• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:32::32: nasılsın canım

yuppi biri görmüş beni

iyiyim tatlım sen nasılsın neler yapıyorsun

iyi olmaya çalışıyoum tatlım yaaa çok yogun işler çıkamıyorum içinden vallaa, bi yandan nişanlıma süpriz hazırlayıp bişeyler yollayayım moralolsun die düşündüm, ama içine ne koyabilirim die düşünüorum :44: senden naber canım nasıl gidiyo?

kızlar çok saolun evet ailesi beni biliyor doğru telefonda konuştum yüzyüzede görüşmek istiyorum fakat bu durumdan annesininde haberi olsun istiyorum ikimizde şaşırmıylaım telefonda olduğu gibi.annesi arkandayoz demiş ama gördükten sonrada arkasında olucaklar mı oğullarının merak ediyorum en iyisi bu sorularının cevabnı gidip tanışmakla alıcam sanırım zaten iş bulsun öle diyorum sağlam bir işi olsunda ondan sonra ancak bşr araya gelir aileler.

begümcüm maş.şafağına son 7 gün plakalara ya ne güzel maş.:nazar:
orası öle sanada yansıtıyor tabi ama alttan almaya bak biz olsak hiç kaldırmazdık emin ol canım .az nbir zamanınız kaldı sabredin biraz daha.

çatlıycam zaten sabretmekten tatlım yaa biliyosun durumları kasıyoruz resmen :37: :27: :35:

iyi olmaya çalışıyoum tatlım yaaa çok yogun işler çıkamıyorum içinden vallaa, bi yandan nişanlıma süpriz hazırlayıp bişeyler yollayayım moralolsun die düşündüm, ama içine ne koyabilirim die düşünüorum :44: senden naber canım nasıl gidiyo?

çatlıycam zaten sabretmekten tatlım yaa biliyosun durumları kasıyoruz resmen :37: :27: :35:

kızlar bende bısıler gondermek ıstıorum askerıme ama ne gondersem :31:

aynı sorun bendede var kızlar ne göndrsem acaba ya kafayı yicem ne alsam ne göndersem diye

bende iyiyim flowerbcim ne olsun bende yoğunum hiç yetiştiremiyorum artık işleri

azcık daha dayan, askerin geldiğinde üşümek nedir bilmiyeceksin :34:

maşallah 6 ay olmuş geleli ne güzel :nazar: burası kalabalık olduğunda bide çok giremediğin için hatırlayamamışdır cnm bende :70: benide en düşündüren konu askerlik bitince iş :26: askere gidenede kadar iş problemimiz olmadı çok şükür ama işte insan korkuyor yinede. şimdi iş bulacak ki düğün hazırlıklarına başlanıcak ya ondan sanırım sıkıntı yapıyorum kendime.

Ahh ahh geleceği gün yaklaştıkça o sorular beni de boğmaya başladı tatlım :35:

hoşgeldin cnm sende

güzel sözlerin için teşekkürler :29: Gelibolu'da benim nişanlım. senin askerin neredeydi kevsercim? 400leri şimdi düşündükçe ne zordu diyor insan. şimdi 300ler zor geliyor mesela. hemen 200lere düşmek istiyor insan. böyle diye diye çürütüyoruz günlerimizi.

maşallah nazar değmesin :nazar: bigün iyi bigün kötü idare ediyoruz işte askerlerimizi başka çare yok:31: sen kargoyu ne zaman göndericeksin? tasarladın mı ne göndericeklerini?

aynen öyle canım vallaa :37: yok canım hala bilmiyorum ne koysam diye düşünüyorum.. bugün bi polar yada kazak bakıcam çarşıdan, üzerine de not yazıcam, tezkereyi alıp gelirken giysin diye, onun hayali biraz mutlu eder diye düşündüm :16:
bi de hazır çorba, çay, kahve, sıcak çikolata falan alıcam bugün, başka bişey gelmiyo aklıma :27:

selam canııım :)

kızlar bende bısıler gondermek ıstıorum askerıme ama ne gondersem :31:

ben yukardaki gibi düşündüm ama bakalım değişik fikirler düşünüyorum da bekliyorum da kzılaaar :13:

aynı sorun bendede var kızlar ne göndrsem acaba ya kafayı yicem ne alsam ne göndersem diye

bende iyiyim flowerbcim ne olsun bende yoğunum hiç yetiştiremiyorum artık işleri

ben bısefer kalplı kırmızı bır kutu aldım pastaneden ıcıne renklı drajeler kalplı specıal cıkolata lar koydum kalplı renklı kagıtlara guzel sozler yazdım bıde mektup yoladım aldında agladııı:16:

aynen tatlım yaa yetişmiyor işler deliricem :37: yemek yiyip geleyim hemen barii :36:
yaa morali çok bozuk bu ara nişanlımın sıkıntı basmış iyice herşeyden, şafak sıkıştırıyo sanırım :26: :27: ondan düşündüm süpriz kargo, moral olsun die :26:

hoşgeldin cnm sende

güzel sözlerin için teşekkürler :29: Gelibolu'da benim nişanlım. senin askerin neredeydi kevsercim? 400leri şimdi düşündükçe ne zordu diyor insan. şimdi 300ler zor geliyor mesela. hemen 200lere düşmek istiyor insan. böyle diye diye çürütüyoruz günlerimizi.

şimdi hatırladım canım daha önce konuşmuştuk..hemşerim benim:9:benimkide izmir/gaziemirde kırklareline geçiş yapıcak inş..

aynen tatlım yaa yetişmiyor işler deliricem :37: yemek yiyip geleyim hemen barii :36:
yaa morali çok bozuk bu ara nişanlımın sıkıntı basmış iyice herşeyden, şafak sıkıştırıyo sanırım :26: :27: ondan düşündüm süpriz kargo, moral olsun die :26:

ayy benım dedımı sende yap ama ben neapsamkı farklı seyle r dusunuorum ama olmuo oncekı sayfalarda jelıbon sıcak cıkolata sakız seker falan yolla dıolar ama bakalım olmazsa en buyuk suprızı yanına gıdıp yapcam :16:

ben bısefer kalplı kırmızı bır kutu aldım pastaneden ıcıne renklı drajeler kalplı specıal cıkolata lar koydum kalplı renklı kagıtlara guzel sozler yazdım bıde mektup yoladım aldında agladııı:16:

güzelmiş canım ama ben kalıcı bişey istiyorum kzak göndercem zaten bide kalın bişeyler alcam ama başka ne göndersem acaba

hoşgeldin cnm sende

şimdi hatırladım canım daha önce konuşmuştuk..hemşerim benim:9:benimkide izmir/gaziemirde kırklareline geçiş yapıcak inş..

kız bnm annem canakkale gelıbolulu cok guzel memleket vala bnm askım edırne karagac 90/:10:2b

Back