Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aaa tam benim oduun
flowerb sormustu galiba canim ama sagol
ha bu arada kizlar itaatkar ne demek ?

ay yok tatlım yaa yemek konsunda kıldır benimki biraz, yemez deniz ürünleri

acemilikte sıkıydı biraz, kullanan da yoktu, ustaya geçince alırım duruma göre dedi, biz her şart ve koşulu sonuna kdr zorlayan bir çift olduk askerlikte, ustaya geçince de ankesörlüyle baya bi süre devam ettik ama böle bozulup günlerce konuşamayınca olmadı dayanamadı sonunda aldı, ama kısmet deilmiş 2-3 ay kullanbildik

La roche posay köpük yüz yıkamak için değil mi? ben kullanıyorum onu bi de sebamedin yağsız jel nemlendiricisini kullanıyorum..

la roche posay effeclar yüz yıkama jeli kullanıyorum, nemlendirici olarakta avene kullanıyorum.nemlendirim bitmek üzere la roche posay duo nemlendiri almayı düşünüyorumda kararsız kaldım. o yüzden soruyorum cnm. sen ne kullanıosun nemlendiri olarak ?

ben makyaj temızleyıcı olarak diadermine kullanıyorum memnunum canım.

bende geçenlerde migrosta ki 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlanıp aldım o üründen cnm. su bazlı fısfıslı hatta az önce sildim onunla yüzümü

kizlar ben bazen fondoten kullaniyorum veya pudra
ama sabah sürsem öglene yüzüm sanki nemlenmis gibi oluyo parliyo gibi oluyo ne yapabilirim bi fikriniz varmi
fondotende parliyo , pudrada ucup gidiyo sanki

hmm ozaman şimdi kış geldi hemde doğu çok douk alır içeceklerden hariç, kuru incir ve ceviz al cnm hoşuan gider sanırım.

merhabaaaben geldimmm

hoşgeldin canıım nasıl oldu gözün?

bende sivilce sorunu vardı cildiye uzmanı vermişti laroche possay yüz yıkama köpüğüyle sebamedin yağsız jel nemlendiricisini hala da kullanıyorum memnunum canım...
makyaj çıkarıcı da neutrogenanın kullanıyorum..

inşallah canım benim yaa inşallah bitsin artık
86lıyım, 24 yaşındayım canım.. sen?
Bende 23 canım şubatta 24 olcam anamm 30a ne kaldı
merhabaaaben geldimmm
hoşgeldınnn canımm

bende geçenlerde migrosta ki 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlanıp aldım o üründen cnm. su bazlı fısfıslı hatta az önce sildim onunla yüzümü

anladım canım ben memnun kaldım sende kalırsın umarım.

kizlar ben bazen fondoten kullaniyorum veya pudra
ama sabah sürsem öglene yüzüm sanki nemlenmis gibi oluyo parliyo gibi oluyo ne yapabilirim bi fikriniz varmi
fondotende parliyo , pudrada ucup gidiyo sanki

cildin karma yada yağlıya dönük laydim.
bu yüzden kullandığın nemlendiriciyi su bazlı al, yoğunluğu termal su özellikli olsun.
fondötenide mineral bazlı almalısın ayrıca sürdükten sonra pudra görünümü kazanan bu sayede parlaklığı ve yağlanmayı önleyen fondötenler var onlara bi göz atmalısın

hmm ozaman şimdi kış geldi hemde doğu çok douk alır içeceklerden hariç, kuru incir ve ceviz al cnm hoşuan gider sanırım.

hıımmm.. olabilir evet :) saol canıımm..

hoşgeldınnn canımm

1 yaş varmış aramızda demekki ben de şubatta 25 olucam

en güzel şafak güzellerimiz dökülüyor valla hoşgeldin esincim nasılsın?
ayarladın mı ne giyeceğini?

canım benimmm edacımm senin güzelliğin tatlımcanım ayarladım aslında ama ilk karşılaştığımızda ne giyceğimi sadecee...geçen haftasonu annemle alışveriş yapmıştık..kazaklar almıştım kendimee..bu haftasonu da gri kot pantolonu aldım ben..geçen sene sevgilim doğumgünümdee askerdeyken bana çizme almış yollamıştı hiç görmedi zaten onu dahaa..uzun çizmee altına da onu giyerim diorumdaa..biz bir kaç günlüğünee biyerlere kaçıcaz daaoraya giderken de farklı bişilerr götürücemm haftasonu alışveriş yapıcamm saçlarımı boyatıcam birdeeamannn ne çok konuştum ben canımmm sen nasılsınnn

hoşbuldum canım iyi olmaya çalışıorum görmee kayıp şu an tek göz ama sağlık olsunnsen nasılsın tatlım..teskereci devre oluosunuz artık

hoşgeldınnn canımm

hoşbuldum canımm nasılsın?tacımızı size devredicezzz hazırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…