• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım sorun benim ailem zaten onun ailesinden yana hiçbir sorun problem benim arkamdalar diyo annesiylede konuştum kaan bana durumlardan bahsetti diyo ben sesimi çıkaramadım yani şimdidie tanıştırmayı düşünüyo onun hep aklındaydı bu tanıştırma ben pek ses çıkarmıyordum saol canım gerçekten nerdeyse 1 ay oluyor ne çabuk geçti diyorum yani

evet canım çok cabuk geçti yaa hatırlıyorumda senle burda konuştuklarımızı .bak kafaya çok takmak iyi değilmiş deilmi tatlıcım...su akıp yolunu herzaman buluyor yaa....
bol bol dua et en çok ona ihtiyacınız var hayırlısı olacaktır hakkında...bence git bi tanış bunda bi şey yok hem onunda gönlü olur ama sakın öle aileleri şimdi bir araya getirmeyin çok erken benim fikrim bu .bi askerlik piskolojisini atsın üstünden kendine gelsin öyle...

babykemmmm ayy gelsin bir an önce yaaa
Son 25 günn..
Bugün aşkım çıkmaıo çarşıyaa çok üzüldüm bitaneme çok üzgündü yaa Kıyamam benn onaaa Keşke elimde olsaydı mümkün olsaydıda ben gitseydim sevdiğimin yanına..Ahhh Ahhhh :59:
Az kaldi canim benim... birazcik daha sabir.. son günler en zoru bence.. ama 3 haftacik kaldi baakkkkk

Hani sizin sorulariniz kizlar? bende tirsmistim uleynnnnn :29:
Masallah sizeee, iyisiniz :48:

bende iyiyim şimdilik cnm, askerim dün bütün gece çalışmış sabah yattı bakalım kaçta uyanır bilmem. bayramda nişanlımın yanına gideceğiz bi engel olmazsa şimdiden heyecan basıyor ne giysem saçıma napsam düşünüyorum :9: sizin şafak kaç?

negüzel canım işte o heycanla geçer vaktin..ne giysen yakışır sana :9: nerde yapıyodu askerliğini..bizim şafak 405 canım :52:400ler bitiyo innş..

bnmde 338 300 ler bıtsın artıkk:52::54:

meraba kızlar..nasılsınız ??ben geldimmm.şafaklarınız nasıl gidiyor...bitenler olmuştur elbet gözünüz aydın olsun..diğerlerine ise allah sabır versinn hepiniz birgün o doğan güneşi göreceksiniz.sabredin kızlar:nazar:

selam canııım hoşgeldin, konuşamıyoruz ne zamandır yoksun sen yaa nerelerdesin? naber nasılsın? benim şafak baya değişti sen görmeyeli bak az kaldıı, atarsa 88 :52: :nazar:

şafak 337 cnm bitsin artık 300'ler beni çok sıkmaya başladı :26:

merhaba begüm'cüm, konuşabildin demek çok sevindim. Biraz daha iyi mi askerinin morali?

evet canııım konuşabildik çok şükür rahatladım yaaa nası kendime geldim Edacım bileezsin :16: daha iyiydi çok şükür, aman maaşallah daha iyi olsun, o iyiyse ben de iyim :16:
senden naber nasılsın canım?

hoşgeldin canım kararsızım tanışıp tanışmamakla ne yapsam bilmiyorum

saol canım üzülme canım gerçekten geçiyor fazla takmamaya bak

emoşum nasılsın hoşgeldin canım ben bitirdim askerim geleli nerdeyse 1 ay olucak yani
sen neler yapıyosun

maşallah şafağına canım 450 lerde sayıyodun bak 300 leri bitiriceksin 37 gün sonunda gelsin 200 ler fazla takmamaya çalış canım kendine meşkale bukl gerçekten öbür türlü kafayı yersin yani:61::nazar:

elimden geleni yapmaya çalışıyorum burcum yaa ama zor oluyo, o bunalınca bana da basanlar basıyo :36:

bende iyiyim şimdilik cnm, askerim dün bütün gece çalışmış sabah yattı bakalım kaçta uyanır bilmem. bayramda nişanlımın yanına gideceğiz bi engel olmazsa şimdiden heyecan basıyor ne giysem saçıma napsam düşünüyorum :9: sizin şafak kaç?

