamadık diye nişanlımı aradım da onla konuştum bakamadım buraya sen de o arada gelmisşin hoşgelmişsin canıım naber? :16:

merhaba begüm'cüm, konuşabildin demek çok sevindim. Biraz daha iyi mi askerinin morali?

hepinize günaydın kızlar:9:morallerinz nasıl bugün??
burcu canım okudum yazını bizde benzer bidurum yaşıyoruz inş tatlıya bağlanır:16:

hoşgeldin kevser nasılsın?

meraba kızlar..nasılsınız ??ben geldimmm.şafaklarınız nasıl gidiyor...bitenler olmuştur elbet gözünüz aydın olsun..diğerlerine ise allah sabır versinn hepiniz birgün o doğan güneşi göreceksiniz.sabredin kızlar:nazar:

merhaba, sen sanırım askerine kavuştun ? eğer öyleyse ne güzel darısı bizlerin başına :31:

hepinize günaydın kızlar:9:morallerinz nasıl bugün??
burcu canım okudum yazını bizde benzer bidurum yaşıyoruz inş tatlıya bağlanır:16:

hoşgeldin canım kararsızım tanışıp tanışmamakla ne yapsam bilmiyorum

geçmiş olsun canım yaa.. iyi işte idare ediyoruz bi gün iyi bi gün kötü :36: şafak azaldıkça sıkıyo :36:

saol canım üzülme canım gerçekten geçiyor fazla takmamaya bak

emoşum nasılsın hoşgeldin canım ben bitirdim askerim geleli nerdeyse 1 ay olucak yani
sen neler yapıyosun

şafak 337 cnm bitsin artık 300'ler beni çok sıkmaya başladı :26:

maşallah şafağına canım 450 lerde sayıyodun bak 300 leri bitiriceksin 37 gün sonunda gelsin 200 ler fazla takmamaya çalış canım kendine meşkale bukl gerçekten öbür türlü kafayı yersin yani:61::nazar:

evet pissycim benim biteli 6 ay falan oldu çok uzun zaman değilmi:3: ne cabuk geçti anlayamıyorum ya hadi hayırlısı ...seninle konuşmuştuk ama haıtrlayamadın sanırım bende okadar çok kişi varki pek hatırlayamıyorum herkesi..
tatlıkıscımm canımmmmmmmm inan çok sevindim sana ama yaşadıgın talihsiz olayları gördüm tatlım çok üstüne düşüpte o aile vs konularını açma..ciddi bi şekilde konuş şuan yaşınız küçüktür eminim.benim sevgilimin yaşı büyük normal asker yaşlarına göre geç gitti o fakat yine evlilik tanışma erken diyoruzz 2 yıl bekliycez düzgün işe girsin hayatınızı biraz garantiye alın tatlım yaaa..acele etmesin inanki soradan ailene sen mahcup olursun..düzgünce söyle bunları o mantıklı bi şekilde kavgayla bi yere varılmazki oda anlar.anlamassada yorum yapma agzını bile açma normalmiş gibi devam et....çok üzüldüm yaşadıklarınaaa.ama gözün aydın gelmiş askerin canım ya bak bekledigin günler geldi

h.b edacım:9: şimdilik iim bakalım bisorun çıkmadı sürece..sen nasılsın buarada az daha sabır 300lerde biticek :29:

bende iyiyim şimdilik cnm, askerim dün bütün gece çalışmış sabah yattı bakalım kaçta uyanır bilmem. bayramda nişanlımın yanına gideceğiz bi engel olmazsa şimdiden heyecan basıyor ne giysem saçıma napsam düşünüyorum :9: sizin şafak kaç?

maşallah şafağına canım 450 lerde sayıyodun bak 300 leri bitiriceksin 37 gün sonunda gelsin 200 ler fazla takmamaya çalış canım kendine meşkale bukl gerçekten öbür türlü kafayı yersin yani:61::nazar:

hafta içi öyle böyle zmn geçiyorda haftasonları pek sıkıcı oluyor iyice agresfileşiyorum.valla cnm yaa 450leri sayıyordum dimi :61: geçiyor öyle yada böyle geçiyor.bu bi süreç hepimiz geçiyoruz bu süreçten. bizden sonra başkaları olacak :70:

evet pissycim benim biteli 6 ay falan oldu çok uzun zaman değilmi:3: ne cabuk geçti anlayamıyorum ya hadi hayırlısı ...seninle konuşmuştuk ama haıtrlayamadın sanırım bende okadar çok kişi varki pek hatırlayamıyorum herkesi..
tatlıkıscımm canımmmmmmmm inan çok sevindim sana ama yaşadıgın talihsiz olayları gördüm tatlım çok üstüne düşüpte o aile vs konularını açma..ciddi bi şekilde konuş şuan yaşınız küçüktür eminim.benim sevgilimin yaşı büyük normal asker yaşlarına göre geç gitti o fakat yine evlilik tanışma erken diyoruzz 2 yıl bekliycez düzgün işe girsin hayatınızı biraz garantiye alın tatlım yaaa..acele etmesin inanki soradan ailene sen mahcup olursun..düzgünce söyle bunları o mantıklı bi şekilde kavgayla bi yere varılmazki oda anlar.anlamassada yorum yapma agzını bile açma normalmiş gibi devam et....çok üzüldüm yaşadıklarınaaa.ama gözün aydın gelmiş askerin canım ya bak bekledigin günler geldi

canım sorun benim ailem zaten onun ailesinden yana hiçbir sorun problem benim arkamdalar diyo annesiylede konuştum kaan bana durumlardan bahsetti diyo ben sesimi çıkaramadım yani şimdidie tanıştırmayı düşünüyo onun hep aklındaydı bu tanıştırma ben pek ses çıkarmıyordum saol canım gerçekten nerdeyse 1 ay oluyor ne çabuk geçti diyorum yani

kızlar bi bakar mıısnız bıktınız valla biliyorum ama önemli :)

hemen konuma geçiyorum:)
dün kaanla birbirimize sorular sorduk hep benim senin ailenle anlaşımıcağım kesin dedi önyargılı olma dedim gerçekler ortada dedi bend eolsun belki değişir anlaşırsın dedim sanmam dedi sen hep bana ailen deyip duruyorsun senin ailenle görüştüğümde,tanıştığımda acaba hala arkanda olucakmı isticekler mi dedim oda denemesi bedava canım dedi bende tamam dedim o nasıl olucak dedim:)istemiyor muusn tanışmak tanıştırcam işte dedi annenin haberi olucak dimi bu durumdan geçe seferki telefonda yaptığın gibi ikimizide şaşırtrma dedim olur olur bakarız dedi bende hep annenin bu duurmdan heberi olucağını sanmıyorum ama nese dedim uyuyup kalmış oda işte bana güven gerisi bana bırak dedi
sizce gitmeli miyim tanışmaya

Bence git canım...hem telde falan konuştunuz seni biliyor annesi.

bende iyiyim şimdilik cnm, askerim dün bütün gece çalışmış sabah yattı bakalım kaçta uyanır bilmem. bayramda nişanlımın yanına gideceğiz bi engel olmazsa şimdiden heyecan basıyor ne giysem saçıma napsam düşünüyorum :9: sizin şafak kaç?

negüzel canım işte o heycanla geçer vaktin..ne giysen yakışır sana :9: nerde yapıyodu askerliğini..bizim şafak 405 canım :52:400ler bitiyo innş..

Back