hafta içi öyle böyle zmn geçiyorda haftasonları pek sıkıcı oluyor iyice agresfileşiyorum.valla cnm yaa 450leri sayıyordum dimi :61: geçiyor öyle yada böyle geçiyor.bu bi süreç hepimiz geçiyoruz bu süreçten. bizden sonra başkaları olacak :70:

HAFTASONLARI EVET ÖLE OLUYOR MALESEF AMA sonuçta haftasonları nişanlın varken hep dışarıda onunla geziyordun ama şimdi evde oturuyorsun yani hafta içi işleriden dolayı pek aramıyırsundur.allah sabır versin canım bende geçtim bu süreçten bitti sizlerde geçiyorsunuz sizlerde hıphızlı geçicek merak etme tatlım.

ben geldim kızlar çok yoğunum ya bugün

hoşgeldin canım nasılsın

florwerb canımm evet ya uğruyamıyordum nezamandır falan.iyim çok şükür sizleri sormalı canım..birazdan çıkıcam canım ya inglizce kursuna başladım ona gidicem .geldiğimde konuşalım senle.şafagına çok ama çok sevindim sadece 88....atarsa 87:nazar::72:aşkına kavuş emi:)

ben de çok yoğunuuuummmm :52:

:32::32: nasılsın canım

kız ben gordum nasılsın :52:

yuppi biri görmüş beni

HAFTASONLARI EVET ÖLE OLUYOR MALESEF AMA sonuçta haftasonları nişanlın varken hep dışarıda onunla geziyordun ama şimdi evde oturuyorsun yani hafta içi işleriden dolayı pek aramıyırsundur.allah sabır versin canım bende geçtim bu süreçten bitti sizlerde geçiyorsunuz sizlerde hıphızlı geçicek merak etme tatlım.

hoşgeldin canım nasılsın

iyiyim tatlım sen nasılsın neler yapıyorsun

Bence git canım...hem telde falan konuştunuz seni biliyor annesi.

evet canım çok cabuk geçti yaa hatırlıyorumda senle burda konuştuklarımızı .bak kafaya çok takmak iyi değilmiş deilmi tatlıcım...su akıp yolunu herzaman buluyor yaa....
bol bol dua et en çok ona ihtiyacınız var hayırlısı olacaktır hakkında...bence git bi tanış bunda bi şey yok hem onunda gönlü olur ama sakın öle aileleri şimdi bir araya getirmeyin çok erken benim fikrim bu .bi askerlik piskolojisini atsın üstünden kendine gelsin öyle...

selam canııım hoşgeldin, konuşamıyoruz ne zamandır yoksun sen yaa nerelerdesin? naber nasılsın? benim şafak baya değişti sen görmeyeli bak az kaldıı, atarsa 88 :52: :nazar:

evet canııım konuşabildik çok şükür rahatladım yaaa nası kendime geldim Edacım bileezsin :16: daha iyiydi çok şükür, aman maaşallah daha iyi olsun, o iyiyse ben de iyim :16:

elimden geleni yapmaya çalışıyorum burcum yaa ama zor oluyo, o bunalınca bana da basanlar basıyo :36:

kızlar çok saolun evet ailesi beni biliyor doğru telefonda konuştum yüzyüzede görüşmek istiyorum fakat bu durumdan annesininde haberi olsun istiyorum ikimizde şaşırmıylaım telefonda olduğu gibi.annesi arkandayoz demiş ama gördükten sonrada arkasında olucaklar mı oğullarının merak ediyorum en iyisi bu sorularının cevabnı gidip tanışmakla alıcam sanırım zaten iş bulsun öle diyorum sağlam bir işi olsunda ondan sonra ancak bşr araya gelir aileler.

begümcüm maş.şafağına son 7 gün plakalara ya ne güzel maş.:nazar:
orası öle sanada yansıtıyor tabi ama alttan almaya bak biz olsak hiç kaldırmazdık emin ol canım .az nbir zamanınız kaldı sabredin biraz daha.

florwerb canımm evet ya uğruyamıyordum nezamandır falan.iyim çok şükür sizleri sormalı canım..birazdan çıkıcam canım ya inglizce kursuna başladım ona gidicem .geldiğimde konuşalım senle.şafagına çok ama çok sevindim sadece 88....atarsa 87:nazar::72:aşkına kavuş emi:)

saol canıııım, biticek inşallah kavuşucaz :16: tama canım ben yemek yer gelirim o arada inşallah işler de toparlanır biraz konuşabiliriz rahat rahat, iyi dersler canım sana da :3:

ÜşüyoruuMmMmmMmMmmM

azcık daha dayan, askerin geldiğinde üşümek nedir bilmiyeceksin :34:

evet pissycim benim biteli 6 ay falan oldu çok uzun zaman değilmi:3: ne cabuk geçti anlayamıyorum ya hadi hayırlısı ...seninle konuşmuştuk ama haıtrlayamadın sanırım bende okadar çok kişi varki pek hatırlayamıyorum herkesi..
tatlıkıscımm canımmmmmmmm inan çok sevindim sana ama yaşadıgın talihsiz olayları gördüm tatlım çok üstüne düşüpte o aile vs konularını açma..ciddi bi şekilde konuş şuan yaşınız küçüktür eminim.benim sevgilimin yaşı büyük normal asker yaşlarına göre geç gitti o fakat yine evlilik tanışma erken diyoruzz 2 yıl bekliycez düzgün işe girsin hayatınızı biraz garantiye alın tatlım yaaa..acele etmesin inanki soradan ailene sen mahcup olursun..düzgünce söyle bunları o mantıklı bi şekilde kavgayla bi yere varılmazki oda anlar.anlamassada yorum yapma agzını bile açma normalmiş gibi devam et....çok üzüldüm yaşadıklarınaaa.ama gözün aydın gelmiş askerin canım ya bak bekledigin günler geldi

maşallah 6 ay olmuş geleli ne güzel :nazar: burası kalabalık olduğunda bide çok giremediğin için hatırlayamamışdır cnm bende :70: benide en düşündüren konu askerlik bitince iş :26: askere gidenede kadar iş problemimiz olmadı çok şükür ama işte insan korkuyor yinede. şimdi iş bulacak ki düğün hazırlıklarına başlanıcak ya ondan sanırım sıkıntı yapıyorum kendime.

kızlar çok saolun evet ailesi beni biliyor doğru telefonda konuştum yüzyüzede görüşmek istiyorum fakat bu durumdan annesininde haberi olsun istiyorum ikimizde şaşırmıylaım telefonda olduğu gibi.annesi arkandayoz demiş ama gördükten sonrada arkasında olucaklar mı oğullarının merak ediyorum en iyisi bu sorularının cevabnı gidip tanışmakla alıcam sanırım zaten iş bulsun öle diyorum sağlam bir işi olsunda ondan sonra ancak bşr araya gelir aileler.

begümcüm maş.şafağına son 7 gün plakalara ya ne güzel maş.:nazar:
orası öle sanada yansıtıyor tabi ama alttan almaya bak biz olsak hiç kaldırmazdık emin ol canım .az nbir zamanınız kaldı sabredin biraz daha.

burcum neden tanıştıktan sonrada annesi arkamda olucakmı diyorsun??
senden tatlı senden hanım gelinmi bulucak ki?? Korkma çekinme heyecan yapma eninde sonunda tanışıcaksın..

ben geldim kızlar çok yoğunum ya bugün

hoşgeldin cnm sende

negüzel canım işte o heycanla geçer vaktin..ne giysen yakışır sana :9: nerde yapıyodu askerliğini..bizim şafak 405 canım :52:400ler bitiyo innş..

güzel sözlerin için teşekkürler :29: Gelibolu'da benim nişanlım. senin askerin neredeydi kevsercim? 400leri şimdi düşündükçe ne zordu diyor insan. şimdi 300ler zor geliyor mesela. hemen 200lere düşmek istiyor insan. böyle diye diye çürütüyoruz günlerimizi.

maşallah nazar değmesin :nazar: bigün iyi bigün kötü idare ediyoruz işte askerlerimizi başka çare yok:31: sen kargoyu ne zaman göndericeksin? tasarladın mı ne göndericeklerini?

maşşallah canım az daha dayan ben 200leri gördüm ya sanki daha çabuk geçeçek gibi geliyor bundan sonrası

burcum neden tanıştıktan sonrada annesi arkamda olucakmı diyorsun??
senden tatlı senden hanım gelinmi bulucak ki?? Korkma çekinme heyecan yapma eninde sonunda tanışıcaksın..

duruma katılıyorum burcum bulmuşlar senin gibi gelini de :6::6::7:

Back